Пазаруване от H&M ➤ 6

• 82 047
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, има ли код за БД? Ако се абонирам в бюлетина безплатна ли ще е доставката?

# 541
  • София
Няма БД, абонирането дава -10% от сметката.

# 542
Търся отзиви за тези кецове. Интересува ме меки ли са и дали са за тесен или широк крак?
Бях се зарекла да не купувам повече обувки от тях, нещо не съм доволна, но търся точно такъв модел и не го намирам другаде  Laughing

# 543
За тези конкретно незнам, но за кецовете от изкуствена материя имаше коментар, че са твърди...от потребител на име Фена нещо си...
Лично впечатление нямам, за съжаление...

# 544
Абонирана съм за бюлетина, как да разбера дали ще имам 10% отстъпка? Сега се сетих да погледна, понеже вчера направих поръчката и нямам, приспаднато е единствено от цената на намаление продукти?

# 545
Правиш си нов мейл и с него се регистрираш. После получаваш мейл на този новия с кода за 10 процента..

# 546
Ами това ми е втора поръчка онлайн, първата беше отдавна и съм сигурна, че тогава не бях абонирана за бюлетина, така че сега би трябвало да съм могла да я използвам. Вчера като поръчах никъде не ми поискаха код, иначе да съм се сетила да погледна. Или аз нещо не правя както трябва...  #Crazy Mr. Green

# 547
  • Варна
Кода на ваучера за отстъпка получаваш на мейла, който регистрираш и при поръчка въвеждаш този код в полето "код за отстъпка" в кошницата.
Автоматично няма как да получиш отстъпка.

# 548
Горе полето за кода ти е празно. Там си въвеждаш кода. Нов имейл си направи и с него се регистрирай. Стария код ти е изтекъл...

# 549
Добро утро, повечето неща ми пристигнаха, споделям:

Скрит текст:
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0372892005.html (в тъмно синьо) - разкошен панталон. Тежка (макар и изкуствена) материя, елегантна кройка. № 38 е една идея умален, но за мен е идеален.

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0320361005.html - много по-красива, отколкото на снимката. Стегната, плетена материя и е с подплата, нищо че на сайта изрично пише, че е без. № 38 си отговаря.

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0372802001.html - сакото е светло сиво, по-скоро изглежда като захабено, мръсно бяло  Rolling Eyes . Иначе кройката не мога да преценя дали ми харесва, дойде доста смачкано и не съм убедена. № 40 поръчах макар да съм за 38. Стана ми в раменете, може да се коригира в кръста с колана.

И сандалите, за които много се притеснявах: http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0375179002.html . Разкошни са. Много красиви и удобни, въпреки височината, която е точно 10 см. ток и около 2 см. платформа. Естествена кожа отвън и отвътре, дойдоха уникално опаковани.  Heart Eyes

Скрит текст:
Ели, днес ще взема палтото-сако, което коментирахме и ще дам отзив за него. Peace

# 550
Aз съм в очакване на полата и тениската  .В магазина нямаше по малък номер от полата  Twisted Evil .
128 и беше огромна в кръста .
Поръчах и 116 дано да нямаме проблеми .

Скрит текст:
Стоят много сладко и тя много се хареса в тях Simple Smile

FreakOnALeash страхотни неща Simple Smile Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 07:25 от Анонимен

# 551
  • София
FreakOnALeash, може ли да ме ориентираш колко е дълга полата или ако не можеш - на теб докъде ти стига и колко си висока?
На мен пък сандали 37 ми бяха леко уголемени, при положение, че с бг номерация съм твърдо 37
Сакото е много яко,  newsm10 да не би погрешка да са ти пратили бялото, защото то всъщност е както го описваш - жълтеникаво?

Получих една рокля, на която пишеше частична подплата. Подплатата е отгоре до.... това, което ни определя като жени, надолу няма. Ще потърся линк

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 13:05 от Cuckoo

# 552
Малката чаровница е голям сладур  Hug
Фрийк, замисли ме за полата, нося същия номер...
И аз получих, но в момента нямам как да описвам подробно.Ботите, които поръчах са ми ок, с блузките на синът ми имам разминаване, защото блузките бяха междинен номер 122/128, той носи 122 и са му големи   Confused

# 553
И аз се изхвърлих с по-големи блузки за синчето 122, дълги му идват, и ръкавите са дълги ooooh! Що не взех 116, да ме питаш.
Иначе в пижамата се влюби, със сивото долнище и колите отгоре, голяма радост Heart Eyes

Моите блуза и пуловер също не съм ги нацелила. Пуловера ми идва широк М-ката, но май ще го оставя...

чакам сега БД, че да си коригирам пропуските с номерацията Mr. Green

# 554
  • Варна
Freak.., ...charovna, страхотни покупки! Честито!
Аз днес си получих поръчката с 2 дефектни артикула ( шалът с 3 места с раздърпана прежда, а дънките все едно са носени - между джобовете и външншя шев плата е като раздран, а конците по гайките на колана заваляни и стърчащи  Shocked)и съм меко казано бясна вече. Обадих им се, пуснаха нова поръчка, а ще върна тези, но пак занимававе с куриери. В предишната поръчка имах 1 дефектен артикул.

Тази риза харесах сега http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0311223019.html   и се чудя дали да рискувам да я поръчам. Варненки виждали ли сте я в магазина? Искам и да ми стои свободно и за това не знам моят размер ли ми трябва или 1 по-голям. Някой има ли опит с тези модели?

Общи условия

Активация на акаунт