Пазаруване от H&M ➤ 6

• 82 014
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Добрич
Работи, аз съм отказвала, а и повечето тук са споделяли. Просто се обаждам на куриера да не идва, че отказвам да получа пакета.

# 601
Работи, аз съм отказвала, а и повечето тук са споделяли. Просто се обаждам на куриера да не идва, че отказвам да получа пакета.
И никакви проблеми не е имало така ли? Simple Smile
Разликата при мен е от 10 лева Simple Smile) И се чудя дали изобщо да пускам нова  Rolling Eyes

# 602
Разликата при мен е от 10 лева Simple Smile) И се чудя дали изобщо да пускам нова  Rolling Eyes
Работида. Аз пусках втора чоръчка веднъж, защото не ми беше отразило кода за БД. Дойдоха заедно, едната взех другата отказах 😉

# 603
  • Варна
Разликата при мен е от 10 лева Simple Smile) И се чудя дали изобщо да пускам нова  Rolling Eyes

Няма проблем. От Еконт знаят,  че така се връщат поръчки, защото НМ нямат отказ и даже и не питат защо се отказва пратката.

Едит:
Накоя има ли тези http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0330608001.html или тези http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0183768001.html  Чудя се удобнили са заради дантелата (едните с много по края, а другите горе) и отговарят ли си на размерите?

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 20:50 от eli70o0

# 604
  • София
Аз имам 3 бр. от първите (с крайната дантела) и не съм доволна, не са ми удобни като цяло.
Стават само за малко носене, понеже са красиви...  hahaha

# 605
  • Варна
Благодаря ти! И аз така ги виждам   Mr. Green и за това попитах.

http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0254404017.html  тези изглеждат удобни, но пък микрофибър... няма угодия!

Последна редакция: ср, 31 авг 2016, 21:57 от eli70o0

# 606
  • Добрич

Няма проблеми, да. Аз последно поръчах три детски панталона, в отделни поръчки всеки, после размислих и получих от куриера само двата, третия отказах да получа. Но и в други случаи съм отказвала. Не питат защо, те от Еконт не ги е грижа тая работа. И на телефона на ХМ да се обадиш за отказ, ще те посъветват директно да я откажеш на куриера.

# 607
  • Варна
Здравейте!  До кога е промоцията?

# 608
  • София
Мисля,че е до днес-31.08.

# 609
  • Варна
15% и БД до днес, 40% намаление "отново на работа" също до днес, а горна и долна част за 17.99лв до 04.09

Поръчките ми от вчера са изпратени. Явно въпреки кода не сме ги заринали до уши или вече са се разработили.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 03:52 от eli70o0

# 610
15% и БД до днес, 40% намаление "отново на работа" също до днес, а горна и долна част за 17.99лв до 04.09

Поръчките ми от вчера са изпратени. Явно въпреки кода не сме ги заринали до уши или вече са се разработили.

Моите също са изпратени..Дано в събота са при мен... Laughing

# 611
И моята е изпратена , но ще помоля куриера да я остави в офиса в квартала защото ще отсъствам от града за почивните дни и ще се прибера на 6 ти Simple Smile

# 612
За промяна на адрес за доставка плаща ли се нещо към еконт?

# 613
За промяна на адрес за доставка плаща ли се нещо към еконт?
Не .
Един път смених адреса за пратките и не ми взеха допълнително пари  Mr. Green

# 614
  • Пловдив
В крайна сметка пуснах три поръчки с този код Crazy Изведнъж ми потрябваха много неща Grinning

Общи условия

Активация на акаунт