Болки в стомаха от ляво

• 1 718
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, мами!
Много съм притеснена и се чудя какво да правя.
Наближавам 13-та седмица от бременността си и Снощи се събудих с много силна болка в лявата страна на корема. Болката продължи около 10 мин, като коремът ми беше много твърд.  Отидох  до тоалетната по нужда, олекна ми малко, но пих но шпа и ме отпусна. Тази сутрин станах и плодължавам да имам тъпа лека болка на същото място. Нямам кървене. Живея в чужбина и имам скан този вторник. Мислите ли, че трябва да чакам или са ида на частно днес? Незнам дали е нормално, цялата ми бременност е преминала без никакви болки и гадене до сега, но в момента съм адски притеснена.

Последна редакция: нд, 17 юли 2016, 11:24 от didka_123

# 1
Може да са само спазми на червата,но ако пък има проблем с бебето и ти се моткаш чак до вторник,за да спестиш някой лев,дали е оправдано?Аз не бих чакала.

# 2
Може да са само спазми на червата,но ако пък има проблем с бебето и ти се моткаш чак до вторник,за да спестиш някой лев,дали е оправдано?Аз не бих чакала.
Именно от това се опасявам - да няма някакъв проблем Sad  Тук  имаш право на скан само 2  пъти по време на бременността, а ако отидеш в спешното ще чакаш минимум 6 часа, а накрая могат и да те отпратят.
Ще звънна на гинеколога, дано успее да ме приеме днес

# 3
Това ми звучи като чревно оплакване , при мен се случва същото и щом отида до тоалетна ми олеква и след всяко следващо изхождане олеква все повече.Ако си приемала повече сухи храни напоследък се случва така.
Но все пак ходи на лекар да видят как е бебчето - дано всичко е наред  Praynig Hug Hug

# 4
Споко аз съм в 14г.с. и имам същите болки и ми казаха ,че е от червата

# 5
Благодаря ти, на мен пък ми сазаха, че е от разтягането на матката Simple Smile

# 6
Здравейте мамита ! В началото на пети месец съм и имам същите оплаквания забелязани са от днес . Имам тъпа болка в ляво на корема и незнам дали е нормално Sad

Общи условия

Активация на акаунт