Милано - 6

• 110 285
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
По повод писането с въпроси на лични, бих казала следното:
Питайте тук, в темата, а не на лични!
Все пак regina di cuori отделя от личното си време за да отговаря на всички нас. Нека ценим повече чуждото време.
Като питате в темата, може да помогнете и на тези, които пътуват след вас.

...
Мими,

Скрит текст:
Можеш ли да познаеш отведнъж на кое място е песента в класациите 1 седмица след излизането й??  bowuu

От първият му концерт на Сан Сиро:

https://www.youtube.com/watch?v=-45p-RyQDNg
Хич не се съмнявам на кое място е!  Heart Eyes

# 436
Някой може ли да посочи цената за билет с влак 2-ра класа от Малпенса до Бовиса, освен 13-те евро за 1-ва класа с Malpensa Express?

# 437
  • Milano
Малпенса е със специално тарифиране и плащаш винаги 13 евро и първа класа.

# 438
Нашето пътуване е към края си. Последнa нощ в Бергамо. Най-общо мога да кажа, че съм мн приятно изненадана от тази част на Италия,която до сега пренебрегвах. С една дума: Милано е класа, Верона- романтика, Бергамо чар.
Благодаря за насоките и по специално на Реджина  bouquet
Скрит текст:
Много виках и танцувах на мача.  Grinning и се сещах за теб. Мн близо бяхме до тифозите.

За Сан Сиро мога да кажа, че е един от стадионите с най- добра акустика и въпреки, че като качество мача не беше кой знае какво, атмосферата, в която попаднахме беше невероятна!!!!! Реджина, не ме разбирай погрешно,твоите "тинейджъри" ми харесаха мн., но Пескара не са класа.

По късно ще разкажа повече, но само знам, че пак ще се ходи, защото така и не се вредих за Тайната вечеря и до нито един магазин. Cry
Ако някой има нещо конкретно да пита съм насреща.

# 439
  • Milano
Зорчи, радвам се че сте имали една приятна и хубава ваканция.

Сан Сиро е с най-добра акустика от всички стадиони в Италия.

Да се надяваме на хубав мач на дербито (20.11) и да успея да се уредя с билети.
Там атмосферата е прекрасна.

Скрит текст:
Къде сте били?
Тифози (запалянковци) са всички на стадиона. Вероятно имаш предвид агитката?

Ние бяхме там.

За който е любител на футбола, на 15.11.2016 от 20.45ч има приятелски мач Италия - Германия на Сан Сиро.
За жените - 50% отстъпка (на определени места на стадиона, където са евтините билети - не).

# 440
  • гр.София
Здравейте,
моля ви за съдействие тъй като заминаваме за Милано на 4ти рано сутринта.
Букнах хотел, изпечатахме билетите, направихме програма къде какво ще разгледаме.
Остана едно много важно нещо, трансфера от летище Малпенза до Милано Чентрале или Кадорна. Прочетох всички възможности и съм готова да взема решение, но ме интересува нещо което ще ме улесни.

Кацаме на терминал 1, знам че има спирка на влак, билет за влака се взима от място или онлайн, влаковете стигат до желаната дестинация, но мога ли да взема от Малпенза карта за 48 часа, някъде четох че има такива, която да важи за въпросния влак и за градския транспорт, останалите влакове, метро, с които ще обикаляме до San Siro, Corso Buenos Aires и т.н.?

# 441
  • Milano
За коя карта говориш?
Не се сещам никоя, която да важи за Малпенса Експрес (влака) от летището.

Io viaggio in Lombardia важи за въпросният влак, но не от и до Малпенса (да кажем от Саронно до Ц.гара важи).

http://www.trasporti.regione.lombardia.it/shared/ccurl/751/27/Pr … 229_ioviaggio.pdf

# 442
  • Бургас
http://www.milanocard.it/project/free-lovers-milan-for-free
За тази карта ли става въпрос?

# 443
  • гр.София
Благодаря за отговорите, за друго имах предвид, но не си формулирах въпроса както трябва, важното е че прочетох старите постове и се ориентирах как се стига от Малпенза до Милано Чентрале и обратно и взех решение че ще си взема трансферен бус с билет в 2те посоки и след това еднократен билет за метро.

# 444
Здравейте, поблазнена от евтините билети на Уиз и Райън ми се доходи до Милано за рождения ми ден през януари. Гледам сега трансферите от Бергамо и Малпенса и има голяма разлика в цените на шатълите - съответно 8 евро и 16 евро за двупосочен. Такива ли са цените или аз нещо не гледам, както трябва?

# 445
Завърнах се и вече ми пуши главата в офиса, но по-късно ще гледам да пусна някоя и друга снимка.
Не смятам да се впускам в подробности, но ако се сетя за нещо полезно ще споделя.

regina di cuori
Питаше за стадиона: Бяхме в 208 сектор - ANELLO BLU. Малко под нас имаше един млад, хубав блондин, който надъхваше агитката и едно огромно знаме, което понякога пречеше да видим какво става. В дясно беше един много атрактивен, гол до кръста тип, също от тези, аз ги кръстих "викачи", но ти ще кажеш как точно ги наричат.
Освен това искам да ти благодаря за инфото за пинцеротите на Луини ммммм много вкусни и си струваха чакането. За съжаление в понеделник отваряха късно и не успяхме пак да похапнем.

# 446
Здравейте, знаете ли полетитена Раянеър на кой терминал пристигат в Малпенса?  И въобще летището голямо ли е?

# 447
  • Milano
Раян летят от Т1 на Малпенса, голямо е летището.

ivelina666, правилно гледаш (съответно 8 и 14 евро двупосочен до Бергамо и Малпенса, последната е по-далече).

пп.ти ли беше с прекрасните снимки от двуетажните автобуси от тази магия наречена НЙ?

Зорчи, напротив, впусни се в подробности, приятно ще е да те прочетем.

Ние сме били до вас - 210 сектор. Като успея ще пусна някое видео за Редеми. Grinning

Сега за Хелън:

Скрит текст:
Кой е този прекрасен мъж???

Моят. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 13:46 от regina di cuori

# 448

Сега за Хелън:

Скрит текст:
Кой е този прекрасен мъж???

Моят. Heart Eyes

Joy hahaha в грешка си! Това е моят прекрасен мъж!  Heart Eyes

Hug

П.п. не се отваря снимката, но знам коя е. Simple Smile

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 13:41 от Hellenn

# 449
Само да кажа, че този път и на мен ми хареса видяното на снимката, та да не стане ... Двама се карат, а Мимии печели!  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт