Пазаруване от H&M ➤ 6

• 82 031
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
И аз харесах тези или Челси, но ги нямаше и не ги видях. Не знам как са. Имаха от моделите с дебел и 5-6см ток и те са тези, които не ми харесаха. Бяха с много твърда подметка както и кожа. Оприличих ги на паве  Mr. Green

# 571
Другите, които харесах....горната част е от полиуретан Rolling Eyes звучи наистина твърдо. Тези пише имитация на кожа, че е горната част... newsm78

Благодаря ти за инфото все пак...
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0181160008.html

Тези имаше ли ги? Харесват ми, но с тази горна част от полиуретан #Crazy

# 572
  • Popovo
Привет.
Някой да е поръчвал този ленен панталон,в размер 34 или 36? Praynig
Колебая се кой от двата размера да си пусна? newsm78
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0375288001.html

# 573
Другите, които харесах....горната част е от полиуретан Rolling Eyes звучи наистина твърдо. Тези пише имитация на кожа, че е горната част... newsm78

Благодаря ти за инфото все пак...
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0181160008.html

Тези имаше ли ги? Харесват ми, но с тази горна част от полиуретан #Crazy
Полиуретан(PU) = изкуствена кожа Wink Всичко от изкуствена кожа е всъщност от полиуретан. Може да е меко, може да е твърдо, всичко зависи как е произведено, тоест само по материала не може да се съди за твърдостта.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 20:47 от ЧревоУгодник

# 574
Благодаря ти. Търсих и в нета,но не се ориентирах много..

# 575
Моля, ако някоя дама има от този панталон размер 92 или 86 да премери дължината http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0406819002.html

# 576
  • Варна
Тези ги нямаше. Те бяха вторите, които исках да видя-Челси.
Имаше http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0416779002.html  тези и още два сходни модела с разлики само в декорациите. Тях не ги намирам на сайта.
Ако поръчаш от равните ще чакам отзиви.
Аз днес получих пак едни пантофки-ами, много са удобни.

# 577
  • София
Момичета къде и какво трябва да въведа,за да получа поръчката до офис на еконт?  newsm78

# 578
  • Варна
На адрес въведи на офиса, който искаш, а ако не аз си пренасочвам пратките щом станат видими в сайта. Снощи в 0:30ч се обадих и днес си я вземах от офис.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 23:26 от eli70o0

# 579
  • София
На адрес въведи на офиса, който искаш, а ако не аз си хрунясочвам пратките щом станат видими в сайта. Снощи в 0:30ч се обадих и днес си я вземах от офис.

Благодаря  Hug

Поръчах за детето 2 якета,елече,рокля и долнище + горнище - 100 лв,страхотно ми дойде тази отстъпка и БД Grinning  Много рядко съм си харесвала нещо от HM за мен,но от детските неща съм много доволна.

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 23:34 от sea.sea

# 580

Ех БД и остстъпка  Heart Eyes ... Поличката и блузката ще ми е с доставка  Simple Smile .Здраве да е  .
За мен днес ще си пусна два панталона.Най накрая ще пусна клина който исках да си взема .Само се чудя да си поръчам ли Л при условие ,че нося М   Rolling Eyes .Не обичам да ми е стегнатно прекалено а този изглежда от стегната и плътна материя .

# 581

Ех БД и остстъпка  Heart Eyes ... Поличката и блузката ще ми е с доставка  Simple Smile .Здраве да е  .
За мен днес ще си пусна два панталона.Най накрая ще пусна клина който исках да си взема .Само се чудя да си поръчам ли Л при условие ,че нося М   Rolling Eyes .Не обичам да ми е стегнатно прекалено а този изглежда от стегната и плътна материя .

Здравейте много ми хареса поличката  Heart Eyes    чудя за размер  Rolling Eyes  моята по принцип на дрешки от там е 134 и е на 9 години .  Може ли някави мерки Благодаря

# 582

Здравейте много ми хареса поличката  Heart Eyes    чудя за размер  Rolling Eyes  моята по принцип на дрешки от там е 134 и е на 9 години .  Може ли някави мерки Благодаря
Моята дъщеря е на 8 години.Размер 128 и беше огромен.За снимката държи поличката отзад и леко я вдигнала нагоре защото и стигаше до коленете .
От зад полата е плат не е изцяло кожена .
Поръчах и не 122 а 116 защото мисля ,че от 128 до 122 разликата ще е малка  .Мисля ,че ще ни е о.к Simple Smile
Може би за вас ще трява размер 128 ако всичко 134 и е о.к Simple Smile

# 583

Моята дъщеря е на 8 години.Размер 128 и беше огромен.За снимката държи поличката отзад и леко я вдигнала нагоре защото и стигаше до коленете .
От зад полата е плат не е изцяло кожена .
Поръчах и не 122 а 116 защото мисля ,че от 128 до 122 разликата ще е малка  .Мисля ,че ще ни е о.к Simple Smile
Може би за вас ще трява размер 128 ако всичко 134 и е о.к Simple Smile

bouquet   тя е  30 кг    ще пусна една 128 пък да но е о.к

# 584
Мисля ,че ще е о.к .
За ориентир дъщеря ми е 23 кг  и е висока 129 см .

Общи условия

Активация на акаунт