Отговори
# 630

Heart Eyes Heart Eyes

Мерабаааа  Crazy  Party Party Joy

Таре,  Hug  тук май няма ни една, която да не харесва Бенсу  newsm78  ти как разбра обратното  Joy

Супер сладурка е  Heart Eyes Heart Eyes    пък и е на промоция  hahaha hahaha hahaha

http://www.babakus.com/fiyat-farkiyla-bensu-soral-rolu-kapti

Репликата "Наричай ме Дъще" за мен остава култова  Joy 

Peace Peace  hahaha hahaha hahaha

# 631
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички! Hug Hug Hug    

Иве,не разбрах  Rolling Eyes каква промоция newsm78
Възнаграждението ѝ за участието в сериала ли  Joy

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 13:33 от Iskra Pandova

# 632
Цитат
Супер сладурка е  Love Love    пък и е на промоция  hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Не е алчна бе................ Joy Joy Joy Joy
Сигурно има и мераклийки без хонорар да играят........ rotfImbo

Добър ден ................ Hug Hug Hug

# 633
  • ... да усещаш мириса на море ...

Таре,  Hug  тук май няма ни една, която да не харесва Бенсу  newsm78  ти как разбра обратното  Joy

Ами може и да съм се объркала  Rolling Eyes, прочетох набързо само няколко страници назад и не съм в час с всичко което сте коментирали ... А може и да е било подсъзнателно - коя ли ще е достойна да застане до него? Летвата е високо  Hug

# 634
 Hug Hug Добър ден  Hug Hug

И какво? Тенисистче?  hahaha

Таре,  Hug  тук май няма ни една, която да не харесва Бенсу  newsm78  ти как разбра обратното  Joy

Ами може и да съм се объркала  Rolling Eyes, прочетох набързо само няколко страници назад и не съм в час с всичко което сте коментирали ... А може и да е било подсъзнателно - коя ли ще е достойна да застане до него? Летвата е високо  Hug

Тара  Hug Hug Hug ама много се радвам, като те видя тук.  Hug
И аз мисля, че Бенсу я харесват повечето тук, ама и да не я харесват - друга няма.  hahaha
Чачо нали е там и ще се прави на лош  Party Party Party

Като гледам повечето звезди ги извозват  hahaha с яхти до мястото на митинга на онзи гадняр.  Sick Дано Чачи не отиде.  Peace

Според тези, Ясемин е поискала 30 хил. на епизод, а Бенсу само 15 хил.  Joy и затова са предпочели нея. а хонорара на Чачи не пише нищо.  Laughing

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 17:49 от Ани (Aniska)

# 635

Като гледам повечето звезди ги извозват  hahaha с яхти до мястото на митинга на онзи гадняр.  Sick Дано Чачи не отиде.  Peace

Hug Hug Hug

Дано!!   Peace    Номерът с кроки   Mr. Green     трябва да е свършил работа  Peace  Thinking

# 636

Като гледам повечето звезди ги извозват  hahaha с яхти до мястото на митинга на онзи гадняр.  Sick Дано Чачи не отиде.  Peace

Hug Hug Hug

Дано!!   Peace    Номерът с кроки   Mr. Green     трябва да е свършил работа  Peace  Thinking

Мислиш ли?  ooooh! Не искам да ходи, но ако отиде ще се опитам да го разбера. Все пак искам да НЕ отиде.  Peace

Този за Киво и Кенан, който разговаря със Синем приличал на Чачо  Thinking на мен не ми прилича.

# 637

Hug Hug Hug

Дано!!   Peace    Номерът с кроки   Mr. Green     трябва да е свършил работа  Peace  Thinking

Мислиш ли?  ooooh! Не искам да ходи, но ако отиде ще се опитам да го разбера. Все пак искам да НЕ отиде.  Peace

Този за Киво и Кенан, който разговаря със Синем приличал на Чачо  Thinking на мен не ми прилича.

и на мен не ми прилича  Peace и аз ще го разбера  Sick Sick кой не би, но съм сигурна, че нЕма да иде  Mr. Green

# 638

Hug Hug Hug

и на мен не ми прилича  Peace и аз ще го разбера  Sick Sick кой не би, но съм сигурна, че нЕма да иде  Mr. Green
  Не е той и според мен......... Peace  само му е зел шапката.... Joy Joy Joy Joy

# 639

Hug Hug Hug

Като гледам всички са в някаква еуфория. Даже и в Т. Говорят за единство, за един народ, едно сърце .. абе лозунги ... опозиционните партии подкрепяли митинга, но няма да присъстват лично.  Mr. Green

# 640
Хейййййййй  Hug Hug Hug Hug Hug

На зелено... на прохладно и в приятна компания  Crazy  Heart Eyes

... броените дни бързо свършват  Crazy Crazy

----------------------

Гледах, гледах... на новата фотка от ИГ вчера най-накрая и аз видях едно сИганче  Laughing Laughing Laughing

# 641
Галеее  Hug Hug и на мен ми заприлича на циганче тази  hahaha
а в Т ровят, ровят .. Чачо бил този, щото шапката е същата.  Crossing Arms

май е там  Peace

Ето я и цялата снимка  Peace

Последна редакция: нд, 07 авг 2016, 18:41 от Ани (Aniska)

# 642
А начи не ми се привижда, Ани  Hug Hug Heart Eyes  сиганчето и ти го видя  Laughing Laughing Laughing

---------------

Появи се още една снимка, но не мога да я увелича подобаващо за да видя, йе ли не е ли Чачуни на нея  Rolling Eyes

# 643
А начи не ми се привижда, Ани  Hug Hug Heart Eyes  сиганчето и ти го видя  Laughing Laughing Laughing

---------------

Появи се още една снимка, но не мога да я увелича подобаващо за да видя, йе ли не е ли Чачуни на нея  Rolling Eyes

направо си прилича на него.  Peace

# 644

---------------

направо си прилича на него.  Peace
  За кой говорите бе.............. Thinking На мен никой не ми прилича на нащУ.... а съм сложила и цаките на секъра......... Party Party Party

Гале........... Hug Hug Hug  добре си си дошла  Heart Eyes.......... и много ви моля дръжте се добре с тенисиската............. Naughty  видяФ мускулите и......... Whistling   ако недай Боже ........изскочи нещо от там.............. Mr. Green  дупе да ни е яко.............. ooooh! Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт