Милано - 6

• 110 317
  • 754
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте  Simple Smile ! Да се включа и аз в темата с един въпрос. Предстои ни пътуване до Милано на 28.10, билетите за отиване си ги принтирах тук , но тези за връщане се чудех къде да ги принтирам при положение , че ще сме вече в Италия когато може да се чекират онлайн  Thinking Та въпроса е къде в Милано или Сан Джулиано Миланезе (там ще отседнем) мога да намеря място където да ми ги принтират? Благодаря предварително  bouquet!

# 406
А защо не ги изпринтите тук. Аз направих така миналата седмица, чекирах се от тук и принтирах.

# 407
  • Milano
Опитът ми е от преди 2-3 год. Беше като на война, такова чувство имах. Но явно се променят нещата, сигурно и хотелите за НГ вече са по 20 евро Wink

Вероятно имаме различно усещане за ''война''.

Не, ще купувам в деня на мача,само проверявах дали мога онлайн.

П.с. Между другото сина ми каза, че с въпроса какво е" курва суд" съм проявила абсолютната си некомпетентност  Laughing Laughing

Laughing Запалянковците знаят.

Здравейте  Simple Smile ! Да се включа и аз в темата с един въпрос. Предстои ни пътуване до Милано на 28.10, билетите за отиване си ги принтирах тук , но тези за връщане се чудех къде да ги принтирам при положение , че ще сме вече в Италия когато може да се чекират онлайн  Thinking Та въпроса е къде в Милано или Сан Джулиано Миланезе (там ще отседнем) мога да намеря място където да ми ги принтират? Благодаря предварително  bouquet!

Ако имате смартфон, може да си свалите апп-а на компанията, с която пътувате и да си минете с мобилни бордни карти - и на 3-те летища има устройства за такива.

В коя част на Сан Джулиано? По виа Емилиа ли?

Може да питате, където сте отседнали дали наблизо има.
В Милано има на много места.

# 408
  • Варна и...духом на Босфора
 Heart Eyes  Реджи bowuu
Грацие миле!  bouquet
Zhorchy,желая ти много и незабра
вими емоции на Сан Сиро!
А сменят ли лятното часово
време?

# 409
Heart Eyes  Реджи bowuu
Грацие миле!  bouquet
Zhorchy,желая ти много и незабра
вими емоции на Сан Сиро!
А сменят ли лятното часово
време?

И те сменят  Peace
Благодарение на питането ти и аз се разрових и добре, че го направих - ние се връщаме баш на 30-ти.

# 410
  • София
И ние Wink

# 411
Здравейте,

Ето че и нашето заминаване дойде .
Гледайки времето обаче искам да се застраховам с ходене до някой аутлет център - може ли повече инфо откъде и как да си вземем транспорт до Фокс Таун .... в сайта им видях, че има шатъли до там, но никакви контакти и цени.

Предварително благодаря на включилите се.

# 412

А случайно да летите утре по обяд ?

# 413
И мен ме интересува за аутлета Simple Smile
Включих се да питам друго обаче. От няколко дена приемам едни лекарства, изписани от лекар. Да не ми направят проблем на летището?

# 414
И мен ме интересува за аутлета Simple Smile
Включих се да питам друго обаче. От няколко дена приемам едни лекарства, изписани от лекар. Да не ми направят проблем на летището?

А проблем ли е да се носят лекарства за профилактика .... нурофен, аспирин ...

# 415
  • Milano
Всичко си има на първа страница...

Даже и билет може да си купите - 20 евро отиване и връщане, от ларго Кайроли, 18 тръгват.

Но до Серравалле дават допълнителни 10% отстъпка в оутлета, до Фокстаун - не.

За първото ме светна Люба преди време. bouquet

Преваляваше 3 дни, сега е облачно, но от утре времето ще е хубаво и през всичките почивни дни другата седмица.

Сменяме времето, да, последната събота на октомври и на март.

Мими,

Скрит текст:
Можеш ли да познаеш отведнъж на кое място е песента в класациите 1 седмица след излизането й??  bowuu

От първият му концерт на Сан Сиро:

https://www.youtube.com/watch?v=-45p-RyQDNg

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 11:48 от regina di cuori

# 416
Всичко си има на първа страница...

Даже и билет може да си купите - 20 евро отиване и връщане, от ларго Кайроли, 18 тръгват.

Но до Серравалле дават допълнителни 10% отстъпка в оутлета, до Фокстаун - не.

За първото ме светна Люба преди време. bouquet

Преваляваше 3 дни, сега е облачно, но от утре времето ще е хубаво и през всичките почивни дни другата седмица.

Сменяме времето, да, последната събота на октомври и на март.

Мими,

Скрит текст:
Можеш ли да познаеш отведнъж на кое място е песента в класациите 1 седмица след излизането й??  bowuu

От първият му концерт на Сан Сиро:

https://www.youtube.com/watch?v=-45p-RyQDNg

Regina,
може ли малко консултация за екскурзия до езерото Комо ... може и на лични  Praynig

# 417
Билета го купих от машина и не го валидирах никъде, за което се усетих чак като тръгнахме. Преди излизането на пероните има пропусквателни пунктове, където служители на гарата ти проверяват билета. Губи ми се момента обаче дали там не ми го валидираха или само го погледнаха. Върху билета обаче имах принтирана дата и час и не съм имала проблеми при проверки.
С купени онлайн билети не знам как се процедира.

Шоко, а вие качихте ли се до Брунате ?

# 418
soff, на открито няма нищо.

Просто е още едно излизане за забавление, освен традиционната събота вечер.

В последните години повече си слагат някоя и друга маска.

Вие сте до Брера, избор колкото искаш на заведения.

Ние ходихме с приятелка и дъщеря й на 16г. на дискотека.

Препоръчала съм няколко заведения в Брера на 1стр. - Ла Таверна дел борго антико, Ил каймано, и т.н.

Този също (той е до Таверна-та):

http://www.ristoranteilcestino.it/?lang=en

По вашата улица, в едната посока е пиацца Кордузио, а в другата като стигнеш до края й на кръстовището има една голяма реклама (само и винаги на Джорджо Армани  txtloves) започва Брера.

Ако искаш дискотеки в зоната - Just Cavalli e много шик.

http://milano.cavalliclub.com/it/

Какви са цените в ресторанчето, на което си дала линк ?

# 419
Може ли малко повече информация за кула "Пирели"? В смисъл къде точно се намира, или как се стига до нея, каква е цената за вход и т.н. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт