Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 169
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте, снощи си поръчах една батерия за лаптоп , но днес ми изпратиха това съобщение "We're having difficulty processing your payment for this order. We suggest double-checking the card type, its last four digits and expiry date, the post code, and cardholder name that you entered. If these details are incorrect, your card may decline.* Your payment method will be retried automatically over the next few days." И друг път съм плащала с тази карта, не е изтекла, до 2019 г. Каква може са е причината?
Недостатъчна наличност?

# 571
Благодаря ви за отзивите  bouquet

Аз съм си доволна от Oral B, в сравнение с обикновена четка е супер, но съм изгубила зарядното(вероятно малкия го е забутал някъде...), то сигурно може и само зарядно да се вземе. Реших, че ще я сменям и ще пробвам Филипс-а, технологията е друга.

# 572
Ако искам да върна нещо безплатно от немския амазон, трябва ли то да ми е доставено до България или това не е от значение?

По принцип да. Зависи обаче каква е причината за връщането, можеш да се консултираш с амазон - ще ти кажат дали биха поели пощенските.

Имам съмнения, че обувките са умалени. Дали е причина? При връщане възстановяват ли и пощенските които си платил от Германия до тук?

# 573
  • Варна
Мне, също така не връща пари от вас до офиса на куриера ако си ползвал някакъв транспорт Simple Smile Не се заяждам, просто отвътре ми дойде Simple Smile bouquet

# 574
Знам си аз, че въпроса ми е супер тъп, обаче една такава надеждица таях  Laughing

# 575
  • Варна
Знам си аз, че въпроса ми е супер тъп, обаче една такава надеждица таях  Laughing
Радвам се, че имаш чувство за хумор  bouquet

# 576
  • София/Испания
Снощи ми се развали пасатора, предполагам , че това е отлична цена и да не се чудя ?
https://www.amazon.de/Bosch-600W-Hand-blender-White/dp/B0007UDGM … ;keywords=blender
Всъщност специално този съм го виждала и по-евтин. Виж и в складовете, там често го има. Аз си взех скоро на Тефал от склада на английския и съм много доволна.
Аз досега никога не съм купувала нищо от Амазон.Какви са тези складове и как може да се види какво
предлагат.Може ли линк?Извинете невежеството ми... Embarassed

# 577
Снощи ми се развали пасатора, предполагам , че това е отлична цена и да не се чудя ?
https://www.amazon.de/Bosch-600W-Hand-blender-White/dp/B0007UDGM … ;keywords=blender
Всъщност специално този съм го виждала и по-евтин. Виж и в складовете, там често го има. Аз си взех скоро на Тефал от склада на английския и съм много доволна.
Аз досега никога не съм купувала нищо от Амазон.Какви са тези складове и как може да се види какво
предлагат.Може ли линк?Извинете невежеството ми... Embarassed
На първа страница на темата има линкове към складовете.

# 578
  • София/Испания
ЛЪВИЦА благодаря за отговора,сега ще погледна. bouquet

# 579
  • София-Младост
Здравейте, снощи си поръчах една батерия за лаптоп , но днес ми изпратиха това съобщение "We're having difficulty processing your payment for this order. We suggest double-checking the card type, its last four digits and expiry date, the post code, and cardholder name that you entered. If these details are incorrect, your card may decline.* Your payment method will be retried automatically over the next few days." И друг път съм плащала с тази карта, не е изтекла, до 2019 г. Каква може са е причината?
Недостатъчна наличност?
Внимавай да не е някой недоброжелателен мейл.

# 580
Ако искам да върна нещо безплатно от немския амазон, трябва ли то да ми е доставено до България или това не е от значение?

Ако продавача е Амазон и е споменато ,че връщането е без платно ,свържи се със тях и поискай етикет за връщане от България,избирай опция други.Никой няма да те пита защо искаш да ги върнеш.Като пристигне пратката при тях в поръчката ще ти върнат пощенските разходи,ако има разлика пак се свържи със тях и ще ти върнат разликата. Peace

# 581
Благодаря ти Сноу! Да, Амазон е продавач и пише, че връщането е безплатно. Прочетох пояснението, пише, че е само в случаите ако са ти пратили дефекна стока или объркана или не отговаря на описанието. Но казваш, не се интересуват много, много? Да взема да си ги пусна до Германия, че е безплатно до там?

# 582
преди да върнеш се свържи със тях Peace

# 583

По принцип да. Зависи обаче каква е причината за връщането, можеш да се консултираш с амазон - ще ти кажат дали биха поели пощенските.

Имам съмнения, че обувките са умалени. Дали е причина? При връщане възстановяват ли и пощенските които си платил от Германия до тук?

Аз съм връщала уред. Възстановиха ми и транспортните разходи оттам дотук. Поеха и част от разноските по връщането. Причината за връщане не беше тяхна грешка, а мое желание. Не помня какво точно посочих.
Става въпрос за доставено от Амазон, а не от превозвач.

# 584
А до колко дни след получаването мога да ги върна с опция безплатно? За обувки става въпрос. Единствено ме притеснява ако ги пусна до превозвач в Германия да не изпусна срока докато ми ги доставят.

Общи условия

Активация на акаунт