Милано - 6

• 110 570
  • 754
  •   2
Отговори
# 120
  • Milano
Азиа, сигурно е нещо друго (докато не ми го снимаш няма да повярвам Laughing).

Аз от този сайт гледах:

http://www.radiotaxibergamo.it/tariffe

Имат разни buoni sconto от 8 евро за младежи след 21ч и за жени:

http://www.radiotaxibergamo.it/taxi-rosa-buono-sconto-tutte-le-donne

# 121
Да се запиша,че след седмица отиваме в Милано на път за Сирмионе  Simple Smile

# 122
  • София, България
Момичета, имам три деца и предварително се извинявам, че нямам време да чета назад. Кажете какви основни забележителности можем да видим в Милано за 2-3 дни с децата /даже нещо интересно ако има за тях по-добре/. И с какво трябва да се придвижим от летището до града - има ли градски транспорт?

Питам, защото милото разправя,че било индустриален град и нямало нищо за гледане, иска да ходим в Рим, но за там няма евтини билети  Confused

Другия вариант е Пиза - ако трябва да избирате между Милано и Пиза, кое бихте избрали /никога не сме ходили в Италия/

# 123
Момичета, имам три деца и предварително се извинявам, че нямам време да чета назад. Кажете какви основни забележителности можем да видим в Милано за 2-3 дни с децата /даже нещо интересно ако има за тях по-добре/. И с какво трябва да се придвижим от летището до града - има ли градски транспорт?

Питам, защото милото разправя,че било индустриален град и нямало нищо за гледане, иска да ходим в Рим, но за там няма евтини билети  Confused

Другия вариант е Пиза - ако трябва да избирате между Милано и Пиза, кое бихте избрали /никога не сме ходили в Италия/
Няма нужда да четете цялата тема или стари теми - достатъчно е да намерите време и да прочетете първия пост.
За кое летище питате?

Пиза, като малък град се разглежда за часове.
В Милано има повече какво да се види.
В Пиза е по-спокойно и по-евтино - нощувки и храна. Няма нужда от градски транспорт - всичко се обикаля пеша.
Разгледайте снимки на двата града и преценете, или си направете някаква предварителна сметка за разходите и тя също може да бъде ориентир.

# 124
Здравейте!
Искам да попитам от летището в Бергамо може ли да се вземе такава карта за транспорт в Ломбардия - http://www.trasporti.regione.lombardia.it/cs/Satellite?c=Redazio … INFWrapper#header  ?
Доколкото разбирам включва  влакове(дори и 1-а класа-?), фуникуляри ( за Чита Алта и Брунате ме интересуват) и метрото в Милано и гр.транспорт в Бергамо. Както ще сме 72 ч. от полет до полет мисля че 32е на човек може би си заслужава?

# 125
  • София, България
Мимии, благодаря  Peace
Става въпрос за летище Малпенса. Сега ще прегледам и първия пост. Исках просто да изброите няколко забележителности, за да му ги предложа, защото той казва, че там само за шопинг ходели хората  Confused

А за Пиза - там можем да отидем и с две нощувки ... но часовете за полетите са по-кофти, и се чудя и там как ще се транспортираме от летището до града  newsm78

# 126
Здравйте, къде в Милано е най-добре да е хотела ?

# 127
Здравейте. Планирам пътуване до Милано. Ходила съм веднъж, но после с кола до Швейцария. В Милано и северна Италия не сме били. Този път мисля да си правим екскурзии до няколко града в Италия. С теравижън ли е най-удачно придвижването от летище Бергамо до Милано? Според вас за летен период цена от 60 евро за двойна стая в близост до метро за 4-зв. хотел добра ли е? Имат и скрит данък от 5 евро на човек на вечер, значи стават 70 евро за дв.стая на вечер. Хотелът е хубав, но отдалечен от центъра. Аз си мисля, че като има метро, това не би било проблем. Откъде е удачно да си купя карта за транспорта и ще ми е нужна ли или да карам с билетчета?

# 128
Мимии, благодаря  Peace
Става въпрос за летище Малпенса. Сега ще прегледам и първия пост. Исках просто да изброите няколко забележителности, за да му ги предложа, защото той казва, че там само за шопинг ходели хората  Confused

А за Пиза - там можем да отидем и с две нощувки ... но часовете за полетите са по-кофти, и се чудя и там как ще се транспортираме от летището до града  newsm78
- Дуомото
- Тайната вечеря
- Замъка Сфорца
- Пинатокека Брера или Амброзиана
- Музея на Да Винчи
- Миланската скала
и т.н.

От Малпенса може да ползвате влак или шатъл.
От летището до града/гарата в Пиза се пътува с градски транспорт. Цена на билета 1,50 евро.

Здравйте, къде в Милано е най-добре да е хотела ?
Зависи каква е целта.
В центъра е най-добре, но цените са стряскащи.

Здравейте. Планирам пътуване до Милано. Ходила съм веднъж, но после с кола до Швейцария. В Милано и северна Италия не сме били. Този път мисля да си правим екскурзии до няколко града в Италия. С теравижън ли е най-удачно придвижването от летище Бергамо до Милано? Според вас за летен период цена от 60 евро за двойна стая в близост до метро за 4-зв. хотел добра ли е? Имат и скрит данък от 5 евро на човек на вечер, значи стават 70 евро за дв.стая на вечер. Хотелът е хубав, но отдалечен от центъра. Аз си мисля, че като има метро, това не би било проблем. Откъде е удачно да си купя карта за транспорта и ще ми е нужна ли или да карам с билетчета?
60-70 евро е добра цена.
От станциите на метрото, в табакериите можете да купите билети/карти.
Аз лично предпочитам картата - по-удобно и по-икономично.

# 129

В близост до Милано е Гардаленд. Може да проверите как се стига до там и да прекарате единия ден в този парк.
Ако решите да отидете до Пиза, може да отидете до близкото море или град Лука.

# 130
Мимии, благодаря ти. Ще почета из темите, за да имам по-ясна представа. Относно трансфера от Бергамо до Милано- предварително ли се купуват билети или на място? С коя фирма сте пътували? 

# 131
Мимии, благодаря ти. Ще почета из темите, за да имам по-ясна представа. Относно трансфера от Бергамо до Милано- предварително ли се купуват билети или на място? С коя фирма сте пътували? 
Винаги ползвам първите, които тръгват.
Купувам еднопосочен билет, защото и на връщане ползвам първия тръгващ.

# 132
Ще го имам предвид. Simple Smile Билети от шофьора, предполагам. Мими, безценна си.

# 133
Ще го имам предвид. Simple Smile Билети от шофьора, предполагам. Мими, безценна си.
Аз купувам от шофьора.
Питам кога тръгва и чак тогава.  Laughing

# 134
Здравейте,
предстои ми скоро пътуване до Милано и понеже си запазихме хотел в хотел Klima milano fiere, понеже е малко по-далече от центъра някой може ли да ми помогне с транспорта от/до централната гара.
Благодаря предварително !!!

Общи условия

Активация на акаунт