"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 963
  • 725
  •   1
Отговори
# 450
  • Gotham City
Добре де, а за вас това какви номера са
Скрит текст:

# 451
Същите! Факта, че споменах това за Сабина не значи, че Рая не ги е правила същите тъпотии

И както казах преди малко за случая Дани-Сабина, в случая Рая-Бранко спореед мен по-голяма вина следва да има Бранко

# 452
Скрит текст:
Tанци?! newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 453
Сабина сега го играе обсебена. Преди Симона беше обсебена. И то все от тоя шебек Даньо. hahaha

Рая не беше обсебена от Бранко, на мен Рая ми е малко като Стела, по отношение на това, че не си дават ясна сметка, че поведението им отблсъква хората и им причинява съответните реакции и проблеми. Правят-струват, все са забъркани в някаква простотия и все се чудят, ама защо така.

# 454
  • Gotham City
Скрит текст:
Tанци?! newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дааа, ако ММ танцува така с някоя, не че ще ги изхвърля от апартамента, както направи Галя, а ще ги изхвърля от света на живите просто  Confused
И ако е непозната, само на ММ бих направила проблем, но ако ми е приятелка просто не знам...Галя е прекалено уравновесена за мен Mr. Green

# 455
  • Варна
Сабина сега го играе обсебена. Преди Симона беше обсебена. И то все от тоя шебек Даньо. hahaha
+1. Поради тази причина тя не може да разчете правилно поведението и знаците, които й дава Дани. Така като гледам промото от снощи и това от днес, тя ще си продължи в същия дух, въпреки ясният отказ на Дани. 

# 456
  • Gotham City
Леко и преекспонираха образа, тя и преди беше влюбена в него, но не беше това чудо като сега. Сценаристките, нищо прекалено не е хубаво. Престарали сте се  Whistling

# 457
Скрит текст:

Така извадено от контекста, приличат на к*рвенски номера  Laughing. И по-точно сякаш Бранко току що и е съобщил, че иска да я изплющи и тя му се е метнала на врата от кеф  Mr. Green. Ноооо всъщност се наричат поддръжки в латино-американските танци. А те точно това правеха - Рая го учеше да танцува, защото той я помоли. Може би това изглежда като същите тези Раини номера, но пак са поддръжки от танци. Пак приличат малко на оная работа, ама само на пръв поглед   Wink.

# 458
  • Gotham City
Знам как се наричат, но тогава не танцуваха, тя се беше метнала върху плота, той я хранеше с палачинки,  и после я вдигна в тази поза, е за пред Галя казаха, че тренират, ама...Ето ти го контекста.

# 459
Ясно е, че гледаме на ситуацията с различни очи. Затова е шарен светът, иначе би бил скучен  bouquet. В тази ситуация аз не виждам от страна на Рая абсолютно никакъв сексуален намек или привличане към Бранко. Той какви сметки си е правил си е негов проблем.

# 460
Аз пък се чудя не ви ли писна едно и също да се пише?
Разбрахме, че за някои Рая е курва, а за други - не, стига толкова едни и същи постове  Tired
Каквито и скрийншотове да ми покажеш,Deathpoool, няма да ми промениш мнението и това е  Peace, стига вече убеждения каква е Рая и каква не. Разбрахме, че не я харесваш и понасяш  Peace, но пък има и мнения, различни от твоето.

# 461
Скрит текст:
Ми не знам,тя и Рая не може да си обясни що му се е наденала така,и тоя коцкар защо я е хванал за голите крака.
Момичета,такива като Рая са си радост за мъжкото око.Ми той е мъж, като някоя му се гологъзи ,ще я огледа ще се прова,ако мине мине.....Пък глупачката дето си мисли ,че кой знае какво е направила ,като се е разголила пред непознат,си живее в заблуда.И така от мъж на мъж та на мухъл като Даню.😂

# 462
Аз пък се чудя не ви ли писна едно и също да се пише?
Разбрахме, че за някои Рая е курва, а за други - не, стига толкова едни и същи постове  Tired
Каквито и скрийншотове да ми покажеш,Deathpoool, няма да ми промениш мнението и това е  Peace, стига вече убеждения каква е Рая и каква не. Разбрахме, че не я харесваш и понасяш  Peace, но пък има и мнения, различни от твоето.

Права си, стана досадно с тая Рая вече...
Аз ако бях на съквартирантИтИ щях да вдигна купон, защото поне единия досадник замина! Пак е нещо (за Миро говора).

# 463
  • Gotham City
__Жана__, не се опитвам да променя мнението ти, обаче двойните стандарти ме изкарват извън нерви, защото като Райка го прави всички са захласнати от щастие по нея, друга обаче дръзне ли, о тежко и!

Angun, ако тоя ми Миро беше в моя живот и се махне, не купон, а цяла София щях да черпя.

# 464
"Райка" поне го прави неволно, без да се усети, че от отсрещната страна се разчитат нещата под друг ъгъл, а Сабина категорично и на 100% яко му се слагаше на Дани  Peace
Не се спря и след няколко отказа  Peace
Това ли са двойните стандарти ?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт