Бъдещи първокласници 2016 - 2017 г. - тема II

• 80 810
  • 713
  •   1
Отговори
# 375
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз да запитам по страничен въпрос от консумативите.. Simple Smile
Какъв стол ще ползват децата ви за бюрото?
Отпада варианта с колелца при нас.Девойката сама отказа такъв,не и е удобен.

Чудя се на какво да се спра.Искам да има изправена основа и да е по-стабилен.

Накрая май ще взема един трапезарен масивен такъв  Rolling Eyes
Споделете моля при вас как е?

Точно вчера си го мислих същото Peace
Дев, и аз мисля на първо време да не купувам с колелца, а да му сложа един от трапезарните ми столове.

Ние сме на вълна сглобяване на стаята. Купихме си модули от Икеа и я правим. Ремонта е пресен, от миналото лято и сега ни е лесно.
Купих и чанта и несесер. Видях, че има списък с другите неща в училище и ще го изпълнявам и него.
Първолачески емоции Crazy

# 376
  • Русе
Без да искам попаднахме на "нашата" раница във Варна. 120 лв. Душата ме заболя  ooooh! Още не мога да повярвам че ги дадох. Отговаря на 100% на всички изисквания.

# 377
  • София
Ели, покажи! Simple Smile

# 378
  • на североизток
Да, покажи, че ние още не сме намерили "нашата".

# 379
  • Русе
Ще пробвам да я кача някъде че съм само с тел.

# 380
  • Русе

Ортопедична, анатомична, с мн.твърдо дъно / пласмасово/, единият джоб като се отвори става за шише, три прегради вътре, и уж оригинална ( има холограма). И е идеална като размер за моя дребос. 700 или 900 грама е.
Влиза блок 4 вътре спокойно. Друго не се сещам а и се гърча пишейки от тел.

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 10:37 от Ели_дечкин

# 381
  • около Варна
Със здраве да си я носи младежът, много е хубава Simple Smile

# 382
  • София
Честито, със здраве да си я носи!!  Grinning

Аз тепърва ще търся.

# 383
  • Русе
Мерси, дами.
Най-важното за мен е че няма цип на самата раница. Дори и страничните да откажат няма да е фатално. Само закопчалката да не ме предаде че ще си изям дъ-то.
Въобще не ми е в кръвта да дам толкова пари за раница ама тази задоволи и двете страни. Има и несесер.
Оспамих темата  Embarassed

# 384
Онзи ден ми я предложиха в една книжарница на Червеният площад /варна/ с отстъпката 95 лв,другата беше синя с оранжево-реал мадрид, имат шина на гърба на самата раница за правилна позиция.

# 385
  • София
... шише с някакъв вид филтър,ако си сипе някога и чешмяна вода,но се чудя къде да търся,не ми се иска да са от интернет  newsm78

Ние редовно пием чешмяна вода и не мисля да му утежнявам и без това тежката раница с филтърни шишета. Освен това знам от приятелки, че средната скорост на губене на шишета за вода в 1 клас е около 2 бр./седмично, така че ще кара на прости шишета от купена вода с доливане от чешмата в училище, докато се свикне...

За храненето ми се ще да си спестя кутията с обяд. Дано му хареса стола. В градината нямаше проблеми и имам прилични надежди. И без това ще трябва да се слага нещичко за следобеда, защото ще изкарва 10 часа в училището... Аз си нося обяд за работа и определено знам колко тежи...

# 386
 Ели_дечкин , честита покупка и със здраве да си я носи момчето.
 За бюрото ползваме обикновен кухненски стол . Не мисля да купувам офис стол за сега, защото ще му е неудобен и нестабилен.
 Синът ми не е капризен и мисля че ще му хареса да се храни на стола . За всеки случай съм купила няколко обикновени кутии за храна от Джъмбо - една за сандвич и една с две отделения, с нож и вилица към нея. Вода ще пие от обикновена бутилка минерална/трапезна. Не ме притеснява да пие и чешмяна. Работата ми е свързана с водата в града и съм спокойна, че всичко е наред с качеството й.  Peace

# 387
В нас пием чешмяна вода, за училище се чудя все още с обикновена бутилка ли или с филтър. Брат му имаше такава, идва идея по-тежка, но бяхме доволни.
Скрит текст:

hetera, виж местата за продажби има информация Simple Smile

# 388
Здравейте, за Пловдив някой може ли да ми препоръча магазин, където има всичко необходимо за ученика, и цените да са нормални (големия ми син е на 9г).
Благодаря! Grinning

# 389
  • Пловдив
Лекси на бул. "Марица", Метро, Джъмбо...

Общи условия

Активация на акаунт