Никога повече на път със СТИЛ ТАКСИ Бургас!

• 7 348
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Ми какъв - такъв, който предполага, че диспечерката не моли, а задава дестинацията. Демек, като трябва да прати накой в бл.6 в Славейков, примерно, няма да ги моли тия мили момчета, кой аджеба би бил любезен да изпълни поръчката, а ще ги разпредели. Най-общо казано.

Е, това, което пишеш, вече не е сериозно. Естествено, че диспечърката няма как да "задава" каквото и да било на шофьорите. Съобщава до всички свободни коли, че чакат такси на еди кой си адрес и чака някой да поеме курса. Peace

# 16
Ок, може и така да е, приемам.

Просто цялата ситуация е толкоз нелепа според мен, че няма и накъде!

Да не говорим, че докато чаках, а после и докато вървях ме задминаваха поне 10 ПРАЗНИ коли, които отиваха в моята посока.
Ми да бяха ме качили, барем нямаще да им е напразен курса, така и така пътуват натам!

# 17
Щом имам различно мнение задължително съм диспечерка, нали?! Joy

Това което ти се е случило е меко казано неприятно, но  диспечерките не са тези които могат да задължат шофьорите, да приемат или откажат курс заради стойността му.

Благодаря за пожеланието, но вече съм била в подобна ситуация точно с тази фирма, изобщо не ми мина през ума да си го изкарам на въпросната по какъвто и да е начин. Wink

# 18
Ок, приемам за диспечерката, явно не работят по този начин. А по кой - не ме интерсува изобщо. Искам да ми бъде позволено да си купя услугата, която те продават. Ни повече, ни по- малко. Ей Богу, не можах, не ми позволиха.
 А ти, щом си била на моето място, значи знаеш. Не е приятно, а?

# 19
Точно така, диспечерката не може да накара никого да поеме адрес. Дори и да има свободни коли.
Наблюдавам много често следното: Колата си стои на място х и иска да се прибира или да отиде до определено място. Съответно приема адрес само ако е в тази посока, в която е тръгнал, другите ги отказва.

ПП: Никога не бих работила като диспечерка. Колко ли клетви и псувни отнасят тези жени, не знам Crazy

# 20
А ти, щом си била на моето място, значи знаеш. Не е приятно, а?

Направо си е отврат, аз бях полузамръзнала докато дочакам.

Скоро с един шофьор на такси си говорехме нещо за въпросните им колежки, дори той ги съжаляваше как издържат на тази работа. За тази която в момента буквално се молеше на свободните за някакъв курс(не че някой я отрази) колегата и' подозираше, че взима поне леки успокоителни за да издържи смяната. Tired

# 21
Дано поне си дочакала, аз не можах...
Хванах пътя, вървя, бутам количката през едни огромни треви, щото иначе трябва директно на платното, а ме достраша, количката едва се движи, бебето притихнало, потно, бледо... до мен голямата ми дъщеря се поти горкичката, подтичва до мен и не смее да гъкне, защото така й изкрещях в един момент, а то, горкото, искаше да ми покаже една спирка, да се качим на автобус. Откъде да знае детето, че на нас ни трябва спирка от другата страна, в обратна посока...
Абе ужас ти казвам. Сега не ми се струва толкоз драматично, ама тогава мислех, че адът наближава просто...

# 22
Стил такси с номер 0887 234 432 ли си извикала? Аз ги ползвам редовно за разстояние от 900 метра и никога не са ми отказвали кола, хем знаят, че съм аз. Laughing Явно някаква друга е била причината, но при всички случаи е ужасно непрофесионално от тяхна страна. Naughty Аз бих писала и на управителя.

# 23
Да, точно тези СТИЛ ТАКСИ, на същия номер.

Не знаех за управителя, че има такава опция, веднага ще го направя. Къде да търся координати, имаш ли представа? Дали имат сайт? Ей сега ще се разцъкам....
Simple Smile

# 24
  • град-държава
Спрях да ползвам Стил преди 2 години, като цялото семейство им бяхме изключително лоялни повече от 10год.
Причината същата. Изведнъж чакаш по 20мин и повече за кола. След като закъснях 2-3 пъти заради тях, приключих. Не знам какво им стана. И колите все мръсни и вмирисани. Преди не бяха така, сега не знам как са
Вече ползвам основно Инди кар и съм много доволна. Шофьорите карат внимателно, особено като бях бременна повечето се стараеха доста и да не друса. Laughing Живея в центъра и въпреки това си ползвам такси постоянно и не е имало проблеми за кратки курсове.
Съжалявам за неприятното преживяване.

# 25
Хм, имаха сайт, където имаше форма за сигнали, но не го намирам Thinking
Ако искаш звънни на диспечерката, кажи, че искаш да разговаряш с управителя и си остави номера, за да те потърси.

Случай на една приятелка - зимата имаха промо 20% при поръчка или нещо подобно, една кола не искаше да начисли отстъпката, тя говори с управителя и той даде ваучер за таксиметрови услуги за 10лв или нещо такова.

През лятото много коли са към курортите и е нормално да нямат коли, но най-нормалното е диспечерът да ти звънне и да те уведоми, че няма свободна кола, а не да чакате 20 минути!

В телефонът си имам няколко номера на таксита и напоследък съм доволна и от Индикар.

# 26
И аз това забелязвам напоследък при Стил, ползвам ги повече от 10 години, сигурно и 15 може да са, но много се излагат от предното лято.

Препоръчах ги силно на приятел, който не е от Бургас - от раз го оставиха да чака 20 минути. Наскоро пак им даде шанс- същата работа. Даже не му отказват заявката, човечецът си виси и закъснява, а 100 коли празни на фирмата го подминават.

От "Елеганс" съм още по-потресена, но там беше конкретен шофьор...

# 27
  • Бургас
От години не ползвам Стил.След много изнервени ситуации с Кепитал и Орион вече съм на Еко.Че даже и 20% отстъпка имат при поръчка.

# 28
  • out of space
Изключително неприятна ситуация, но аз сериозно бих нашокала репата на мъжа си, че е оставил колата да стигне до такова състояние, при положение, че вози семейството си...

# 29
А в Бургас само една таксиметрова компания ли имате.

Общи условия

Активация на акаунт