Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 147
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Нкой да има отзиви и наблюдения от такъв тип играчка за бутане с крачета https://www.amazon.co.uk/SCUTTLE-TRIKE-SCOOT-ALONG-FOLDING/dp/B0 … 8506&sr=1-156 ? Търся подарък за рождения ден на племенницата ми, която става на година и ми се струва, че "превозни средства" от този вид са подходящи  newsm78 Дъщеря ми на подобна възраст буташе един пластмасов камион, та не знам доколко е стабилно това нещо. Ще се радвам и на други разни предложения  bouquet Друго, което ми хрумва, че мога да подаря е от дървените низанки https://www.amazon.de/Eichhorn-Wooden-toy-plug-plate-21pcs/dp/B0 … keywords=eichhorn . Мисля са подходящи за тази възраст.

# 616
  • София
Днес получих сервиз за хранене от buyvip, половината на сол. Какво бихте ми препоръчали да направя?
DHL е куриера.

# 617
  • Sofia
Днес получих сервиз за хранене от buyvip, половината на сол. Какво бихте ми препоръчали да направя?
DHL е куриера.

Снимай и изпрати на вип-а.

# 618
И аз имам въпрос за дефектна стока, получена от es.buyvip. Преди ми се е случвало и имам спомен, че съм си писала с тях по въпроса...но сега - от контакти, като избера какъв ми е проблемът и бутонът за e-mail контакт не е активен - препращат ме към формата за връщане. Това ли е единственият вариант - връщам, снимам бележката от пощата и..после не знам къде да я изпратя като не се активира бутонът за email?

# 619
  • София
DHL е куриера.

Снимай и изпрати на вип-а.

Въпросът е, че в чата отказаха да си пишат с мен на английски и ме препратиха към имейл, та си мислех да ги кача снимките някъде и да им дам линк?

# 620
  • София
Аз винаги им пиша, че прилагам линк към снимките.

# 621
# 622
  • София
Някой да знае превозвач от Франция, да работи подобно на Габко от Германия и Англия.
За доставка до БГ на някаква поръчка.
Мерси

# 623
  • Sofia
Някой да знае превозвач от Франция, да работи подобно на Габко от Германия и Англия.
Мерси

Има тема за превозвачи от Франция, но хората не са доволни.

fantasyy@@ , умрях от глад снощи заради теб  Hug След като ти разгледах сладката поръчка се сетих, че скоро пак идва Хелоуин и трябва да поръчвам лакомства и се зарових и храних , храних душата ...

# 624
  • UK
Мерси

Има тема за превозвачи от Франция, но хората не са доволни.

fantasyy@@ , умрях от глад снощи заради теб  Hug След като ти разгледах сладката поръчка се сетих, че скоро пак идва Хелоуин и трябва да поръчвам лакомства и се зарових и храних , храних душата ...

Shantal  Laughing  Joy Laughing Hug И аз така като тебе една нощ точих лиги пред компютъра и накрая напълних кошницата  Joy

# 625
  • Варна
Ядките сурови ли са и с какъв срок на годност дойдоха?

# 626
Нкой да има отзиви и наблюдения от такъв тип играчка за бутане с крачета https://www.amazon.co.uk/SCUTTLE-TRIKE-SCOOT-ALONG-FOLDING/dp/B0 … 8506&sr=1-156 ?

Имахме този модел https://www.amazon.co.uk/Mookie-Scuttlebug-Bumble-Trike-Yellow/d … XEFVX2CHWQK4RQQQY
Аз лично много я харесвах.Стабилна е, удобна за пренасяне,защото се сгъва,но дъщеря ми не прояви никакъв интерес към нея и така и не я ползвахме.

# 627
Някой да е купувал велоергометър от Амазон?
Да, с превозвач.

# 628
  • София
Аз винаги им пиша, че прилагам линк към снимките.

да кажа развитието:
днес им писах, като приложих линк със снимки и в рамките на 1ч имах мейл, че ми връщат парите и "да внимавам да не се нарежа, когато изхвърлям счупените чинии" Wink

# 629
  • гр. София
Здравейте момичета, поизпуснала съм темата....  Simple Smile
Трябва да се купува прахосмукачка. Препоръчайте ми, моля ви, марка и някакви модели, ако може.   Praynig Спомням си, че преди доста време се обсъждаха, ама не си спомням препоръките .....  newsm78 Нашата беше стара, на десетина и повече години и не съм в течение на новостите. Искам да отбележа, че имаме дългокосмест котарак. Ако е възможно и да не тежи много.... Не знам искам ли с воден филтър  Thinking Със сигурност ми трябва всмукателна мощност. Не знам предимствата и недостатъците на HEPA филтъра, сменяеми/несменяеми торбички или без и т.н...... А какви са циклонните? Ох, изобщо чакам препоръки... плс.. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт