Лидл 87

• 122 294
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Леле, суит машин, добре, че сподели това, защото се бях засилила на тази стъклена красотичка, но ножовите ни са някакви колекционерски мъжо ги е мъкнал някъде от далеч и ако му ги затъпя и сигурно ще ме прати с дъската да си ходя. Laughing

# 616
  • София
Идеята ми беше да ги слагам върху керамичния плот като протектор, ще ги мисля до понеделник.

# 617
  • have faith and be patient ..
коя е тази стойка за обувки 16-17 лв ? видях само елхата за 40 лв  newsm78

п.п. видях я Simple Smile има ли мнения за нея , обмислям покупка  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 12:07 от С. Алекс

# 618
  • София
Идеята ми беше да ги слагам върху керамичния плот като протектор, ще ги мисля до понеделник.

Имам аз подобен протектор купуван от аико, даже идеално покрива кермаичния плот

https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=163&pid=105815&sgid=163

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 12:26 от Мацето

# 619
Има някакви немски протектори за керамичен плот, които са с крачета  и стои много красиво.Но не съм ги открила в България, а ги видях на гости в наши познати.

# 620
  • Пловдив
Леле, суит машин, добре, че сподели това, защото се бях засилила на тази стъклена красотичка, но ножовите ни са някакви колекционерски мъжо ги е мъкнал някъде от далеч и ако му ги затъпя и сигурно ще ме прати с дъската да си ходя. Laughing
мъниче съм  hahaha
Мен замалко да ме изпрати с дъските ММ - въпросния нож е трицифрена сума Joy

# 621
  • София

Имам аз подобен протектор купуван от аико, даже идеално покрива кермаичния плот

https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=163&pid=105815&sgid=163
Точно, това ми беше идеята за дъските.

# 622
  • Русе
http://nemski-centar.com/index.php?route=product/search&sear … D0%B5%D0%BD%D0%B0

Аз имам такава дъска,отдолу има крачета с вендузи,много съм доволна  Peace

# 623
мъниче съм  hahaha
Мен замалко да ме изпрати с дъските ММ - въпросния нож е трицифрена сума Joy

Ясно твоя м и мм са приятели в увлечението  колекционерски ножчета. Laughing

# 624
Стъклените дъски има ли ги някой? Отдавна ги чакам, с нова цена са естествено, но пак са по-евтини от други места.
Страхотни са, но затъпяват ножовете светкавично Sad
Ползвам ги със съвсем друга цел, поради тази причина, защото съсипах нож на 5 години с няколко рязания на дъската #Cussing out

И аз много ги бях харесала, но точно това ме отказа. Ще споделиш ли за какво друго ги ползваш?

# 625
  • Пловдив
Момичета,дават ли още точки за играчките?Питам,защото това което пише за записване за играчка е за тези ,които вече са събрали 10-те точки.И мислих,дали пък сега няма да спрат да дават.
На мен ми предстои днес пазар,за броколи,м.кърпи,корнфлейкс,обичайни неща,но искам да попитам за панталоните от вчера ,черните ,широките от 10 лв.хубави ли са?Помня,че и преди са пускани ,някой ако си е взимал,да сподели мнение.

# 626
Сутринта видях, че даваха точки  - Лидл, Черни връх.

# 627
  • Бургас
Купих си тиган за паеля, ще го връщам. Кой да види, че не ставал за керамични котлони Crossing Arms Вчера не успях да си взема нито сметана за разбиване, нито бейби моцарела, нещо се дънят в нашия Лидл Tired

# 628
  • Бургас
А,то остава сега и точките да им свършат. Laughing

# 629
А,то остава сега и точките да им свършат. Laughing

Нали? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт