Пазаруване от Amazon - тема №52

• 134 300
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Отговори ми почти веднага!
Иначе за клейма - отиваш в менюто/моите поръчки/ и отстрани на всяка поръчка имаш опции - да я проследиш, да се свържеш с продавача, да оставиш оценка, да подадеш клейм и т.н.

# 376
  • София
за почитателките на чая - много добра цена за Twinnings - 5.07 паунда за 4 кутии /80бр/
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01JK0SZFM/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1

# 377
Тази работа с връщането, вкл пощенски, за сметка на амазон дали ще стане с американския амазон, чудя се. Защото е за обувки, та ако сбъркам номера...

# 378
  • Sofia
Тази работа с връщането, вкл пощенски, за сметка на амазон дали ще стане с американския амазон, чудя се. Защото е за обувки, та ако сбъркам номера...

Знаеш ли, че за пратки от Америка дължиш мито ? И в случай, че доставят до Европа, цената на доставката не е евтина , направи си сметка дали ще ти е изгодно.

# 379

Мислиш, че е редно, ако сбъркаш номера да претендираш и за пощенски?  newsm78
Виж, ако те ти пратят грешен номер - тогава да, но е по-етично някак последствията от собствените грешки всеки да си ги носи сам.   Peace

# 380
  • Варна - Черна гора
Здравейте,

Ако някой е наясно как точно се пуска клейм, може ли да обясни, че аз нещо се въртя в затворен кръг. Системата ме препраща към продавача (на филтрите Брита и опцията е return and refund, а аз филтри не съм получила, за да ги връщам  ooooh!)

Благодаря предварително.

# 381
Здравейте,

Ако някой е наясно как точно се пуска клейм, може ли да обясни, че аз нещо се въртя в затворен кръг. Системата ме препраща към продавача (на филтрите Брита и опцията е return and refund, а аз филтри не съм получила, за да ги връщам  ooooh!)

Благодаря предварително.

Пиши първо на продавача, че имаш намерение да пускаш claim и е възможно веднага да ти върне парите.  Обикновено се стараят да не се стига до тази процедура, защото вероятно има някакви санкции от страна на Амазон. Аз така веднъж писах на едни, които се направиха на интересни и не ми връщаха парите, доста време след като им бях върнала продукта.  Моментално се осефериха и ги наредиха.  Peace

# 382
  • Варна - Черна гора
Благодаря, Banshee  smile3525

# 383
  • Бургас
Получих от отговор от продавача на филтрите -
Скрит текст:
Dear valued Customer,

As per our system records your order was dispatched on 8th of August, and it should have been reached to you by now, as it normally takes 3-5 working days for second class delivery service, and 1-2 working days for first class delivery service.

However there is a possibility that your ordered items have been lost or misplaced by royal-mail during transit, and we heartily apologise for the inconvenience you have to suffer for this,

Please advise if you would like to have a refund or the item to be re-sent to you.

However we are currently out of stock for the item you have ordered, and the next stock is due by 8-11 of September (so if you are happy to wait, then we can re-send you the item free of cost)

Or-else you can opt for full refund (Loss is ours)

In the Meanwhile, also inform us if your order is delivered to your address, as it might be delivered late sometimes via royal-mail.

Once again we are really sorry for the inconvenience caused to you.

Kind regards
Logistics Department

Писах му, че искам да ми върне парите. Ще го изчакам няколко дни и пускам клайм ако се наложи.

# 384
  • Варна
Здравейте, може ли да ми препоръчате тример.

# 385
Браво на италианците!
 Във вторник вечерта късно, четох, че някой поръчва от тях тук, в темата.
Влязох и си поръчах една чанта и обувки. Пишеше, че пристигат на 19 ти, а днес в 13 часа още бяха при мен!
Като поръчвам от БГ неща идват доста по-бавно!

# 386
  • Варна
Не разбрах. Директно до тук ли поръча или с превозвача?

# 387
Да, до БГ и то до провинцията!

# 388
С обувки винаги има риск вкл те да не си отговарят на номера, затова.
На всички стоки ли има мито, не е ло над определена стойност?

Супер за италианския, доста бързо, на каква цена бешв доставката?

# 389
  • БУРГАС
Забеляза ли някой днес как скъпите телевизори се повяваха на много ниски цени, но продавачите са  различни от амазон. Писах емейл на продавача нови ли са, гаранции, писа нови са, 2год гаранция и 30 дни връщане. За 390 евро поръчах 65 инча ЛДЖи

Общи условия

Активация на акаунт