Лидл 87

• 122 482
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
  • Асеновград
Изпуснахме шишетата в Пловдив. мм забравил да отиде вчера и в два магазина (до стадиона на Ботев и на Филипово) са свършили. #Cussing out
В Асеновград вчера по обед имаше останали десетина зелени и розови.

# 181
Какво казвахте за царевицата в Лидл? newsm78
Прясна ли има и бързо ли се сварява? благодаря...

# 182
Вчера купих няколко кочана.  Не е най хубавата, която съм яла.  Миналата година беше още по гадна.

# 183
Благодаря за споделеното....ще търся готова в центъра, че детето иска...

# 184
  • Bulgaria
Някой пробвал ли е течен шоколад Nutella с гризини вътре ? Видях го в брошурата на Лидл и се чудя сали ще е вкусно .

# 185
  • Варна
И аз вчера забравих да поръчам на ММ за бутилки. Днес ще ходя да търся. Нали не сте изкупили всички във Варна?  Mr. Green

# 186
  • Варна
И аз вчера забравих да поръчам на ММ за бутилки. Днес ще ходя да търся. Нали не сте изкупили всички във Варна?  Mr. Green

аз купих днес такава от Лидл на ул.Мир.Имаше около 10 -на бутилки.Много сьм доволна ,че я купих ,страшно удобна за разходка с две деца👍

# 187
Толкова ли е зле ОМО-то, днес го видях- за тези пари ще си струва.Надявам се да не пере по-зле от Савекс и подобни.Аз съм вземала и от Лидълската марка прах- ами пере нормално не толкова замърсени дрехи.

# 188
Прахът Формил пере супер, вкл. и по-замърсени дрехи. Жалко, че спряха този за бяло в зелената кутия.
ОМО в големите кутии е като Бонукс, Рекс, нещо такова. Савекс, както се вижда, изобщо не го нареждам за сравнение, защото той пък е... Rolling Eyes

# 189
  • Варна

аз купих днес такава от Лидл на ул.Мир.Имаше около 10 -на бутилки.Много сьм доволна ,че я купих ,страшно удобна за разходка с две деца👍

Благодаря! Аз все на Владислав ходя, че ми е най-удобен и уж най-зареден, но днес ще разнообразя с Мир. Сега остана детето да се наспи Simple Smile

# 190
И аз пак ще напиша, че съм доволна от течния ОМО от предишното пускане, но сега се замислих дали да не взема за проба Формил  Rolling Eyes
Тета, откъде си наясно със съдържанието на праховете кое е добре и кое не да има в тях? Моля за линк, ако има тема  Hug
Допреди Омо-то перях на всички ни само с течни бебешки прахове, та от няколко години хич не съм наясно с марките и техните качествени препарати.  Peace

И аз се замислих за четката за лице... пък сега ме запалихте да видя и аз тези бутилки.  Grinning Дали се вмирисват? Купували сме многократно от Джъмбо и къде ли не, мием ги постоянно и пак след време дъхат на застояло  Thinking

# 191
И аз пак ще напиша, че съм доволна от течния ОМО от предишното пускане, но сега се замислих дали да не взема за проба Формил  Rolling Eyes
Тета, откъде си наясно със съдържанието на праховете кое е добре и кое не да има в тях? Моля за линк, ако има тема  Hug
Допреди Омо-то перях на всички ни само с течни бебешки прахове, та от няколко години хич не съм наясно с марките и техните качествени препарати.  Peace

От темата за перилните прахове-чета я вече две години ли станаха...И старите им теми съм поизчела.
Там пишат и хора, които са на "ти" с химията и състава на праховете. Единият от тях е писал два поста над твоя Wink Доста интересни неща се споделят. Много съм научила от там. Който има желание-да заповяда.
Та за пореден път-това Омо в Лидл не е добро.

# 192
Само не те разбрах за кой мой пост става въпрос и кой е писал?
Не помня да съм писала в темата за праховете  Rolling Eyes , аз даже не знам, че има такава. Може ли линк?  Hug
Иначе в мобилната на мъжа ми, че аз съм с Уиндоус и Лидл нямат за него мобилна версия  Confused, видях някакъв Формил течен за цветно, него мислех да пробвам.
Определено предпочитам течните препарати.

# 193
...но сега се замислих дали да не взема за проба Формил  Rolling Eyes
Аз писах за праха, но ако смяташ да купуваш течен, вземи ето този, концентрираният (зеленият е за бяло, лилавият е за цветно):
Скрит текст:

По-добър е от течния Формил в големите бутилки.
Изглежда малко количество, но е концентрат: слага се по 1 капачка (35 мл) и не заема място в шкафа. Laughing
По принцип не харесвам течни и не ги препоръчвам, но щом ги предпочиташ, нека да е по-добрият.

Последна редакция: сб, 23 юли 2016, 16:45 от Sekhmet

# 194
 bouquet Благодаря ,а защо не се препоръчват течните? Мисля, че ще е полезно и за другите, ако ли не, ще отида в другата тема?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт