Лидл 87

• 122 276
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
За това и щях да искам мнение, ако някой я притежава. Не съм убедена във функционалността.

# 601
  • София
Не мисля, че става за боти и ботуши.  newsm78 Т.е. - сезонна стойка според мен.

# 602
За терасата или мазето, как ще накачулиш в антрето си елха от обувки...
Надничам от време на време и много сте ми полезни, много се ядосах, че предната седмица изхвърлих една точка. Обикновено като ми дават подобни детски бонуси, се оглеждам и като видя семейство с дете, им давам джаджата, ама сега хич и не съм разбрала за какво са тия точки.
 newsm78

# 603
Ох, ще ми стане любимата тема.
Миланда, разхили ме много силно. "Накачулена елха от обувки  в антретоо"

# 604
  • Асеновград
А на мен първата ми мисъл беше как мъниците я налазват и си представих куп свалени обувки на средата на коридора  Laughing

# 605
  • София
Миланда, разхили ме много силно. "Накачулена елха от обувки  в антретоо"
Наистина. И всъщност като че ли такава стойка въобще не икономисва място. Аз примерно в къщи няма къде да я сложа. Може би за семейства с повече от 2 деца би била от полза - които имат повече "оборотни" обувки.

Да ви кажа как се прекацах... Мъжът ми гледа в брошурата онзи ден и казва: "Лелелелеле, гледай - сьомговата пъстърва е по 10 лева за килограм". Казвам добре, пиша в списъка и вчера със замах взимам две опаковки от фризера (всяка по 500 гр). Плащам на касата, нещо ме усъмни, че беше голяма сметката и после си поглеждам касовата бележка. Ми не било 10 лв. за килограм, ами за опаковка. Прибирам се в къщи и му викам: "Сега ще ядеш риба за 20 лева и да не си гъкнал".
Много ме дразни, вечно не доглежда нещо. Тва мъжете са...  Tired
Не я върнах рибата, не мога да се разправям за такива неща. Много съм загубена.

# 606
  • WonderLand
Хоризонталната стойка за обувки си я купи майка ми преди 2 - 3години от Лидл, с тази разлика, че нейната е с 3 реда пръчки, не с два, както е тази, тоест на 3 нива е. Ами доволна е, хубавото е, че стойката се разпъва и става и за тесни и за широки антрета. Тогава тя е беше взела за 12 - 13лв и аз много се надявах да пуснат пак като нейната, ама на. За стойка на 2 нива 17лв няма да дам  Crossing Arms

# 607
  • Варна
Този течен перилен препарат хубав ли е?

Видя ми се ниска цената от 4,99 лв за цели 40 изпирания.

# 608
  • София
ааа и аз почти се метнах за сьомговата пастърва ама на време се усетих че бая соленичко излиза, в Кауфланда на промоция се движи 14 лв кг май, ама не филе.

Ние вчера най-накрая взехме заветната точка и взехме Сид, малкия е доволен, на него е му пука кой е все още.

Нямаше миди от иберийската седмица обаче Sad  бяха останали само калмари

# 609
  • София
Стъклените дъски има ли ги някой? Отдавна ги чакам, с нова цена са естествено, но пак са по-евтини от други места.

# 610
  • Перник
И аз харесах стъклените дъски. Ще видим като ги видя на живо какво ще реша. И якетата изглеждат симпатични.

# 611
  • оттам, откъдето започва България
Този течен перилен препарат хубав ли е?

Видя ми се ниска цената от 4,99 лв за цели 40 изпирания.

Киса, хубав е, но виж количеството препарат за едно пране за колко кг е дадено.  Peace

# 612
От една седмица се чудя на сокоизстисквачката и четката за лице , моля тези които ги имат да споделят мнение .

# 613
Четката е хубава, ако има останала вземи си. На мен 30 лева ми се виждаха много, после погледнах че на други марки са значително по-скъпи...не знам защо.

# 614
  • Пловдив
Стъклените дъски има ли ги някой? Отдавна ги чакам, с нова цена са естествено, но пак са по-евтини от други места.
Страхотни са, но затъпяват ножовете светкавично Sad
Ползвам ги със съвсем друга цел, поради тази причина, защото съсипах нож на 5 години с няколко рязания на дъската #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт