Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 5

• 38 606
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Вчера цял следобяд готвих и остана само от супата: Супа топчета, шницели, пържени картофи, задушено агнешко в гювеча + зелена салата с краставици.
За днес съм в процес на обмисляне, но ще взема да забъркам домати с ориз и маслини, пък който е гладен - ще яде

# 61
Вчера печено агнешко,зелена салатка,и много гарнитури.Днес ще доизяждаме Laughing

# 62
Вчера пак бяхме по гостита и аз направих само една гарнитура от задушени гъби и картофи. А за днес не съм измислила още.
Ванче, дай рецептата за сладкиша с козунаци, че и аз събрах доста.
Вергилия, давай ориза на Хепи!   chef

# 63
  • София
телешко варено и саладка

# 64
Хей - ето рецептата. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=13125.msg235779#msg235779

Направих я с вермут вместо с вино, иначе глутамат сложих и май в него е тайната.  Peace

Успех.

# 65
Аз сега ще си избирам друго ястие, ех, много ми е кеф да готвя от този форум.  Blush

# 66
  • в шоки-land
вчера месце в марината на грил сьс салатка, днес - пак Joy, че не сме правили цяла 3има ии само това ни се яде  Grinning

# 67
  • ново
Снощи - скумрия на скара и зелена салата
Довечера - печени пилешки бутчета с гарнитура задушени зеленчуци   chef

# 68
  • все тук
Вчера замесих промишлено количество тесто /да имам във фризера/, с част от него метнах две тави пица с шунка и каквото намеря.
За детенце - супа "Бристол".
Днес ще дояждаме.
ах, да, и много козунаци и яйца... Mr. Green

# 69
Снощи - агнешко с картофи и ориз
Днес - спанак с агнешко

# 70
  • Варна
Вчера правих соленки по рецепта от форума, после гювечета в микрото - като за първи път станаха страшни!

Днес ще си сварим "лапша" с пилешко месце.  Wink

# 71
Вчера: леща, салата от домати, краставици, печен пипер, царевица и чесън.
Днес: имам много лапад (може да сготвя с ориз).

# 72
  chefЗа днес сготвих миш-маш и шницели. Heart Eyes

# 73
  • Варна, морето и сините вълни!
Аматьори приемате ли?
Вчера бяхме на гости и не готвих.
За днес приготвих супа от коприва,сега ще мятам пуешко с картофи на фурна и яйчена салата  Laughing

# 74
Днес ще правя супа топчета,пържени кюфтета,картофи соте,зелена салата,пълнени яйца и торта(вече е готова) Hug!

Общи условия

Активация на акаунт