Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 187
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,
Поръчах два пакета по 12 бр. филтри Брита, с продавач Амазон, от английския амазон. При уведомителния мейл виждам, че са изпратени и са отбелязани като подарък. Това какво означава? Ще ме таксуват ли нещо допълнително? Как ги опаковат? ........ Ще се отрази ли на теглото? Simple Smile

Ще съм благодарна на отговор!

# 76
  • София
Обикновено "подаръците" си ги заявяваш ти. Отбелязва се едно тикче на поръчката. Идват без фактура, това им е "подаръчното". Можеш да заявиш и опаковка, но тя се заплаща отделно, ако не се лъжа, никога не съм заявявала подаръци с опаковка.

# 77
Обикновено "подаръците" си ги заявяваш ти. Отбелязва се едно тикче на поръчката. Идват без фактура, това им е "подаръчното". Можеш да заявиш и опаковка, но тя се заплаща отделно, ако не се лъжа, никога не съм заявявала подаръци с опаковка.

Благодаря,
Явно съм го отметнала без да искам ......... чак в мейла видях, че пише, че ще бъдат доставени днес и че са отбелязани, като gift Simple Smile

# 78
  • На брега на реката
Моля, ако някой получи филтрите за Брита с цена 25.99 лири, нека пише, че май наистина ще излезе някакъв кьор-фишек. Два пъти им пиша и двата пъти не ми отговориха и съответно нямам проследяващ номер. В сайта пише, че продавача трябва да върне отговор на имейла до 3 работни дни, но това се случи.
Какво се прави, ако наистина филтрите не са изпратени?

# 79
Моля, ако някой получи филтрите за Брита с цена 25.99 лири, нека пише, че май наистина ще излезе някакъв кьор-фишек. Два пъти им пиша и двата пъти не ми отговориха и съответно нямам проследяващ номер. В сайта пише, че продавача трябва да върне отговор на имейла до 3 работни дни, но това се случи.
Какво се прави, ако наистина филтрите не са изпратени?
Говорих с чата на Амазон и вчера ми върнаха парите за злополучните филтри.

# 80
  • На брега на реката
Моля те, да ме упътиш къде да пиша, че досега не ми се е случвало и незнам дори какво се посочва. А пък и поради ползването на транслейта, незнам как ще.ми се получат нещата. Може и на лични, да не е досадно за останалите.
Благодаря ти предварително.

# 81
  • София
През кой амазон ги поръча, .de ли? Те имат опция за английска версия на сайта, горе, до името ти. Оттам е лесно.

# 82
  • София
И аз писах на Амазон за филтрите, отвориха клейм от мое име. Срокът за разрешаване на проблема бил 2 седмици ми казаха, така че сега чакам....

# 83
Моля те, да ме упътиш къде да пиша, че досега не ми се е случвало и незнам дори какво се посочва. А пък и поради ползването на транслейта, незнам как ще.ми се получат нещата. Може и на лични, да не е досадно за останалите.
Благодаря ти предварително.
Поръчах ги от английският амазон... За връзка с Customer service:
Amazon.co.uk – https://www.amazon.co.uk/contact-us
И на мен ми казаха 2 седмици, но вечерта имах писмо от тях че ми правят рефънд.

# 84
  • На брега на реката
Коте, от английския ги поръчах и аз.
Preci, благодаря ти!

# 85
  • София
Здравейте, поръчах калъф за телефон до България, преди 10 дни. Вчера дойде и съм много доволна , качеството е супер , доставката ми беше колкото е до Германия, получих го в пощата. За първи път поръчам до къщи.
https://www.amazon.de/Kit-Me-Out-DE/b/ref=bl_dp_s_web_2019173031 … bin=Kit+Me+Out+DE
Това е продавача.

# 86
  • UK
И аз съм с ново калъфче, тъкмо днес пристигна https://www.amazon.co.uk/TrendyBox-Cartoon-Tempered-Protector-Ha … db3398368b73baeb9

# 87
https://www.amazon.co.uk/dp/B00HEH6KA6/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl? … iid=I2ADUOVNHK0WM

600 мокри кърпички на Памперс в 12 пакета по 50 бр. за 1,50 паунда + 3,70 паунда доставка до англ. адрес

# 88
  • Пловдив
То и до български адрес е 3,70 лири доставката. newsm78 Даже ги поръчах вече с адрес до БГ. Далавера си е 12 пакета за 12,22 лв.

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 23:03 от Балли

# 89
То и до български адрес е 3,70 лири доставката. newsm78

Не бях пробвала. Пуснах 1 кашон ... чудя се за втори.  newsm78 Дали обаче ще пристигнат?!  Thinking

Редактирам се!
Пуснах направо 2 кашона - доставката до БГ е 4,50 паунда.

Общи условия

Активация на акаунт