Отговори
# 720
  • Яко в Матрицата...
Тук във форума се налага някакво обобщение, че сериалите не отразявали живота в Турция. Моето впечатление не е такова Peace Даже се учудвам колко са близко до това, което съм видяла Peace

Да започват да снимат вече, че да си говорим за по-интересни неща Joy Party

# 721
Тук във форума се налага някакво обобщение, че сериалите не отразявали живота в Турция. Моето впечатление не е такова Peace Даже се учудвам колко са близко до това, което съм видяла Peace

Hug аз не съм ходила в Турция и съм гледала нищожно малко сериали. Но съм гкедала репортажи, в които е пълно със забрадени жени. А в сериалите не виждам да има много такива. Напростив - ходят с къси поли дори на работа (Ендер) .. и не е само това. Да, може би по-интелигентната и по-богатата част от хората водят такъв живот, но какъв процент от цялото население са те?  Peace

Както и да е. Това са си техни проблеми. Лошото е, че тази държава, под ръководството на този човек не върви на добре, а това ще се отрази и у нас.

# 722

даааа  Party Party Party Party  като товаааа  Party Party Party Joy

Crazy Crazy

# 723

В творчески отпуск съм до началото на новия сериал  hahaha нито идеи имам, нито материали, нито желание  Peace

# 724

В творчески отпуск съм до началото на новия сериал  hahaha нито идеи имам, нито материали, нито желание  Peace

била в творчески отпуск  rotfImbo rotfImbo rotfImbo love001 love001

Heart Eyes Heart Eyes

# 725
  • Яко в Матрицата...

Ани Heart Eyes Heart Eyes, темата си е много хубава даже Naughty Party Отивам за чичеци, ама от стария сорт Joy Joy Joy Joy

# 726
Привееееет Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Един тон непрочетени постове Party Личи си, че Чачун се е показал Party Party

Мен ме кефи промяната с причоса  Crazy Heart Eyes ...и намалената брадичка е супер Party
Време беше да заприлича на ЕГН- то си  Peace Crazy

Искре, опитвам се да гледам по-положително на нещата Hug Тук не е толкова тъжен поне Heart Eyes

Peace Peace

Естествено, че цирка на манифеста е пълен и възмутителен.... Confused Учудих се малко и аз, че Чачо е клекнал...но, пътищата са два Sunglasses Ако беше отказал, дали нямаше да го нарочат за поредния ''предател''?! Ок, той щеше да си бие камшика за ЛА, но родители, роднини...кво става с тях?!
Предпочел е да има възможността да продължи да работи, от което аз съм хепи Party За бягство и оттегляне от сцената още му е рано Peace  Laughing - каза егоистката, която иска да го гледа повече и повече  Crazy Laughing

Crazy Crazy

Ой бееее Heart Eyes Heart Eyes Любимците ми, държащи ракети и носещи шапета станаха двама Party Party
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Ивче, ко викаш?! Laughing Laughing Чаалата да си смени екипа с на Lacoste  Joy Joy Joy

love001 love001

Иначе добре се представи момичето Peace Peace

Благодаря на всички ви, за споделеното bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 727
  • София

За мен е все така прекрасна  bouquet bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт