Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 150 703
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Гледах епизод 1 на Black Mirror - ами аз много обичам подобен тип сериали, но този не ми хареса.
Май хубавото на филмите е, че има за всеки вкус. Чудя се да му дам ли още един шанс за следващ епизод...

# 151
Ей, голям напън, едночасов да гледам Любезните пичове Laughing
Ако, има други, като мен, които искат да се насласят на прекрасните актьорски умения на Кроу и Гослинг нека помислят отново Peace И понеже ви разбирам ще ви споделя, че са си също толкова добри, но филма....Не мога да го изтрая повече.
Най-силното беше първата среща. От там нататък е ясно, че няма с какво да те изненадат, а филма си е смотан (то целта му не е да е велик филм).

# 152
последно гледах Suicide Squad и Джаред Лето още ми боде очите -ужасен, ужасен, ужасен  Crossing Arms

От целия филм стават само Марго и Уил, дори Виола седеше като кръпка...
Кара предизвика зверски много смях в компанията ни, особено към края.
Ужасни пропуски в сценария, а почна сравнително добре.
Бонусът с Батман Афлек след надписите беше приятна изненада  Laughing

# 153
Гледах епизод 1 на Black Mirror - ами аз много обичам подобен тип сериали, но този не ми хареса.
Май хубавото на филмите е, че има за всеки вкус. Чудя се да му дам ли още един шанс за следващ епизод...

Същият резултат при мен. Втората серия смлях една идея по-добре. Но нямам никакво намерение да гледам нататък.
Разбирам идеята, но не харесвам реализацията. Твърде агресивно.

# 154
  • В Космоса
A Perfect Day - препоръчвам с две ръце. Много забавно, интересно и леко поднесен филм за един ден на група хуманитарни работници по време на Босненския конфликт, който ще се окаже... перфектен. Отвсякъде!

Andron - това не си го причинявайте в никакъв случай. Така ми се беше пригледало нещо от жанра и как съм се излъгала не знам, но това изобщо не е филм, а някакво недоразумение. Сцените така наосани, все едно лентата на видеокасетата е накъсвана периодично. WTF?

# 155
Чакам с огромно нетърпение да излезе този филм:
Скрит текст:

# 156
Препоръчвам:

Me before you
Whiskey Tango Foxtrot - не оправда напълно очакванията ми, но става
The Danish Girl - много силен

Hardcore Henry - за любителите на sci fi
Филмите от поредицата Purge - за любителите на ужаси  Grinning

Въпреки, че съм го гледала сто пъти, страшно се зарадвах, че тази вечер ще дават любимия ми филм - Наръчник на оптимиста. Който не го е гледал, силно препоръчвам - 21 часа Кино Нова.  Peace

# 157
  • София
И, разбира се, да не пропусна да отбележка, че и следващите епизоди на Black Mirror са жестоки. Wink

Не успях да намеря нищо след 1ва серия на 2 сезон, да не си ги намерила някъде?

# 158

Hardcore Henry - за любителите на sci fi

Ако някой страда от Кинетоза да има едно на ум. Целият филм е от първо лице и може да докара главоболие. Въпреки че създателите са се опитали да намалят риска от това, видимото поле понякога е толкова тясно и се получава зверско изкривяване, че имах чувството как някой ми бърка в мозъка с лъжица. Но е впечатляващ екшън.

# 159
Не успях да намеря нищо след 1ва серия на 2 сезон, да не си ги намерила някъде?
зелка.орг

# 160
Бърди, целия втори сезон го има в zamunda, оттам го свалих.

И да споделя, че гледах Coherence (2013), докато съм още на вълна независими sci-fi проекти. Страшно ми хареса. Забележителното е особено как един филм, който е очевидно много евтин и елементарен като изработка, успява да си постигне целите да вълнува, да плаши, да държи вниманието активно и да задава интересни въпроси, които остават след гледането.

# 161
  • Belgium

И, разбира се, да не пропусна да отбележка, че и следващите епизоди на Black Mirror са жестоки. Wink

Велик е, просто велик  Heart Eyes

Hushpuppy, много се радвам, че 5 to 7 ти е харесал, един от малкото наистина хубави филми, които съм гледала напоследък, че сушата е наистина страшна  ooooh!

За "Любезните пичове" също съм на твоето мнение - адска скука, а имаше потенциал. От трейлър го чаках много, но се оказа страшна греда. Добре поне, че не се прецаках да го гледам на кино, както мислех първоначално.

Въпреки ужасните отзиви, упорито ще гледам Suicide Squad и то най-вече заради едно разкошно интервю с Джаред Лето в  Rolling Stone (за протокола - никога не съм му била фен): http://www.rollingstone.com/movies/features/jared-leto-the-unlik … ovie-star-w430833

# 162
  • В Космоса
Снощи изгледах и аз две серии на Black Mirror. Направо ми махна главата. От първата почуствах болезнено отвращение, от втората тревожна безпомощност. Брутален е наистина!

# 163
  • Belgium
О, да, аз винаги като го препоръчвам казвам, че е брутален и това не е ни най-малко преувеличение.

Не е за хора със слаби сърца със сигурност. Тоталната безпомощност се засилва и при следващите епизоди.

# 164
  • Once there was a Hushpuppy...
Лу Hug
запали ме с това Черно огледало, чета че на повечето ви харесва Peace
Обаче, гледам Детективите и нещо ми идва в повече депресията Rolling Eyes, но със сигурност ще го видя и този по-натам...

Лу, сега очаквай от мен да те питам за някоя комедия hahaha може и романтичен, ама не от най-бозавите Crazy
Да си оправя емоциите Laughing

Общи условия

Активация на акаунт