Лидл 87

• 122 372
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • Перник
Да, грахът го има редовно. Снощи готвих от него. Все още не са ми се обадили с оплакване мъжете, значи пак е хубав  Simple Smile
Но да кажа за сметаната - в събота купих от тази в тъмносините кутийки от 500 мл. Мисля, че Whipping cream пишеше на нея. С 20 % растителни мазнини. Е, не се сгъсти, въпреки упоритото разбиване. А друг път много бързо се сгъстява. Та, ако някой ще прави сладкиши с нея, да го има предвид  Peace

# 496
И аз да се похваля, че си купих балсам  Simple Smile

# 497
  • Пловдив
Който не чете темата редовно, пропуска... ooooh! Отидох днес да пазарувам и, разбира се, забравих да взема зехтин.  Crazy
не е ли скъп зехтина Thinking

# 498
Да малко скъпичък идва при цена 16лв литъра за вържин, на тази цена има е икстра върджин и лев два отгоре.
Не е лош за мен не е чак супер

# 499
  • Бургас
Сладоледът с бурбонска ванилия наистина е страшно вкусен. Някой похвали детските кренвирши, купих от тях днес, харесаха ми. Отидох за термометъра за въздух, но на живо хич не ми се видя надежден и не взех. Е, успях да изхарча 43 лв. за други работи   Mr. Green Бяхме с каката и ни дадоха една точка повече на касата, остава ни още една за играчка. Добре, че дребния е още малък, за втора ако съберем точки ще е бонус.
Имаше малко разместване в магазина, някой спомена, че и другаде е така. Явно беше и доста подредено, че ми се видя едно празно ... Като се замисля липсваха нахвърляни неща между стелажите, сигурно затова. newsm78
Ето, зехтин щях да купувам и забравих. Дано да остане да взема следващия път.

# 500
Има го почти постоянно зехтина на тази цена

# 501
Аз зехтин не обичам, когато се окисли леко започва да мирише  много особено, сякаш на гранясало.
Но този зехтин в металната тубичка няма такъв мирис, и прочетох, че е с по-различна киселинност от другите видове.

# 502
 Simple SmileНа база киселиността се определя видове зехтин- върджин, екстра върджин и т.н.
Та на тоя щом пише върджин има киселинност между 1 и 2 % май беше, предполагам чичко гугъл ще даде точна справка

# 503
Гледам, че хвалите разни неща, да се включа и аз. Много ми харесва бобът в консерва с доматен сос. Peace

# 504
  • Пловдив
Похвалвам видео регистратора  ,качеството на заснемане е много добро.

# 505
Аз пък да се оплача  Crossing Arms
Купих си чистачката за прозорци=перфектна работа ми върши Peace..вършеше! Развали се копчето-върнах я, дадоха ми нова. Чудесно! Аз доволна, джамовете-измити....да ама на второто пускане-пак се бъгна бутона #Cussing out
Върнах и тази и поисках да ми върнат парите (имат такава опция на бланката за връщане на уреда)-вчера ми се обадиха че ОТНОВО ми дават чисто нова ooooh!-питам: какво стана с моето искане за пари, защото ОЧЕВИДНО бутона е слабо място и вече ще търся на друга марка такъв уред;
Не можело докато имат налични!!! да ми удовлетворят искането Shocked
Сега ще я взема тази, и ще ѝ взема акъла! Ако не я дам на взички приятелки да си изчистят стъклата и половината махала пък на! Twisted Evil
Ако пак се прецака, вече ще се карам!
#2gunfire

# 506
Мале, тия от къде ги изкопаха толкова стъклочистачки Shocked
 А дано пък тази да ти е на късмет Peace

# 507
Днес на касата една мила и усмихната касиерка младо момиче, клиентите пред мен мъж и жена с момиче на около 7-8год. направиха сметка 19.99 касиерката толкова мило и усмихнато им обясни че не им достига 1 стотинка за точка едвам се сдържах направо. Вярно че има условие за 20 лв. но ми се стори много гадно като знам как злоупотребяват.

# 508
  • Пловдив
Някой да е опитвал белите вина които са на промоция тази седмица?Отзиви?

# 509
Някой хвалеше мидите в лидъл, а те в консерви ли са?

Общи условия

Активация на акаунт