Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 54

• 77 562
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Писах й. Hug

# 226
Буена, точно така, нямах никакви оплаквания, когато се изследвах. Иначе в началото ня годината имах левкоцити на горна граница в ПКК, така и не открихме защо.

# 227
  • София
Момичета, моля споделете за добър ендокринолог в София с частен прием, за който да не се чака много и да се спазват часовете.
Много благодаря!  bouquet

# 228
  • София
Буена, точно така, нямах никакви оплаквания, когато се изследвах. Иначе в началото ня годината имах левкоцити на горна граница в ПКК, така и не открихме защо.

Мерси, Тара Hug Аз днес се срещнах с едната имунологка, мисля Пенкова (пълната). Добре протече разговора, даде ми насока да изследвам HPV, защото често давали отражение в НК клетките и също ми изписа, за дари постоянните кандида, които имам във влагалищен скерет от години насам, японска гъба Кориолус (някаква добавка). Отделно и вливка на Октагам преди ЕТ. Записах си час, първия възможен беше за др Белкин, защото предполагам че това HPV е с взимане на влагалищен секрет или бъркам Rolling Eyes И да ми вземе една микробиология. Доколкото чух от вас той бил добър лекар, дано ми свърши работа Rolling Eyes

# 229
  • София
Keylla, все пак трябва да се изследва и инсулин на гладно заедно с глюкозата поне. Защото при мен глюкозата си е в норма, но инсулина ми е 16, съответно имам ИР. И витамин Д също се оказа проблем.

# 230
Буена, чпв се изследва в цервикален секрет, като можеш да избирал дали да се работи там или в Геника, довечера ще ти пиша цените в Геника, има различни пакети за чпв.
И аз скоро ще ходя за мб, за след колко дни горе-долу ти дадоха час за Белкин?
Интересно ми стана за тази гъба, ще потърся инфо.

# 231
  • София
Буена, чпв се изследва в цервикален секрет, като можеш да избирал дали да се работи там или в Геника, довечера ще ти пиша цените в Геника, има различни пакети за чпв.

Мерси много! За Белкин беше първата възможност като час и затова се записах при него, така и така нямам наблюдения над обикновените гинеколози в клиниката, записаха ме за петък в 15,45 Peace Аз определно бих си платила за разширен пакет, така и така съм тръгнала да ги изследвам. А за тази гъба, според нея ще ми повлияе добре на кандидизата, четох, че с епрепоръчва тоно при жени със снижен имунитет и чести гъбички и въобще някакъв мощен имудолатор било. Вече не знам как ще се справям с толкова добавки, които пия, а от днес ми излезе и ново 20, нисък вит.Д, стойснот 31, при референтни10-30-латентен дефицит; 30-50 оптимално ниво; >70 предозиране, та ще трябва и това да пия...

# 232

Мерси много! За Белкин беше първата възможност като час и затова се записах при него, така и така нямам наблюдения над обикновените гинеколози в клиниката, записаха ме за петък в 15,45 Peace Аз определно бих си платила за разширен пакет, така и така съм тръгнала да ги изследвам. А за тази гъба, според нея ще ми повлияе добре на кандидизата, четох, че с епрепоръчва тоно при жени със снижен имунитет и чести гъбички и въобще някакъв мощен имудолатор било. Вече не знам как ще се справям с толкова добавки, които пия, а от днес ми излезе и ново 20, нисък вит.Д, стойснот 31, при референтни10-30-латентен дефицит; 30-50 оптимално ниво; >70 предозиране, та ще трябва и това да пия...
Стойност 31 за вит д си е добре според мен.И аз сега го изследвах моят е 36,9.

# 233
еее, аз от две години пия добавки, дори в момента са около 5-6 вида..

# 234
Елба Има ли вероятност инсулина на гладно да ми е в норма,а след глюкозата да се повиши,ИЛИ щом на гладно е добре значи нямам ИР

# 235
Елба Има ли вероятност инсулина на гладно да ми е в норма,а след глюкозата да се повиши,ИЛИ щом на гладно е добре значи нямам ИР
Моите и инсулин и кр.захар на гладно са ок, след обременяването нещо не им е наред в кривата и пия метформинов препарат.

# 236
ОФФФ значи пак трябва да правя обременяване

# 237
И при мен Инсулина след Глюкозата на 60 минута е висок. На 120минута всичко отново е ок. На това му викат Лека инсулинова резистентност ЗАСЕГА и пиех Метформин до трансфер.

# 238
Честит Рожден ден на Пънчита!  bouquet  bouquet bouquet
Желая ти да родиш мах близо до термин и да си най-щастливата мама!
Благодаря, че ни помагаш със съвети!
/споделям го и надявам се да не се сърдиш, признавам, че видях в др.тема/

# 239
Здравейте пациентка съм на доктор Стаменов и през септември ми предстой инвитро. Доктора предложи да е на естествен цикъл,но на мен сякаш не ми се рискува и му предложих да е поне с лека стимулация. Той каза сама да преценя,но според него по добре без. За сега сме без установен проблем,изключвам и мъжкия фактор.Имаме три спермограми от различни клиники с много добри резултати.Другото което ме притеснява е,че нямам никакви назначени изследвания,а освен хормони и хламидия друго не съм правила.Имам две неуспешни инсеминации. Моля ви кажете какво бихте направили вие. Praynig Това ще ми е първи опит.

Общи условия

Активация на акаунт