"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 981
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • Gotham City
Rachel Berry, няма смисъл, The Black Cat е права. Това е все едно някой да седне на мен да ми обяснява, че зелено (примерно) трябва да ми е любимия цвят, да, ама на мен не ми харесва, на мен си ми харесва лилаво, и колкото и да му пробутват зеленото няма как да ми хареса повече. Peace

# 406
   Отново всичко е въпрос на гледна точка – аз не съм видяла Рая да се е натискала на някого в сериала. Peace Дори напротив.
Хич,само през Бранко въртеше задник по потник и гащи,дупеше се пред хладилника,и абсолютно не разбираше защо той и скача.

# 407
  • Sofia
Хич,само през Бранко въртеше задник по потник и гащи,дупеше се пред хладилника,и абсолютно не разбираше защо той и скача.

Тя не е длъжна да съобразява облеклото си, само защото би подразнила нагона на някого. Peace Не сме в Ориента, все пак. Потниче и къси панталонки са съвсем нормално облекло за младо момиче, особено в домашна обстановка, но и не само. 'Баси, не мога да си представя да си подбирам облеклото, само за да не ми налети някой мъж. Crazy Трябва да нямам капчица самоуважение и самочувствие.

# 408
  • Варна
Мен ми е дерт за Симона, Траян нали уж беше мн заинтересован, ревнуваше от Дан...Преспа с нея и айде ....
Траян изведнъж се сети, че има брат, който е на нейните години и е влюбен в нея. Или както той каза "Брат ми за пръв път да се влюби в нещо различно от неговата математика".

# 409
Траян не можа ли по - рано да се сети!? Като излизаха 100 пъти, гушкаха се, целуваха се, ревнува от Дан и к'во ли не..
Много се издразних, харесваха ми двамата заедно, много бяха горещи като се награбиха.

Аз вчера с половин око гледах, та Асен разбра ли за подвизите на Симона или не?

Няма какво да спорим за Рая, наистина. Явно който я харесва, я харесва въпреки всичко.
То и аз харесвам Стела, а тя също е лекенце.

# 410
  • Варна
Траян не можа ли по - рано да се сети!? Като излизаха 100 пъти, гушкаха се, целуваха се, ревнува от Дан и к'во ли не..
Много се издразних, харесваха ми двамата заедно, много бяха горещи като се награбиха.

Аз вчера с половин око гледах, та Асен разбра ли за подвизите на Симона или не?

Няма какво да спорим за Рая, наистина. Явно който я харесва, я харесва въпреки всичко.
То и аз харесвам Стела, а тя също е лекенце.
Още не.

# 411
  • Sofia

Не, аз писах и по-назад – не харесвам Рая, въпреки всичко, а заради всичко. Peace Разликата е огромна.

# 412
В последните 2 епизода чак забелязах, че училището пред което снимат Симона е с изпочупени прозорци. Май изобщо не е действащо училище?

# 413
  • Sofia
В последните 2 епизода чак забелязах, че училището пред което снимат Симона е с изпочупени прозорци. Май изобщо не е действащо училище?

Как да не е? Laughing Това е 31-во СУЧЕМ "Иван Вазов" – всеизвестно столично школо през моите ученически години. Peace

# 414
  • Gotham City
Това ли е? ЗНам една... не знам как да я нарека по-меко, но пък достатъчно описателно, но вие сигурно се сещате какво имам предвид. С какво е известно, ако не е тайна Mr. Green

# 415
  • Sofia
Оборотния планински бар hahaha
Аз там други клиенти освен бабките не видях

# 416
  • Sofia
С какво е известно, ако не е тайна Mr. Green

Когато аз бях ученичка, т.е. преди малко повече от 10 г., го водеха като много елитно училище (и наистина си беше такова), сега не знам как е. Peace Прякорът му беше "Бастилията". Laughing

# 417
  • София
Училището е 105 СОУ в Дианабад. Зимата ги виждах докато снимат пред него.
Имаше сцени на двора, после Асен краде кола пред блока.
Действащо е, ремонтирано. По избори го посещавам за гласуване - прилично е и от вътре.

# 418
И все пак Рая никога пред камерата не е споделяла че нарочно се гъзи на Бранко, защото забелязала че има чувства към нея. Mr. Green Докато Сабина е отвратителна и досадна. Не харесвам нито една от двете, но тя си въобразява несъществуващи неща.

Рая си живееше у тях си дето се вика. Може да си облича каквото сметне за удобно. Аз никога не съм я видяла да му седне в скута на Бранко с някаква мисъл примерно, да тръгне сама да го целува. И къси панталонки не е равно на долни гащи, както примерно Стела и Сабина се разхождаха из квартирата, но никой не го споменаваше това.

# 419

Тя не е длъжна да съобразява облеклото си, само защото би подразнила нагона на някого. Peace Не сме в Ориента, все пак. Потниче и къси панталонки са съвсем нормално облекло за младо момиче, особено в домашна обстановка, но и не само. 'Баси, не мога да си представя да си подбирам облеклото, само за да не ми налети някой мъж. Crazy Трябва да нямам капчица самоуважение и самочувствие.
Когато една жена се уважава не се дупи по бельо пред непознат мъж,и да ,в живота винаги трябва да се съобразяваш,но това се научава с годините.Човек трябва да умее да преценява нещата ,трябва да има някаква хигиена и в отношенията към другите или спрямо другите.Всяко умна и уважаваща себе си жена ще прецени на кой какво ще покаже.

Общи условия

Активация на акаунт