♡~ Пакетна Тема ~♡ N•42

• 83 810
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Рени, Неж....  Heart Eyes  Heart Eyes
И на мен много ми липсва..... Whistling

# 706
  • Враца
Добро утро!!!  Hug Hug Hug

Не видях сложили ли сте фрага за новия сезон на Кара Севда, та ако да, са извинявам за повторението...  Flutter

Ох Heart Eyes

Да идва септември Crazy

Ренка Hug Heart Eyes
Благодаря за фрагмана  bouquet bouquet bouquet bouquet

И с превод
https://vk.com/video-83475167_456239553

Май ще излязт прави рускинките, че Ниханче ще се скита бременна  Rolling Eyes
Надявам се този сезон да се вземе в ръце и да не реве толкова много - да тегли по една майна на всички и да гледа себе си - вече няма какво да крие и да търпи онзи маняк  Naughty

# 707
Добро утро..  Hug Hug Hug

Вие сте на вълна Севдата, ама мене Ашка си ме тресе..  Crazy Crazy

Клюките твърдят, че Йомер ще е в нова къща през новия сезон и повече няма да има снимки в стария дом...  ooooh! ooooh! Язък!  Crossing Arms Crossing Arms

Прясна прясна баклава, макар че мене лично нещо не ме кефи..  Whistling Whistling

# 708
  • Враца
Добро утро..  Hug Hug Hug

Вие сте на вълна Севдата, ама мене Ашка си ме тресе..  Crazy Crazy

Клюките твърдят, че Йомер ще е в нова къща през новия сезон и повече няма да има снимки в стария дом...  ooooh! ooooh! Язък!  Crossing Arms Crossing Arms

Прясна прясна баклава, макар че мене лично нещо не ме кефи..  Whistling Whistling

Казвам ви аз, че Мерич иска да вдигне рейтинга с повече мъжки баклави, ама вие не ми вярвате. ooooh! И това момче ще го съблича и облича по два пъти на серия  Mr. Green
Наистина мисля, че на това повече разчита, отколкото на някакъв "извънземен' сценарий  ooooh! Просто,  защото май си го не може (писането) - донякъде и се получава, а след това се оплита в мислите си  ooooh! Mr. Green

# 709
Добър ден! Hug Hug

О, ТемпиHeart Eyes щом те тресе Ашка ще чакаме скрит текст!

За къщата на Йомер големи спорове се водят! Едни твърдят, че в старата няма да има повече снимки.
 Други припомнят за ремонта, който Йомер започна преди сватбата и че при Мерич няма нищо случайно.

https://twitter.com/MEYRAEFIX/status/766315827285135360

Така трябвало да изглежда новата къща и да е пригодена за деца.

Валят ФШ с новото попълнение/като няма новини.../

Само 36 дни оставали до разплатата!

# 710
Привет на всички wavey

готино клипче с интересна песен Wink Mr. Green

# 711
О, Темпи,  Heart Eyes щом те тресе Ашка ще чакаме скрит текст!

За къщата на Йомер големи спорове се водят! Едни твърдят, че в старата няма да има повече снимки.
 Други припомнят за ремонта, който Йомер започна преди сватбата и че при Мерич няма нищо случайно.

Той мене не ме е пускал, ама нещо последните два дни работата е зле..  hahaha hahaha

Хич не ми се ще да сменят къщата, много си харесвам досегашната..  Crossing Arms Crossing Arms Затова и при нас решихме да я оставим нея, макар и с зор да трябва да я правим и пригодена за деца..  Whistling Whistling

Дописвам се: Утре започват снимките, първо с фрагмана... Предполага се, че ще го видим другия четвъртък в рекламите на Висше общество, както стана и с Кара Седва...  Crazy Crazy Няма търпение да видя кви ги е сътворила скъпата ни Мерич..  Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 19 авг 2016, 16:56 от tempestad

# 712
Подготвям се за есента Crazy Flutter

# 713
Не видях сложили ли сте фрага за новия сезон на Кара Севда, та ако да, са извинявам за повторението...  Flutter

Еха чакам аз чакам старта на Севдата. Нихан, много тъжна, къщата гори, да идва по-бързо септември Simple Smile

# 714

https://twitter.com/fr_rim/status/766667165881753600

Aко може някой да преведе...

# 715
  • Враца

Shocked Shocked
Елчин ..., Делиха ..., Баръш ...  Shocked Shocked  Мисълта ме води нанякъде, накъдето не ми се иска   ooooh! Shocked Shocked  Praynig Дано не е това, което си мисля (не смея да го изрека на глас   ooooh!)

# 716
  • Яко в Матрицата...

Shocked Shocked
Елчин ..., Делиха ..., Баръш ...  Shocked Shocked  Мисълта ме води нанякъде, накъдето не ми се иска   ooooh! Shocked Shocked  Praynig Дано не е това, което си мисля (не смея да го изрека на глас   ooooh!)

Спокойно, не е истина това Peace Идвала Делиха 2 и Баръш и Гюпсе искали да убедят Елчин да се включи във филма дори и с много малка роля Joy И след това разсъждения по картинка, ако приемела Елчин какво щяло да бъде... Някой е спал на течение Joy

# 717
  • Враца
Скрит текст:

Shocked Shocked

Спокойно, не е истина това Peace Идвала Делиха 2 и Баръш и Гюпсе искали да убедят Елчин да се включи във филма дори и с много малка роля Joy И след това разсъждения по картинка, ако приемела Елчин какво щяло да бъде... Някой е спал на течение Joy

Охххх, отдъхнах си  Grinning  Благодаря ти  Hug Hug
Направо се ужасих от възможността това да е истина  ooooh! ooooh! Mr. Green

# 718
Reni-BGHug благодаря!

Явно са фенски съчинения! Mr. Green

Както  пише mama_an_ji, да въздъхнем облекчено!

То не, че не знаем колко изпушалки се подвизават в нета, но така събрани имената си е подозрително. ooooh! ooooh!

Да отбележим и ние годишнината на семейство Бадемджи!

Много сходни, много подходящи един за друг изглеждат.Да са все така щастливи и лъчезарни!

И на края - тия двамата, ще се бракуват ли, ще се гонят ли още като Том и Джери..

Каквото е решил господ..
Ще ни уведоми  чрез  перото на Мерич...

# 719
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Hug

Днес Неслихан става на 24 години Party Да е жива и здрава, все така красива и усмихната, още по-обичана и успешна!

Кадир е дал интервю, ето това ми се видя интересно за темата Joy

Скрит текст:
Отсега нататък ще се намесвате ли в любовните сцени в сценариите, които ще получава госпожа Неслихан?

Кадир: Ревността е свързана със самия човек. И това е проблем на обществото ни: ревнувах жената и я ударих, ревнувах я и я убих. Аз искам да изградя бъдещето си с нея, доверявам се на разума, мнението и таланта й. Ето защо я обичам, ето защо съм влюбен в нея... После да отида и да й кажа да не работи тази професия. Много глупаво!

Тогава какви бяха тези новини за ревност към Бурак Йоздживит, партньорът на съпругата ви в сериала й от миналия сезон?

Кадир: Преувеличаване на списанията. При това аз толкова често ходя на сета на този сериал, че... Никой не мисли, че това е откъсване от работата. С Бурак три години снимахме сериал заедно. Разбира се, не се срещаме толкова често както преди, но между нас няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт