Домакини 56/ Лятна

• 69 440
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
Ей, забега свекървата и ни заряза, а! Знам какво е да ядеш от нерви!
И искам да се върна на темата с къщата. Ние с ММ и до сега сърбаме попарата на свекърите. Повече няма да се инвестира в имот, който не е на името на ММ, на мен или на децата. Та, учи се от "кака си", настоявай да се финализират нещата и да се знае кой е на гости, и кой си е у дома. Нашият случай е по- различен, но с трагичен край, поне за сега.

# 586

Добро утро!!!!!
Мариат малкия си е любовчия по рождение - от бебе му светват очичките като види хубава жена  Joy Пък на кого ли мяза  newsm78  hahaha
И днес се очертава горещ ден!
Стига обръщайте внимание на господина - след като не знае милия как се влиза в компания...-оставете го да си подвиква от съседната маса  Mr. Green  baby_neutral
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 587
И за да ме заклейми още повече този господин бързо, бързо си взимам от чинийката яйцата и бекончето.
Лейди, тук такава мъгла падна за секунди, че в момента завиждам на англичаните.

# 588
В интерес на истината аз тук мъгла като в Бг не съм виждала. Може да е защото при нас ветровете имат сборище  Joy но доколкото ми е известно прословутата "лондонска мъгла" е влязла като понятие по време на индустриалната революция и се е дължала на дима от въглищата, а и сега със смог-а......При нас като кажат, че има мъгла е едно такова време, дето не вали, а си мокър за секунди  Joy

# 589
Добро утроооо!!!
Мариат точно заради един гардероб започна  ремонта.Миналата годна сменихме прозорците де и оставихме за тази да довършваме-лепенето на первазите. Laughing понеже зимата вътре прибирам китките и късно ги сменихме не ми се занимаваше с тях,а искаше и боядисване едната стая.Та тази година харесах гардероб и го поръчах,обаче решихме да се боядиса цялата стая  за да не го местим после.Да ама като боядиса мм уж само двете стени-стената на прозореца и стената където ще е гардероба,ама  мм реши да боядиса цялата стая та я изпразнихме.После на мен ми хрумна да оправим и пода и така се стигна и до паркета. Joy Та всичко тръгна от един гардероб и стана цял  ремонт с нова стая. Обаче снимки днес като го изправим,че липсва една видия или както там се казва за пантата,по-малко са.Искат регулация и вратите.Много е готин ще го пусна от сайта да го видите.Пасва като дължина идеално,сега съм си харесала и друго за стаята ама първо ще се развъртя с метъра да видим за спалня и тогава да решавам дали ще пасне  скрина.
Иначе  парите вече влагам вместо да стоят и така се стигна до уж дребни ремонти ,но необходими.
Днес вече ще сготвя зелката която вчера  взехме.Тук днес се очертава да е топло и приятно време.
Хайде почвам по задачите и ви пожелавам един прекрасен ден!!!
Малка Богородица е !

# 590
Лейди, ето заради това време при вас се лишавам от къси прически. Че ако ви дойда на гости да съм красива, а не като ударена с една "мъгла" по главата.
Писе, помня, аз, помня!
И на снимка от сайта съм съгласна. Много обичам да гледам новичко и да ми е новичко.
Преди малко се обадих на ММ. Да вземе малко латекс, стълба и да се правя на бояджия. Да боядисам мокрото помещение.
Уффф, да измрънкам. Чаках днес една чанта от олх, но все още нямам смс, че е пристигнала. А така я чакам.
Чакам и едни дънки на сина, че се оказа, че панталона за първия учебен ден вече е къс, а не е облечен нито веднъж. Чакам и болеро за щерката, че да не е съвсем без връхна дреха. Чакам и от вивре един панер за детската стая и диспенсър за течен сапун.

# 591
То хубаво ама забравих да сложа линка на гардероба де,забравям вече. Laughing 

# 592
Писе супер гардероб!!!
Тук съм с вграден гардероб и разбрах колко е удобно. Цялата стена е в гардероб  hahaha

# 593
Здравейте момичета!
Като се заговорихте за цветя се сетих за кокичето... Трябва да потърся - предлагат ли го изобщо... Мястото, което ние купихме беше поляна и всичко си садиме ние. Аз много се радвах, че няма дръвчета, за да не се налага да режем някое, но има още за садене. В половината двор насадихме пролетта, сега есента ще насадим и другата половина. Обаче е едно чудене и мислене - какво, къде, че веднъж се сади и няма как да го преместиш.
Къщичката я видях, дворчето също - е много е хубаво. А спалнята е почти същата като на село...
Хубав ден на всички желая sun

# 594
  • София
Писе, и мен ме блазнеха точно мебелите Виденов заради свежия вид и ниската цена, даже си бях харесала обзавеждане цялостно за спалня за никакви пари. Обаче се предумах- на фона на здравината на мебелите в къщата, масивността им...да ги сменя с тези не ми се понрави.

Много благодаря за хубавите думи за къщенцето ни!

Аз много се радвах, че няма дръвчета, за да не се налага да режем някое, но има още за садене.
А аз тъкмо обратното- има 16 плодни дръвчета в къщата и съм много доволна- праскови/ там виреят много, пълно е с прасковени градини/, ябълки, череша, вишни, круша...друго не помня. Половината заден двор е с тях, а под тях ще насадим картофи. Другата половина заден двор е за домати, чушки и други подобни. А отпред и отстрани ще е тревичка и цветя.

# 595
Ами това също е от както е строена къщата и няма нищо в нея освен ъглови дивани,но ще правя разместване.  Та за това тоя гардероб ще ми върши място и като размер ,и като големина за сега.Има обаче още един от едно време ,но е в другата стая.Една по една стаите на първия етаж ще ги оправяме и  разместваме и си ги нареждам както аз реша.Иначе ние сме си на 3 етаж. Wink
А за дръвчетата браво,но тая година ми хареса дрян и даже ни дадоха издънка,но май не се е хванала та ще купвам.Харесва ми от  преди години и сега намерих къде има близо до нас ,ще взема две дръвчета и насадим.Та ако решите купете си момичета.Харесвам да ми е цветно ,да има нацъфтели цветя -рози и разни други китки- пролет, есен та все да е цъфнало.Та покрай цветарските теми се запалих и все намирам какво да поръчам.Сега чакам другата седмица пак луковици. Laughing Нарциси и зюмбюли,минзухари и не помня още какво-пролетни цветя,сега се садят.Ако решите има по Лидл доста хубави оферти и кокичета пущат,те също сега се садят.

# 596
Писе не е ли рано за луковиците? Аз от едно време си знам октомври/ноември, заедно с чесъна, дето се сее за стар.

# 597
Захванах се със сладко от домашни ябълки. Имаме дръвчета- 2 ореха, 3 смокини, синя слива, кайсия, 2 ябълки, круша, череша. Доволна съм!

# 598
Ех, Мария, как няма да си доволна. И аз точно това искам.
Гледах брошурата на Лидл. И сега имат луковици. Ще следя за кокичета

# 599
  • при късмета
Привет!
Вале, супер е да има плодни дървета. Но да знаеш, че на малко място трудно се гледат и те и зеленчуците. Не садя зеленчуци, но знам, че си има поредност за саденето и то точно определена, за да ражда хубаво. Знам, че там където са били картофите предната година, тази трябва да са домати или обратното беше. Ама това пише по книгите, не знам хората колко се съобразяват с него. Някакви аграрни правила.
И под дървета знам, че зеленчуци не се гледат, много слънце им трябва.
Писе, линка ти дойде точно навреме. Да ти е честита стаята, впрочем.
Сега идвам от новото място, ходих едни размери да взема. Оказа се, че на шефа трябва друг гардероб да поръчам и точно това което си пуснала ми върши перфектна работа. Само, че в другата разцветка, която имат. Имам поръчано бюро от тях в същия цвят и сега добавих гордероба в поръчката.
Масата я оставих на отделна поръчка, че да си дойде по-рано.
Калинче, твоя и моя имат много общо, да знаеш  Laughing
Биляна, не знам дали се продават луковички за кокиче. Аз накарах едно момче да ми откопае от пред един блок. Беше хванал една лопата и копаеше дупка да засажда елхичка от саксия в градинката до блока. Имаше кокичета там, вече прецъфтяваха и момчето ми откопа няколко. Две години ми покарваха, но имаха малко цветове, защото са ми в саксия и не ги вадя. Луковиците на кокичетата се делят и размножават, помоли някоя съседка да ти извади.
А, сега видях, че за луковици от Лидл си писала. Миналата година взех на 4 вида цветя, израстнаха само на шума, само минзухара изкара цветове. Много бяха и раздадох на още 2 места от тях, същата работа. не ти ги препоръчвам. Писето беше взимала и тя да каже при нея дали са цюфтяли
Мария, логиката ти за влагането в имоти е най-точната

Гушки на всички  Hug отивам да опаковам багаж, че нямам време
Това отдавна не е било да не мога да публикувам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт