"София - Ден и Нощ" - 13

• 56 000
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Дами, информацията за днешния епизод е качена вече. Поне според клипа и написаното Дани ще устиска засега  Laughing

# 376
Пусни линка тук да го видим и ние  Rolling Eyes

# 377
# 378
Вежда освен сервитьорка друго може ли да работи.....пък и в Златоград. Ама е станала още по-истерична и дразнеща.

# 379
  • Варна
Информация за днешния епизод.

# 380
Лили ми прилича на пет годишно момиченце с нейните коне, 150 човека на сватбата, лилаво и златно и т.н.  Laughing Много лиготия ми дойде вече  Naughty Не разбирам, как не се притеснява, че ще изплаши Боби по този начин. Тя трябва да е благодарна на предложението за брак само по себе си, което идва от човек, който сто пъти е казвал, че не иска брак.  Rolling Eyes То вярно, че сватбите се правят за жените, а мъжът е само статист, но нейните мечти ми идват вече твърде лигави, твърде захаросани. Не съм сигурна дали Боби ще издържи до заветния момент.  Mr. Green

# 381
Не вярвам да се стигне до сватба.
Най-вероятно тя да се запита от къде Боби знае съкровената и мечта - да и предложи брак по този начин. Той пък ще е честен с нея и скандала е готов Mr. Green

# 382
Брееее ,че кърлеж тая Сабина ама...днеска пак щ ей слушаме пискливия глас и реването и сополите ще й гледаме  smile3511 Въобще не мога да я дишам,тоя Дани й е като фиксидея.Къде я вкараха пак в сериала,отвратителна е .

# 383
  • Gotham City
Аз имам предложения за роклята на как ви Лилянка
Скрит текст:

Предвид каква кичозна кифла е, мисля, че и уцелих стила.

Не виждам нищо отвратително в Сабина аз. Не мога да си обясня с какво предизвиква чак такава омраза? И аз мразя Райка, ама нещата, които се изписаха тук за Ина за едно денонощие са в пъти по-лоши от нещата казвани за Райка

# 384
 hahaha ми като се има на в предвид как беше тръгнала за Париж  hahaha ooooh! уцелила си  hahaha hahaha

# 385
Deadpoool , предполагам се шегуваш, пишейки, че поведението на Сабина е ОК.

Разбира, че неин бивш, ще се омъжва и тя настойчиво продължава да му се вре и бута.
За мен това са си чисти ку*венски номера. Ако мине номера.
Най-малкото тя самата трябва да няма никакво достойнство и себеуважение за такива постъпки.

Офф, сумати време не пишех, само ви четях, но от как се появи това квазимодо, ръцете ме сърбят. hahaha

# 386
  • Sofia
Не виждам нищо отвратително в Сабина аз. Не мога да си обясня с какво предизвиква чак такава омраза?

На мен Сабина ми е най-неприятният персонаж в сериала още от ден 1-ви, т.е. много преди Рая да се появи и да се завърже неприязън между тях двете. Много толерантен човек съм и по принцип с лекота приемам недостатъците на хората, но точно този тип жени откровено не мога да понасям – истерични, злобни, налудничави, грубиянки, нахални... Crazy Познавам няколко такива в реалния живот и когато видях Сабина за пръв път, техните образи сякаш като с магическа пръчка ми изскочиха пред очите. Mr. Green

# 387
Аз имам предложения за роклята на как ви Лилянка
Скрит текст:

Joy Joy Joy hahaha

Скрит текст:
Между другото, като ги видях тия рокли се сетих за едно предаване по TLC, където дават цигански сватби и всички се обличаха точни с такива рокли  Laughing

# 388
  • София
И аз не харесвам Сабина, но не виждам разлика между нея сега и Рая, докато Дани беше с Галя (даже поведението на Рая беше много по-гадно). А и да им развали сватбата вината би била на Данчо.

# 389
На мен Сабина ми е най-комичният образ, като закъдри веждите и се заобяснява с тон "моля, другарко...", дразни ме, че адски много се надвиква с другите.
От морална гледна точка не виждам нито един свестен да има, ама нито един.

Общи условия

Активация на акаунт