Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 38

• 133 779
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Аз съм много доволна от крем Здраве - универсален /бяла, голяма опаковка/. Прави кожата на лицето ми много мека и розова. Супер е! Heart Eyes
https://www.aroma.bg/uploads/catalog/products/29/photo/photo_1190_640_t.jpg
Друго от което съм доволна е балсам за устни на БГ роза с червена капачка. Не знам вече кое под ред ползвам, никога не са ми се напуквали устните. Рядко ми излиза херпес, но като го намажа с него и ми минава за 3 дни. Това не го постигат скъпите мазила  Peace
https://thewhitestork.com/userfiles/productlargeimages/product_42335.jpg

От тези два продукта и аз съм много доволна.А този крем здраве мирише много хубаво. Не могада се наситя на миризмата,както и на обикновените здраве, наистана е много хубав, хидратира супер.
Точно този балсам хвалех и аз, обаче с розова капачка и под формата на стик. Такива резултати с никой друг балсам не съм постигала.
Мажа се с крема на Кройтерхов, много ми харесва като консистенция, нито прекалено мазен, нито много гъст. Забелязвам, че си имам стрии по бедрата, ама те са ми от преди. Почти съм сигурна, че ще имам още. #Crazy

# 661
Да този крем здраве е супер, но е мазен много и аз съм с мазна кожа, само вечер го ползвам и зимата

# 662
Да този крем здраве е супер, но е мазен много и аз съм с мазна кожа, само вечер го ползвам и зимата

Мазен е наистина, аз слагам много малко, когато го ползвам, за ръцете е чудесен обаче.

# 663
Добре,а за лице някой лек хидратиращ?На ЕЛЕА вече не виждам продуктите никъде,за тях си мислех да опитам...

# 664
Не знам за Елеа, на Биотен са леки и немазни. В момента привършвам Лореал, дневен, хидратиращ,също не е особено мазен.Но си мисля, че тактиката е просто да се нанася по малко крем, а не обилно и изобщо при мазна и проблемна кожа се слага съвсем малко количество.

# 665
  • Варна
Благодаря, Desireee.

# 666
  • Deutschland
Кремовете за лице на Nature of Agiva хубави ли са?

# 667
  • София
Одеве попаднах на това видео в инстаграм.  Shocked Това ако наистина е възможно, ще се поръчва. Някой ползвал ли го е, колко трае действието му?

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 20:50 от « Ѕmile »

# 668
  • Варна
Точно този балсам хвалех и аз, обаче с розова капачка и под формата на стик. Такива резултати с никой друг балсам не съм постигала.
И аз съм го ползвала, много съм доволна. Има още един балсам, който ползвам:
Скрит текст:
И от този съм много доволна, харесва ми действието му върху устните ми, стават меки, розови  Blush

# 669
Днес си взех този тоник за лице:
http://bsicosmetic.com/img/products/products_4989_2531412614b32c … 848bfbeadab14.png
Много ми хареса,освежава и не ми дразни на кожата. Grinning

Последна редакция: пн, 05 сеп 2016, 21:47 от *steffie*

# 670
Одеве попаднах на това видео в инстаграм.  Shocked Това ако наистина е възможно, ще се поръчва. Някой ползвал ли го е, колко трае действието му?

Изглежда много интересно. В сайта им пише, че трае от 6 до 8 часа. И действително работи, има много водеота в YouTube за него, но все пак струва 75 долара   Laughing

# 671
Ако някой с по-сериозни бръчки го почне тоя крем,трябва постоянно да го ползва.
Иначе представяте ли си-отива на работа красив без торбички,а се прибира в пълния си "блясък" с тази 8-часова трайност. Simple Smile
Миналото лято беше голям хит,даже някой ми беше казал,че правели деминстрация и ти намазвали само едното око.Иначе ако не си го купиш,те пускали така да си ходиш с едно око с торбичка и едно без. Crazy

# 672
Ахаха пълна комедия Joy Много готино е това и още повече, че работи, ама с тази 8-часова трайност Mr. Green
И защо това е в темата Laughing

# 673
Можеш да го ползваш за демонстрация колко си уморен - когато ефектът на крема отмине. Показваш си торбичките и бръчките в кабинета на началниците, и си тръгваш в 3-4 часа  Simple Smile

# 674
Някой ползвал ли е почистващия гел на Гарниер ? Козметичката ми го похвали доста,има и вградена четка ,с която се масажира лицето.Отваряло порите и изчиствало излишния себум на кожата.Ако някой го е ползвал да даде мнения ( моята кожа е мазна)

Общи условия

Активация на акаунт