"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 053
  • 725
  •   1
Отговори
# 300
  • I Love You 3000

Засякоха се. Нали Събка намери на Теда работа в бара , в който работеше с Марио. Където Марио го задяваше собственичката. Събка го остави и той се емна на Теда тъпото още първата й нощ на диджей. После Събка я предупреждаваше за Марио и ден-два след това изчезна.
Ама е верно, че за няма и седмица познанство - Теда тъпото такава любов и липса изигра тази вечер  Whistling  Ще речеш , че майка си вижда. Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 юли 2016, 04:14 от Chris_Ch

# 301
  • Варна
Предупреждавам за възможни спойлери  Peace

Скрит текст:
Ако следват сценария на Берлин ден и нощ, Сабина ще се завърти колкото да се създаде интригата между Дани и Рая и пак ще изчезне.
Въпрос: Не беше ли Стела тази, която намери работа на Теда newsm78 ? Иначе да, Сабина и Теда се засякоха, даже Сабина я предупреди за Марио.

# 302
sisencet0o , във връзка със скритият текст: А ще се разделят ли?

# 303
  • somewhere near the sea
В промото пак не му разбрах на Боби- за кого иска да се жени? Стори ми се, че чух да казва: "Марина".

Така си и знаех за Коко- ще се върне веднага.Те може и да не са го взели, нали все пак трябва да знае това- онова. Нужно е да знае езици, паспорти, ваксини, не става така. То верно, че е филм, но нали са му закачили етикет реалити, демек трябва да наподобява поне малко реалността.

# 304
Аз не искам да се разделят Дани и Рая, по-добре дружно и семейно да напуснат. Събина ме радва много. Месеци наред се надявах да се върне. Липсваше ми чупката на веждите и.  Mr. Green И искам да ги видя с Марио. Не с Дани. Искам триъгълника да е Марио, Теда, Събина. Единствено в моментите с нея му симпатизирах на Марио и дори физически ми беше симпатичен.

# 305
На мен ми се струва , че Марио е аут вече от сериала  Wink

# 306
Едва ли.... Ще завъртят пак нещо покрай него  Peace

# 307
Аз не искам да се разделят Дани и Рая, по-добре дружно и семейно да напуснат. Събина ме радва много. Месеци наред се надявах да се върне. Липсваше ми чупката на веждите и.  Mr. Green И искам да ги видя с Марио. Не с Дани. Искам триъгълника да е Марио, Теда, Събина. Единствено в моментите с нея му симпатизирах на Марио и дори физически ми беше симпатичен.

+1

# 308
ееее айде стига драми с Рая и Дани,че ми писна там ''обичаме се'' - ''не се обичаме''',омално стана ,чак изнервящо.Ама пък иначе няма логика за да връщат Сабина и Дани да гледа като наакан отстрани.100% ще направят интрижката. #2gunfire

# 309
Аз не я понасях Сабинчето,зарадвах се,че я махнаха и айде пак я появиха....Ами дразни ме това,или махаш някой за ппостоянно или не го махаш....Какво само ги връщат  #Crazy

# 310
И аз не я понасях, но снощи като я видях установих, че ми липсва.
То след всичките Тедита, Стели и Анита...
Само да не пипа Дани, че няма да се разберем така  Naughty

# 311
Рая защо е в Лом? Нали нямаше да е там сватбата?
Едва си броят стотинките всичките, а рокля на София си купуваше май  newsm78
Вихра ли беше продавачката? Стари работи питам, ама сега ви изчетох  Embarassed

# 312
Те пари нямат, ама каквото получат за сватбата ще го дадат за благотворителност.. newsm78

# 313
Забелязахте ли, че Веждина (Сабина) дойде без багаж и вероятно ще си сменя всеки ден дрехите.
Кифляна (Лиляна) за първи път я дават да работи в студиото и то с бяла престилка.
Какво стана с разследването на банката за източените пари от картата на Бранко?
Сценаристките да си скъсат дипломите, ако въобще имат такива.
В момента тече кастинг и новите герои ще ги гледаме около нова година, а до тогава сигурно ще връщат стари,а може и Поли да им дойде на гости за няколко дни.

# 314
  • Варна
Рая защо е в Лом? Нали нямаше да е там сватбата?
Едва си броят стотинките всичките, а рокля на София си купуваше май  newsm78
Вихра ли беше продавачката? Стари работи питам, ама сега ви изчетох  Embarassed
Там си шие роклята  Peace

Общи условия

Активация на акаунт