Никога повече на път със СТИЛ ТАКСИ Бургас!

• 7 340
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
От много години ползвам само Бургас такси.Тяхната диспечерка не би погодила такъв номер.

# 31
Да не говорим, че докато чаках, а после и докато вървях ме задминаваха поне 10 ПРАЗНИ коли, които отиваха в моята посока.
Напълно възможно е да не са били на повикване в неделя. Карат си ги и след работно време.
Закъсвали сме и винаги са спирали хора да помогнат, направо се учудвам на каръшкия ви късмет...

# 32
Таксиметрови компании имаме много... друг е въпросът, че като видях, че не спират, се отказах изцяло от опция "такси". Прецених, че не им се работи. А дали въпросните коли, които минаваха покрай мен са били в почивка или не - не знам. Считам, че като им светят зелените лампи, значи работят.

# 33
  • Бургас
Считам, че като им светят зелените лампи, значи работят.
по заявки нерядко...

# 34
Нямам представа, rosi81, възможно е. Но не ми се вярва... Най-малкото, защото като пътуват към адрес по заявка включват червена лампа, именно за да не заблуждават хората, че са свободни.

Абе причини много - дали по заявка, или защото се прибират, или не им се работи, или е кратък курс... какво значение има?! Не го считам редно.
Или ти се работи, или не.

# 35
  • Ямбол
И аз бих потърсила сметка на пилешкия мозък, който знае, че колата има проблем и качва нервната си жена и две малки деца.

# 36
... до мен голямата ми дъщеря се поти горкичката, подтичва до мен и не смее да гъкне, защото така й изкрещях в един момент, а то, горкото, искаше да ми покаже една спирка, да се качим на автобус. Откъде да знае детето, че на нас ни трябва спирка от другата страна, в обратна посока...

Спирките обикновено навсякъде са две. По една във всяка посока. Защо не пресякохте и не хванахте автобус?  newsm78
Стана ми любопитно ... къде стана аварията ви? Така описано ми звучи като по средата между Ветрен и Бургас, но пък това не е околовръстен път.
Ако е някъде около Меден Рудник или по улица Одрин... сянка и спирки има...

# 37
... до мен голямата ми дъщеря се поти горкичката, подтичва до мен и не смее да гъкне, защото така й изкрещях в един момент, а то, горкото, искаше да ми покаже една спирка, да се качим на автобус. Откъде да знае детето, че на нас ни трябва спирка от другата страна, в обратна посока...

Спирките обикновено навсякъде са две. По една във всяка посока. Защо не пресякохте и не хванахте автобус?  newsm78
Стана ми любопитно ... къде стана аварията ви? Така описано ми звучи като по средата между Ветрен и Бургас, но пък това не е околовръстен път.
Ако е някъде около Меден Рудник или по улица Одрин... сянка и спирки има...
тъкмо това направихме- пресякохме и хванахме автобус, от правилната страна

Общи условия

Активация на акаунт