Искам да кажа ... (82)

• 71 552
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • Телиш/Плевен
Добро утро и честито на имениците! Hug

Светалчо, и аз забелязвам липсата ти. Hug Дано си изкараш хубаво лято и ще чакаме пак включване.

Алечка, дано им е за последно на комшиите ви, че аман вече от простотиите им. Close

Имам нужда от стиснати палци днес... Praynig

# 421
Светалчо, много благодаря за споделената информация за теснолинейката bouquetЩе проуча и когато е по-лошо времето ще се възползвам, че в жегата трудно ще издържа на едно място 5 часа Crazy
Хубаво да си починеш Simple Smile
Лаленце, имаш едни палчета от мен Hug

# 422
Лале, стиснати палци  Praynig
Благодаря за съчувствието.  Аз по принцип съм доста толерантна. Другите поне си крещят и режат дърва в поносими часове. Няма как в блок да е тихо. Ама бясна чалга денонощно... И мъжът ми вчера сутринта е ходил да им прави забележка, защото се опитвал да спи след нощна смяна и вечерта пак... Ще си сменяме шапките  Crossing Arms

# 423
Значи, Алечка като викаш полиция настоявай да им напишат предупредителен протокол (често не го правят, защото ги мързи). Но като има предупредителен протокол и при следващо нарушение глобата е доста солена (има и по 500 лв.)  Wink

# 424
  • дядовата ръкавичка
Захир, приказно местенце си създала! Много е уютно.

Аз си представям къщичката ми в топли цветове - оранжево, есенно зелено, жълто. Ама не седи на дневен ред ремонт и ново обзавеждане.

Точно тази сутрин си мислех за Светалчо  Simple Smile. Поръчах си препоръчаните книжки.

В къща сме, кофти съседи нямаме. Всъщност съседи имаме само от едната страна. Обичайните "селски" шумове като косачки, резачки, кучета изобщо не ми пречат.

Лале, дано всичко се нареди!

# 425
Ходихме при мама преди 2 седмици, а те са в къща. Аз я питам може ли да си направим скара и тя - може, защо да не може. Казвам й, че съседите може да се сърдят, че мирише. Тя ми казва - аа, няма кой да се сърди, виж ги тия - дървата си режат, онези си мият колата на пътя, а третите вече са легнали на следобеден сън, те казва преди 2 часа пекоха. Няма кой да прави забележка, най-много да дойдат на гости като им замирише  Laughing. Това по повод свободата в къщата се сетих. Готино е, а мен пък ме е страх да спя в къща Crazy

# 426
Народе, някой запознат ли е с хижа Рай? За мързел като мен дали ще е много зор да се изкатеря? Имало някакъв маршрут от Калофер.. Това  по тема палатките, че на моето любимство това му е любимата хижа, качвал се е доста пъти и много иска да се качим заедно. За пръв път ще спя на палатка, което даже ме вълнува, но не знам как е пътя нагоре.

Иначе, изглежда вълшебно..  Heart Eyes

# 427
Това снимка ли е? Дърветата изглеждат като нарисувани - голяма красота Heart Eyes

# 428
  • sofia
Миналото лято една приятелка изкачи връх Ботев с нейните деца и знам че спаха в х. Рай. Щом десетгодишните са се справили с маршрута...
Трябваше и ние да ходим, но точно в този период нямаше как да излезна отпуск. Знам, че беше правила предварително резервации за нощувката в хижата. Лятото явно има доста хора.

# 429
Лятото е изцяло заета хижата, не знам как е запазила, понеже там няма обхват и е доста трудно, но ние ще сме на палатка. Никога не съм спала на палатка и ми е много интересно. Притеснява ме понеже качвахме х. Коза стена наскоро и по обясненията на моя мъж е по-гадно, а аз там мислех, че ще падна в жертва..  Grinning Но.. ще оцелея! Имам голямо желание! А и на него му е толкова любима и с такъв ентусиазъм говори, че направо ме заразява и мен.

# 430
Стиснати палци, Лале!
Преди няколко седмици четох, че в хижа Рай не се допускат домашни любимци, нито дори помощни кучета за слепите, а един сляп планинар - оставен да спи навън заради кучето. И понеже много ме възмути практиката, се отказах от посещение там Peace.

# 431
  • В Космоса
Бая зор ми се видя до х. Рай, но беше много отдавна и един от първите ми маршрути (гр. Калофер - местност Паниците – хижа Рай - хижа Васил Левски – гр. Карлово). Ще се справиш, а наистина си заслужава. Райското пръскало е великолепно!

# 432
Хижа Рай не е лесен маршрут. Имай предвид, че горе е студено доста, дори и през лятото. Между Калофер и Карлово има много хубав рибен ресторант с рибарник. Янтра да обясни къде е точно, че аз винаги съм била куфар и не помня, знам, че е малко след изхода на Калофер по пътя за Карлово, но до там Simple Smile.

# 433
Той е точно на пътя, няма как да се подмине. Разкошна е пъстървата там.

# 434
Тръгнах да цъкам на една тема, но отворих "Покажи се" (не я следя) и се загледах в снимките на последните страници и установих, че със Захир и Уинд сме си съседи  Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт