"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 022
  • 725
  •   1
Отговори
# 345
То в тоя сериал коя не е к*рва  Confused

Онази светица, която се помоли на Господ да му прости на Коки похотливостта , когато той се пробваше да я забие  Joy Joy hahaha

# 346
Тя щото Събка не спа с други в сериала...
Ама като е казано, че Рая е най-черната и все едно и също се пише през пет поста  Peace

# 347
  • Под липата
Боби на кон... 😂
Пародия!

# 348
Сабина поне не се прави на ни лук яла, ни лук мирисала. Мен най - много това ме дразни в Рая, че се прави на наивна и проста, а не е.

Как пък забравиха, че Софка беше влюбена в Боби, мислех и аз, че ще има развитие там.

# 349
  • Под липата

Леко ми призля от лиготия 😕

# 350
Лиготия до шия, всичко така си била представяла (едва ли обаче и миризмата на коня, но както и да е) и пак старата песен - ама как ще издържа. Ми като не ти изнася що се правиш на шут? Това е проблемът на повечето връзки. Слагат маска и се представят за едни, а всъщност са съвсем други. И не говоря само за мъже.

За Сабина толкова ли не можаха да измислят някаква друга история, скука. Рая да не е ходила в Лом, има една приказка - покритото мляко котките не го лочат  Mr. Green шегувам се, разбира се...

# 351
  • I Love You 3000
Отказах да гледам докато Събка е тука. Затова някоя мила и добра душа от вас ще ми удари ли едно резюме, ако може? И най- вече какво направила Събка? На Данчо ли се предложи? Той прие ли?

# 352
  • Sofia
Отказах да гледам докато Събка е тука. Затова някоя мила и добра душа от вас ще ми удари ли едно резюме, ако може? И най- вече какво направила Събка? На Данчо ли се предложи? Той прие ли?

Накратко – тя отиде, докато той правеше ремонт в бъдещия си офис, с идеята да си поговорят, но той я отсвири и тя си тръгна нацупена. По-късно на купона по повод годежа на Лили и Боби, Дани ѝ се извини, че се е държал грубо по-рано през деня, и се разбраха да бъдат приятели. Потанцуваха заедно и това е. Когато купонът приключи и всички си бяха по леглата, Сабина отиде до тоалетната ли, до кухнята ли, не разбрах, и гледаше как Дани спи през леко открехнатата врата на спалнята му. Точно мислеше да влезе при него и да направи не знам какво, когато София я видя и я избута навън. Сабина след това насаме ѝ каза, че все още е влюбена в Дани. Peace

# 353
Мислех си за Лили...Какво удоволствие може да ти донесе такова предложение за брак, не на кон, не на самолет, просто предложение, което знаеш, че е нежелано от другата страна. После при условие, че познава Боби, че е наясно с характера му почва да му говори за шатри на морето, свещички в лилаво, деца, смяна на жилище. Знам че е филм, ама си мисля има ли в живота такива жени. Отказвам да повярвам.

Сабинка ми е ОК, вечно влюбена в Данчо   Laughing

# 354
  • Sofia
Мислех си за Лили...Какво удоволствие може да ти донесе такова предложение за брак, не на кон, не на самолет, просто предложение, което знаеш, че е нежелано от другата страна. После при условие, че познава Боби, че е наясно с характера му почва да му говори за шатри на морето, свещички в лилаво, деца, смяна на жилище. Знам че е филм, ама си мисля има ли в живота такива жени. Отказвам да повярвам.

Защо мислиш, че няма? На мен поведението и разсъжденията на Лили не ми изглеждат чак толкова странни, да не кажа хич. Аз пък съм на мнение, че много голяма част от мъжете се женят, само защото знаят, че жената до тях мечтае за това и просто искат да я направят щастлива. Ако зависеше изцяло от тях, биха си живели без брак, без подпис – че някои и без деца. Laughing Поне с такова впечатление съм останала, когато с приятели и познати сме обсъждали темата. Peace

# 355
Такъв само един познавам, +60 е вече, и вече иска, и брак, и деца, ама... няма.

Накратко – тя отиде, докато той правеше ремонт в бъдещия си офис, с идеята да си поговорят, но той я отсвири и тя си тръгна нацупена...

Хич не отиде с тази идея, и той усети, че тя още му е навита и ще се пробва, затова я отсвири и правилно направи. Лепка голяма е тази.

# 356
  • Gotham City
Те май сценаристките, забравиха, че с Данчо Сабина приключи преди да замине  Thinking

# 357
И колко е проста ( Сабина )
На Дани му било неловко с нея, значи още има чувства! Shocked
Че кой нормален човек изпада в екстаз щом срещне бивш/а.  ooooh!

# 358
От другата седмица, наистина, сериала ще се излъчва само по половин час  Tired

# 359

Има има такива жени и още как.. познавам такива . Sick

Общи условия

Активация на акаунт