Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 5

• 38 670
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
тиквички с ориз тази вечер а за утре пълнени тиквички с кайма

# 541
За закуска мъжете ми сега искат палачинки, а на обяд агнешко с ориз!

# 542
  • там нейде .............
закуска днес -мекици
обед -останалите от вчера пълнени тиквички с ориз
вечеря-мисля омлети асорти(сирене+кашкавал+шунка+гъби)

# 543
Снощи правих кюфтета по чирпански.
Днес мисля тиквички, но не съм ги измислила как - може пълнени с кайма + таратор и салата.

# 544
Снощи бях по живот Winkи милото ми "сготви"- зелена салата за ракийката, печени пресни картофки с масло и сирене, хапнахме ги с мезенца- чеснови пилешки гърди, за десерт черешки! Отворих им сезона и нямам спиране вече! Hug

# 545
В4ера спанак с ориз; задушени пържолки в сметанов сос; гарнитура пресни картофки с масло и копър; картофена супа.
Днес задушени пържолки в пикантен сос и пак същата гарнитура.

# 546
  • София
Снощи - шопска салата и манджа от прясно зеле с домати. Тази вечер не знам...канени сме на пикник с барбекю след малко...мисля, че няма да вечеряме след него..

# 547
Снощи бяхме на китайски ресторант / върнахме се с дръпнати очички / Днес правих гъби със сметана , топено сирене и пилешко  bowuu

# 548
сутринта - палачинки,после голи сърми със сос бешамел,мисля си за довечера дали да не спретна солени палачинки с хрупкаво пане-но е само проект

# 549
За обяд гръцка салата, тиквички с копър и чесън на фурна, милото мези със свински пушен врат, за десерт череши пак и ябълки.

За довечера - ами току що ни поканиха на гости.

# 550
снощи се присетих за вълшебните кюфтета от тиквички на Ерика   Heart Eyes а днес картофена яхния, но ще ги запържа пустите картофи на по-ситни кубчета, да са хрупкави.

# 551
В4ера спанак с ориз; задушени пържолки в сметанов сос; гарнитура пресни картофки с масло и копър; картофена супа.
Днес задушени пържолки в пикантен сос и пак същата гарнитура.
Тити, как приготвяш задушените пържолки в пикантен сос?

# 552
Аз ли съм първата за днес? Вчера сготвих невероятни спагети а за днес смятам да направя миш-маш че и двамата много го обичаме

# 553
Събота и неделя бяхме по гости, а за днес мисля едни талятели да завъртя, пък ще видим newsm78

# 554
  • София
Снощи - кебапчета с пържени картофи и шопска салата - навън. Вечерта леща -яхния .
Днес - Пилешки хапки, пържени кюфтета и огромна шопска салата.

Последна редакция: вт, 30 май 2006, 17:18 от StaM

Общи условия

Активация на акаунт