Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 5

• 38 556
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Плюс другите неща дето ги писах, направих едни бързи пикантни пилешки пържоли на фурна.

# 256
Снощи дояждахме лазаня, а днес спретнах едно руло Стефани и таратор

# 257
снощи пица с домашно тесто от автомата з хляб, тази ве4ер мам ни нагости с агнешко с ориш и зелана салатка

# 258
  • Den Haag
Вчера - пържени тиквички с чеснов сос, а днес кюфтета по Чарпански.

# 259
Малеее, като чета какво става - салатки, изискани ястия, че и десерти..... На мен ми е много трудно да реша какво да сготвя. Снощи ядохме пълнени чушки с кайма и зелена салата, но за днес.....Отгоре на всичко и свекито идва на гости, так, че дайте идея! Имам свинско месо, кайма, но може и друго да взема - нещо с пилешко, ли, не знам!
А вчера правих руло /пандишпанено/ - нещо го препекох, взех да го навивам, ама не - натроши се....хоп, в една торбичка и до кофата за боклук! Дано някой да го е хапнал, че беше топло-топло. Но втория опит стана перфектен - сега щракам тук, пия кафенце и дъвча рулце!
Много често влизам тук, но само чета за разни вкусотии. Аз обичам да импровизирам, и мъжа ми в началото само питаше -"и как се казва това?"

# 260
Ами аз съм пак на диетка и снощи  правих шишчета от зеленчуци, гъби, чушки, тиквички, домат за 3-5 мин на барбекюто , после направих таратор и така, хем малко калории ,хем вкусно

# 261
Аз пък се прецаках с една риба,която уж беше за скара,а тя пълна с костички/дребни и гадни/.Иначе имаше таратор,зелена салатка/собствено производство/и картофки в микровълновата.И сладолед. Rolling Eyes

# 262
  • ново
Снощи - руло Стефани и зелена салатка.
Днес - гъби с ориз и пак салата.

# 263
  chefВчера спагети със сос  ''Болонез''
 Днес ''Валентински кренвирши на сърчица'' и салатка

# 264
Снощи хапнахме панирани пилешки месца и картофки пържени (аз ги приготвих).

Довечеря няма да готвя, че утре съм на изпит.

# 265
снощи:
спагети по китайски с гъбки, морковчета и пиле, зелена салата с варени яйца и плодово мляко
днес:
пиле със зеле, таратор и печени гъби

# 266
  • София
Зелена салата, картофи соте, риба тон. ММММММММММММММММ
Тази вечер пак зелена салата, пак соте , но пилешки хапки hahaha

# 267
  • София
снощи - спагети и зелена салатка
днес - пържоли но печени на фурна с печени картофки и пак зелена салата

# 268
по въпроса за тази вечер ще има кюфтета с доматен сос,а снощи супичка