Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 5

• 38 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Снощи-таратор,пържени картофки и за десерт бисквитена торта.за днес още не знам. newsm78

# 31
СНощи боб,форумски копривени кюфтенца/станаха страхотни/салата от червени чушки и зелена салата.За днес няма да готвя. smile3503

# 32
  • София
Грах и саладка

# 33
  • София
Снощи бяхме на студени сандвичи и салата, че бобът не стана за вечеря. За сметка на това ще го хапнем тая вечер. И без това съм се ентусиазирала да правя курабийки и парфе за неделя, та няма да имам време за друга манджа.

Въпреки че някой тука писа за цаца, а на мен от сума време ми се хапва  newsm78 айде, утре, днес поне малко постно!

# 34
Здравейте, аз съм нова при вас и имам въпрос - някой може ли да да ми каже откъде да си купя готова смес за гофрети? Дъщеря ми ги обожава, но ми писна да правя смес

# 35
Печени картофи скопър,чесън и пушени свински гърди Grinning

За днес си открадвам ястието на Мимис   bouquet

# 36
Свинско със зеле Grinning

# 37
Днес - доядох печения кашкавал от онзи ден  и направих зелена салата - маруля, краставици, риба тон, кубчета кашкавал с дресинг от ябълков оцет и пасиран чесън ммммммм любемата ми. Мъжо яде кремвирши с кашкавал.

# 38
днес за обяд грах постен,а за вечеря сандвичи и салата
утре-таратор,фъдж и другото ще го мисля

# 39
  • Smolyan
Вчера : телешки хапки със зелена салата
Днес : принцеси с кашкавал и млечна салата

# 40
  • Пловдив
Снощи набързо (защото боядисвах яйца), принцеси с кайма, тази вечер супа топчета и зелена салата с краставици и репички.

# 41
  • варненка от София
Снощи дояждахме гъбена супа и фрекасе, а днес ще е мусака, за друго няма да мисля, защото ще боядесвам яйца, козунаци ще меся и торта ще правя.

# 42
Днес я караме на козунаци и кисело мляко. И каквото има за доизяждане в хладилника.

# 43
Довечера ще пържа цаца и задушени пресни картофки с чесън и копър Wink

# 44
Кюфтенцата на sneji със сосче от гъбена крем-супа,салата и торта Сникерс!Е**х и мамата на диетата.

Общи условия

Активация на акаунт