Пазаруване от H&M ➤ 6

• 81 959
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
записвам се да следя за БД и при вас, набелязала съм 5-6 неща  Grinning

# 46
  • Варна
Моля някой, който има 98 и 104 панталони да ми измери крачола. Ако са и един модел ще е страхотно.

# 47
Спалното бельо дали е намалено в магазините?!?
Спално бельо въобще няма в магазините.

# 48
  • Бургас
Моля някой, който има 98 и 104 панталони да ми измери крачола. Ако са и един модел ще е страхотно.
Имам 104 само, 2 от по-тънките модели, които могат да се носят с леко навити крачоли. В нормално състояние дължината от чатала е 42см, а по външния ръб 58см Peace

# 49
  • София
В различните магазини има различни намалени неща, просто трябва да се обикаля, защото в един има нещо, което в другите изобщо липсва.
Кецовете по 12 лв. в реалните магазини са 5. Тези http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0364535004.html
Току-що получих поредната пратка, в момента меря. Най-хубавото е, че докато върна костюма, защото ми беше малък, цената му падна от 80 на 51 лв. Та имало и успех в неуспеха.  Laughing

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 10:46 от Cuckoo

# 50
  • София
Дами има 2 кода с БД
0472 -10% и БД при покупка над 70 лв
0473 - 20% и БД при сметка над 110

До 14:00 на 21.07.

# 51

Тази рокля има ли я някой, интересува ме дали ще ми е много къса, при положение, че аз съм ниска - 158см.

# 52
Ех, аз чаках безплатна доставка, а то сега пък и над определена сума Sad

# 53
  • Варна
Дами има 2 кода с БД
0472 -10% и БД при покупка над 70 лв
0473 - 20% и БД при сметка над 110

До 14:00 на 21.07.
Продължавам да чакам ,без  такива Naughty

# 54
Някой да е поръчвал от тези долници http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0395658009.html .Дали стоят добре  Rolling Eyes Миналата година изкарахме на училище с черно на сиви сърца и останах много доволна,но модела беше друг.

# 55
  • Пловдив
 bouquet

Получих си сумата от върната поръчка след доста чакане.Уж Еконт не отразили доставката навреме...

# 56
Благодаря за кода! Напълних кошницата за 110 лева и си взех 10-на неща. Приятно пазаруване!

# 57
Тази рокля има ли я някой, интересува ме дали ще ми е много къса, при положение, че аз съм ниска - 158см.
Тогава защо се притесняваш да не е къса? Thinking зависи каква дължина искаш, но при твоя ръст няма да се учудя ако е до коляно даже. Имай предвид, че моделите са височки. Peace

# 58
До коляно искам, дано да ми стои така. Ще рискувам.

# 59
Момичета, днес ходих в МОЛ България-София, в магазина , да премеря бански и да си поръчам , ако там няма избор. Е нямаше никакви бански ,3 вида горнища видях само и то без намаление , никкави. Намаление има на съвсем малко бройки ,нищо общо по избора онлайн.
Премерих няколко рокли , че съм висока сравнително, малко широка в ханша, бе не смея така много. Нито една не ми лепна, Номер 38 на някой ми добре , но късо много , на други и 42 ми малко((
Пиша тук да знаете също , че там поне на стоки дето са обявени тук за намалени , там нямат никакво намаление, Имаше някакви потници по 5 лева , но само малки. Едната рокля ми хареса сравнително, намалена тук я има в обявите, но извивката на ръцете толкова дълбоки, че ..
С две думи нищо не купих, отидох дори подготвена да си запиша номера, вид, нищо не стана
И за плажа роклите тези дето са с дърпащо коланче са  още 17 лв там, а едно с ресни (за него отидох го нямаше) На един щендер виждам една бройка от намалените , там стои също на намалени стоки, ама не било така (( Загубих си времето значи. Ядосах се и изобщо не се качих на детското. Търсех за морето нещо , не ме огря. Тера Нова има намаления и са ги пуснали поне си пишат на етикетите. Много се разочаровах, изобщо пък моделите са номера как им хареса. Не съм ходила в другите им магазини , но сигурно и там няма намаления, а банските са изчерпани няма избор никакъв(( Та това е.

Общи условия

Активация на акаунт