Гледах! Хареса ми! Препоръчвам го! Искам да споделя... L

• 150 801
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • в сърцето на един мъж...
Празници са, някои не сме имали възможност да гледаме премиера, други пък не искаме да я гледаме на немски да речем. Затова е хубаво да се съобразяваме какво пишем.

# 496
GGI простотии, защото за мен са такива. Не съм фен на компютърно генерираните ефекти, особено на гротески като в новите епизоди на Лукас. Wink

Не е въпросът в това ти на какво си фен или не и колко голям "филмов критик" си!
Въпросът е, че се пише и произнася CGI /Си Джи Ай - компютърно генерирани изображения/, а не ДжиДжи-(БиДжи) Ай!  Laughing

Да, позната ми абревиатурата, грешка в бързината, макар в случая да сме по-скоро - XXXI, ама карай... Laughing

Нещо много се палите с тези спойлери, пак казвам, не смятам, че е издадено кой знае какво, а и минаха 5 дена от премиерата, вси си мислех, че е гледан от повчето фенове. Никой не пише нищо баси, само двама човека сме писали за филма.  Shocked
И пак да подчертая, не е от неуважение или надменност и пр. Просто забравям понеже пиша на много места и гледам много неща и все бързам и нямам време, даже и по диагонала чета и пиша напоследък, който не е добре, ама нз.
Чета темата всеки ден. Включвам се с това, което съм гледала. Ами твоите коментари вече ми развалиха един филм, този филм също няма да го гледам. Просто отсега нататък спирам да те чета, пък ти си пиши каквото прецениш. Лично аз предпочитам да не чета ревюта със спойлери, по-добре даже да няма коментари за филма, отколкото така.
Навсякъде по света хората слагат spoiler alert - това е елементарна обща култура и знак на уважение към останалите.

# 497
Добре, не дойде ли малко в повече вече това освиркване?

За мен дяволчето е качествен източник на информация и ми се ще да не го губя Simple Smile. Дяволче, ако ще мигрираш, кажи къде да те последвам Simple Smile.

По темата: по ваша препоръка гледах Колектора. Много ми хареса, препоръчвам  Simple Smile.

# 498
  • В светлината на слънцето
Да пожелая на всички една много светла и спокойна Коледа, щастлива Нова година и успешна 2017 г. И филмова наслука през новата година на всички!  Grinning

# 499
  • Там, където ме обичат
Много благодаря на всички дами за предложенията. Никога не е късно да гледаме хубав филм, който сме пропуснали.  :bouquet bouquet:

# 500
Момичета, има ли го вече "Съюзени" по торентите, със субтитри?
Тези дни ще сме в къщи и искам да гледаме нещо хубаво, може и старо- трилър, драма, комедия всичко става. Моля ако някой има време да ми препоръча. Досега преравян Замунда, но без насока ми е трудно да избера, свалих няколко, дано биват.

# 501
  • София
Две драми изгледах напоследък и двете ми харесаха, препоръчвам ги.

The Man Who Knew Infinity (2015) - /Човекът, който познаваше безкрайността/, с Джеръми Айрънс и Дев Пател.
Филмът е по истински случай, но материята е малко специфична. С две думи - реалността, в която човешката надменност и класовите различия могат да смажат един крехък гений.

Ma ma (2015)
Много драматична история на жена, чиито живот се преобръща наопаки от една диагноза и последвалите събития. Филмът е направен така, че може както да те разплаче, така и да те разсмее. Пенелопе Крус прави чудесна роля! Не съм й особен фен, но тук тя те кара просто да се влюбиш в нея!

# 502
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Момичета, има ли го вече "Съюзени" по торентите, със субтитри?
Тези дни ще сме в къщи и искам да гледаме нещо хубаво, може и старо- трилър, драма, комедия всичко става. Моля ако някой има време да ми препоръча. Досега преравян Замунда, но без насока ми е трудно да избера, свалих няколко, дано биват.
Джаки, наскоро засякох по тв A Most Violent Year и ти препоръчвам него. Знаейки колко харесваш Пачино, мисля, че ще ти допадне Оскар Айзъкс в главната роля, имат много сходна аура и актьорски маниер. .

# 503
Джойче, вече го свалям, много благодаря Hug
Пачино и  Венсан са ми любимци завинаги Heart Eyes

Как се казваше онзи брутален филм, в който изнасилиха Белучи? Хем ми се иска да го гледам пак, хем знам че пак ще го преживявам с дни. Този и " Зимни пеперуди"'са най- гадните филми, най- тежките, които съм гледала. Аз харесвам такива силни проекти, но няма мераклии у дома да гледат с мен и да правим разбор после.

# 504
Nocturnal animals - на мен много ми хареса. Сигурно верните киномани са срещали и преди такива истории, в които истинският живот е преплетен с художествена измислица, но аз останах изненадана и много ми хареса. Двете истории вървяха паралелно до момента, в който се свързаха една с друга и всичко си дойде на мястото. Всичко имаше значение във филма, както имаше драма, така имаше и криминална история. Всички актьори си изиграха ролите перфектно, филмът оставя един горчив привкус и те кара да се замислиш.

# 505
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Как се казваше онзи брутален филм, в който изнасилиха Белучи?
"Необратимо".
Кажи после дали ти е харесал другия Hug

# 506
  • София
ЖДК,
спокс, дяволчето е стар форумен ветеран и не се плаши току-така лесно  Laughing
сериозно де, пак да подчертая непускането на спойлер (всъщност много пъти съм пускал такъв, но напоследък се излагам) е от разсейване и бързане, знам че звучи абсурдно, но е така. И ще се постарая да не се повтаря отново.

Весела Коледа на всички. Да сме живи и здрави, обичани и щастливи. Simple Smile

Аз сега по стара традиция съм на коледни филми и предимно на телевизия.  Grinning

# 507
Честито Рождество Христово Simple Smile!

Дяволче,  Hug, да си здрав! И аз така последно лигавея и не смея да пиша какво гледам, че ще ми излезе "имеMr. Green.

# 508
Кога излизаха номинациите зс Оскар? Май бяха в началото на Януари, но има ли конктретна дата? Как се изтърколи 1 година, сякаш беше вчера, когато се вълнувахме за Лео и мечката Simple Smile

# 509
  • София
На 24 януари 2017 г. ще обявят номинациите, а церемонията е на 26 февруари.

http://www.oscars.org/oscars/89th-academy-awards-key-dates

Общи условия

Активация на акаунт