Говорим си за свръхестественото

• 112 120
  • 766
  •   1
Отговори
# 480
Означава, човек напреднал в изучаването и изказването на това за което говорим. А на нас ни се представя неговото знание, ама иди, че го разбери. ПП Не, че нещо, ама ми се иска да опростим дискусията, за невежите, де. И, не, не искам да ме препращате към разни сайтове.

# 481
# 482
И аз към отбора с невежите...

Скрит текст:
One Galaxy Monad contains Soul Groups for each Solar System, which contains 144,000 Monads. Each of these Monads in the ‘Soul Group’ contains a total of 144 individuals. Each Monad contains the Essence of 12 branches of ‘Oversoul Souls’ and each ‘Oversoul Soul’ is broken down into 6 sets of Twin Souls or Flames. Upon the final descent into matter, each of the 6 sets made the final and very painful separation into male and female Twin Souls or Flames. You and your Twin Soul or Twin Flame together are one of these pairs of 6 in your primary Soul Mate Group. The other 5 sets of Twins in your primary Soul Mate Group are known as your ‘near Twins.’ Since each Monad contains 144 individuals in total, the other 132 outside of your primary Soul Mate Group in your Monad are your secondary Soul Mates.
Една галактическа монада, съдържа душевни групи за всяка Слънчева система, която съдържа 144 000 монади.

Всяка една от тези монади в групата "Душа" съдържа 144 индивидуалности.
Всяка монада има 12 разклонения от "Супер души" и всяка "Супер душа" е разделена на 6 двойки (духовни близнаци).
Като пирамидална структура - отгоре е 1 (монада), под нея 12 (супер души), под всяка супер душа има 6 двойки.

Преди финалното слизане в материята всяка от 6-те двойки прави болезнено разделяне на мъжки и женски. Вие и Вашия духовен близнак сте една от тези двойки. Другите 5 двойки близнаци в основната група са известни като "близки близнаци". Тъй като всяка монада съдържа общо 144 души, другите 132 извън вашата основна група са вашите вторични духовни приятели.

Ако Х е монада, това значи, че Х и нейният духовен близнак са една и съща душа, така ли?

# 483
Аз съм доста скептична относно цифри касаещи Слънчевата ни система,при все,че се споменава нееднократно в Библията.. Например в откровение 14:1-4 се казва "И видях,и ето Агнецът стоеше на хълма на Сион и с Него 144 000 ,които носеха Неговото име и името на Неговия Отец,написано на челата им".
Откровение 7:1-17 споменава същото число(144 000 получават печат на челото)...

Относно  Душите,всяка Душа има да превърти 12 зодии,всяка с по 12 асцедента,което прави 144..

Скрит текст:
Моделът 12

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 07:31 от Какво?

# 484
Kati95, веднъж с баба си говорихме, само двете бяхме и от коридора се чу свиркането на дядо. И двете го чухме, няма как да е от друг човек и е много специфично... Тя ме пита чу ли го, замръзнахме и двете, свиркането се повтори и тя каза дядо ти е това. Знам, че звучи ненормално, но и двете усетихме присъствието му.

А как си обяснявате починали близки, които се "появяват" в труден момент, като операция примерно?

Здравей,напълно е възможно това ,вярвам RelievedRelieved

# 485
Какво?, Ън, индивидът с индивидуална душа, която се преражда 144 пъти ли е или е монада, която има 144 души?

Вчера търсих инфо и попаднах на няколко сайта с теория, че всяка душа трябва да измине 5 нива, всяко от което е 7 стъпки. Общо 35 стъпки, които отнемат хиляди години...

# 486
  • В.Търново

Вчера търсих инфо и попаднах на няколко сайта с теория, че всяка душа трябва да измине 5 нива, всяко от което е 7 стъпки. Общо 35 стъпки, които отнемат хиляди години...

Какво се случва като мине всичките тези стъпки?

# 487
Теории много и все от тая страна на живота.

# 488
Какво се случва като мине всичките тези стъпки?
Душатата еволюирала в съзнание и осъзнавала себе си и всичко останало.

"Всеки от нас е част от фрагментирано цяло, фрагмент от нашето същество. Когато се развиваме индивидуално, нашето същество се развива колективно. В крайна сметка, около 1000 души, съставляващи цяло, ще формират интегрирано цяло, далеч по-голямо тяло на съзнанието и интелигентността от всяка отделна душа."

Теории много и все от тая страна на живота.
Според тази, стъпките за по-напредналите души са все свързани с помощ и учения към другите души Grinning

# 489
Какво?, Ън, индивидът с индивидуална душа, която се преражда 144 пъти ли е или е монада, която има 144 души?

И двете:)

# 490
Ееее, хайде разкажи повече де.

На друго място пише, че монада е важен момент/точка в самия физически живот и има общо 7 монади, но не във всеки живот минаваме през тях (примерно при ранна смърт ще минем само през 2-3). Thinking

# 491
Всичко ми звучи толкова сложно и неясно. Има толкова много и различни теории. Някои се допълват, други взаимно се изключват. Явно някои хора са много напред с материала. Аз съм като дете от детската градина, едва научило да познава буквите, а вместо да чете приказки, взело сериозен научен труд.
Всичко това ми е много интересно, но не го разбирам.

# 492
Направо пъзел. Grinning
Май в повечето теории общото е идеята, че душата минава по един дъъъълъг земен път, който пък може и момент да е някъде другаде.
Използва материята, за да еволюира и себеосъзнае. Измине ли пътя, не се нуждае повече от материята и ако иска започва да помага на другите.

# 493
  • В.Търново
Направо пъзел. Grinning
Май в повечето теории общото е идеята, че душата минава по един дъъъълъг земен път, който пък може и момент да е някъде другаде.
Използва материята, за да еволюира и себеосъзнае. Измине ли пътя, не се нуждае повече от материята и ако иска започва да помага на другите.
Какво се случва с душите минали през всичкия този път?Спират да се прераждат ли?Няма ли да се пренасели от души там някъде, където и да са?

# 494
Направо пъзел. Grinning
Какво се случва с душите минали през всичкия този път?Спират да се прераждат ли?Няма ли да се пренасели от души там някъде, където и да са?
Пространството е необятно.

Общи условия

Активация на акаунт