Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 353
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Имам мейл за изпратени филтри, очаквана доставка - от 16.08. до 06.09. Много странно, в мобилното приложение ми дава друга картинка на поръчката, не филтрите. Ще снимам, като дойдат, така ще се застраховам, ако има проблем...

# 226
  • София
Има разни евтини неща в аутлета на английския Амазон

комплект чаршафи от египетски памук - 14 паунда
чаршаф плик - 5,41 паунда /но памукът е тъничък/
още един за 4,32 паунда
друг за 3,33
килим за 8,32
футуристична лампа за 31,91

Сигурно и още има, но нямам време да ровя  Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 12:16 от Magrat*

# 227
Имам мейл за изпратени филтри, очаквана доставка - от 16.08. до 06.09. Много странно, в мобилното приложение ми дава друга картинка на поръчката, не филтрите. Ще снимам, като дойдат, така ще се застраховам, ако има проблем...
Ако си купила онези на по 10,36 лири пакет с 6 бр. филтри и аз получих отговор, след като им изпратих запитване, защо се бавят.
И самата картинка е сменена - прилича на тиган, изчистен с магическа или абразивна гъбичка.  Mr. Green

Скрит текст:
We have an office in uk on which our amazon store is registered,
The item you have ordered will take a while as it will be shipped once the container of shipment is totally full by the orders placed by people in EUROPE & UK, (We need to wait until the container is full, as we cant ship half empty container and bear the loss)

Our container will be shipped for UK on 18nd of AUGUST, and it takes approximately 20-25 days to reach UK,
Once it reaches here, it will take only 3-5 working days as per UK delivery services.
You can expect your order to be delivered between 15-20 September.

Kindly advise us if you would like to process the order or cancel the order.

# 228
Демек са китайски? И не е ясно какво са ? Защото и аз виждам тигани, а линкът сочи филтрите? Да ги отказвам ли ако мога?

Много интересни неща от аутлета. Може ли линк към всички, не знаех, че има аутлет?

# 229
Аз не мога да разбера какво точно включва този комплект,по-точно второто какво е...плик ли що лии?

# 230
  • Майничка
...Аз не мога да разбера какво точно включва този комплект,по-точно второто какво е...плик ли що лии?
Горен чаршаф, долен единичен с ластик и калъфка.

# 231
  • Варна
Само, че горния чаршаф не е плик а просто чаршаф...
Такива са комплектите им, Quilt set е плик с калъфка за възглавница,  Sheet Set е долен, калъфка и горен чаршаф.
На тази снимка се виждат и двата заслани едновременно ...
Скрит текст:

# 232
# 233
  • Русе
Мога ли да се доверя на този продавач: https://www.amazon.de/gp/product/B00H84PVF0/ref=ox_sc_act_title_ … id=A3BX5G83HKEN8Z ?

# 234
Отзивите са много добри! Поръчвай смело.

# 235
Да се включа и аз в темата  bouquet Съвсем съм начинаеща  Mr. Green ама лесно не се отказвам!След няколко поръчки в алито  bouquet ,снощи се пробвах с амазон анг.Поръчах био олио на дъщерята.Преди няколко месеца братовчед ми и поръча 3 опаковки ,излязоха по 33 лв едната и 2 лв доставка през Габко. Сега братовчед ми отсъства и реших да се пробвам.Поръчах 2 опаковки и ще излязат общо 66лв  ,доставката до англ.адрес на габко ми е без пари.  Sick ама снощи се чесах по главата до 12 ,30ч. Не знам как да опиша в Габко пратката която чакам newsm78 Излиза ,че с чуждия сайт се справих без проблем ,а с нашия не мога.Имам номер на ордер  newsm78 нямам тракинг номер ?!Амазон ми пише ,че продавача който предлага продукта не предлага проследяване newsm78 и Габко сега като ми получат пратката ще ми я пратят ли през Еконт до Офис ,като съм го попълнила в профила ми????
Мале досадна станах извинявайте bouquet Ама много въпроси  Joy

# 236
  • Варна
На мястото на тракинг номера сложи едно тиренце. И това е. Ще си получиш пратката както си заявила при регистрацията.
Всичко ще е наред.

# 237
 bouquet Благодаря!

# 238
  • София
Опитвам се да се откажа от Prime, активиран на 12ти юли.
Your Account > Manage Your Prime Membership

Тук нищо не намерих по въпроса?!

Той дава ли ти право на безплатна доставка, независимо от стойсността на продукта?
Да, ако продавач е Амазон.

Toва?
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00N9JUJZU/ref=ox_sc_sfl_tit … mid=A5JTUBNZRBREB

- Прайма ми е в немския - как да го изключа?

# 239
  • Sofia
Това не се продава от амазон, т.е. праймът не важи.

Общи условия

Активация на акаунт