Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 150 788
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Не ми остана време вчера да пиша, но да спомена само, че новите "Звездни войни" са доста добри. Даже ми хареса повече от 7 епизод. Peace А не очаквах. Повече нямам право да кажа до петък.
Да не са излезли, не бяха ли за 2017?

# 466
Rogue One на 16.12.2016 има предвид!

# 467
  • В светлината на слънцето
Да, точно за този междинен епизод говоря. Бях супер скептична, а ме изненада доста приятно. Peace

# 468
Много много ми хареса La La Land. Гледах снощи и още ме държи емоцията от филма. Играта на Райън и Ема е невероятна. Песните и танците и въобще романтиката във филма ме държаха в широка усмивка през целия филм. Просто наистина ме усмихна, беше ми много приятно и да гледам, и да слушам, да се смея на шеговитите и оригинални реплики. Харесва ми и края на филма. Въобще всичко ми хареса Simple Smile. Вярно е, че някой би казал - оооо някъв мюзикъл, егати бозата, нооооо това си е тяхно мнение. Мен ме докосна и бих го гледала пак.  Heart Eyes

# 469
Бих искала да ми препоръчате филм за торнадо.  bouquet

# 470
# 471
  • welcome to the Jungle
Pustina/Пустош, http://www.imdb.com/title/tt5459168/?ref_=nv_sr_1  e хубав сериал, заслужаващ внимание. Обаче след 6. епизод не откривам никъде нищо, а днес трябва да излезе 8. последен епизод. Някой да се е снабдил със 7. ?

# 472
Pustina/Пустош, http://www.imdb.com/title/tt5459168/?ref_=nv_sr_1  e хубав сериал, заслужаващ внимание. Обаче след 6. епизод не откривам никъде нищо, а днес трябва да излезе 8. последен епизод. Някой да се е снабдил със 7. ?

Седми епизод ще е в понеделник/при нас вторник/

# 473
  • welcome to the Jungle
Седми епизод ще е в понеделник/при нас вторник/

bouquet

# 474
Rogue One - голямо разочарование. Предвидими сцени,скучни диалози... Определено ме изгубиха като фен.

# 475
Снощи гледах The Light Between Oceans, страшно ми хареса. Накара ме да мисля аз какво бих направила в ситуацията на главните герои и струваше ли си всичко. Определено препоръчвам  Peace
Също и Karaula-отдавна не бях гледала сръбски филм, много ми хареса. И смешно ми беше (нямаше реплика без да се спомене нечия майка), и тъжно...

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 08:58 от Анонимен

# 476
Защо имате каквито и да било очаквания към Star Wars (еле па след промените с Disney) Laughing
Т'ва е един mediocre филм, от който всички очакват да е велик филм. А и Rogue One не е част от поредицата де.

# 477
  • София
Много ми хареса Sully!
Очаквах мелодраматична екранизация за поредния USA героизъм, но това съвсем не се получи. Grinning
Клинт Истууд успява чрез случилите се реални събития да направи една елегантна дисекция на американската административно-медийно-обществена система, показвайки както негативите, така и позитивите. Без илишни емоции или нравоучения. Голям принос на филма е и реалистичният, на моменти почти документален подход.
С присъствието и на Том Ханкс всичко се е получило чудесно!

# 478
"Не казвай сбогом" с Бен Афлек, хареса ми.
Преди няколко дни гледах "Бебе на хоризонта -Бриджит Джоунс", също препоръчвам.

# 479
Отново блестящ Мел Гибсън , като режисьор. Уникално изпълнение на неизвестният (поне за мен) Andrew Garlfield.....Разтърстващ  филм.

http://www.imdb.com/title/tt2119532/?ref_=nm_flmg_dr_1

Общи условия

Активация на акаунт