"София - Ден и Нощ" - 13

• 55 977
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Стела не е лош човек, въпреки всичко.

И аз се удивлявам на 2 месечното боядисване на шушляка.

# 436
  • Gotham City
Сигурно ли е, че танцьорката на Марио е жена?  Rolling Eyes

И аз това питах наскоро, и гласа не е много женски на моменти  Rolling Eyes

# 437
  • Варна

Може да си е направила операции  Joy и да не й личи.

# 438
Да се връща Рая, да става по - голям скандал. Mr. Green
Ама точно😂,Райчето ще завърти очи и дупе ще намери друг,ама тоя мухъл дето една стена боядисва втори месец и дето има фото студио,па фотоапарат няма,коя ще го вземе не знам.
Laughing Laughing Laughing Laughing
Сегашната Сабина няма нищо общо със старата Сабина, личи си, че сценаристите са я вкарали само колкото да пораздвижи нещата при мопса и Рая.
Между другото държа да отбележа, че актрисата, която играе Рая ми е супер симпатична и сладка, справя се много добре с ролята си - както в пътите, в които е дразнеща, така и в редките случаи, в които ме радва.  Laughing Същата работа с Коко - превърна се в супер дразнещ герой, ама актьорът е на ниво.

# 439
  • Sofia
Сигурно ли е, че танцьорката на Марио е жена?  Rolling Eyes

Може да си е направила операции  Joy и да не й личи.
женска е,помня я от преди много години,още ученичка,все бутаща се по разни предавания...
профила в фб https://www.facebook.com/profile.php?id=1378864760

# 440
На мен Рая от известно време ми харесва като жена, в сериала не. Хайде да оставим обличането, помня как скочи на Бранко и го обхвана с крака репетирайки някакъв танц . Това поведение не е достойно!

Тая Събка много дразни тая вечер. Преди я харесвах многооооо повече, сега яко преувеличат образа ѝ.

# 441
  • I Love You 3000
Здравейте момичета,
Аз пак бойкотирам  Mr. Green Та ако може едно резюменце на две на три  Hug

И аз това питах наскоро, и гласа не е много женски на моменти  Rolling Eyes

И мен ме интересува живо този въпрос. Че с ММ сме на бас - той е убеден, че е мъж Simple Smile

# 442
Вярно ли е, че от понеделник ще дават по половин час от сериала, от 22:30 до 23:00 ?

# 443
Здравейте момичета,
Аз пак бойкотирам  Mr. Green Та ако може едно резюменце на две на три  Hug

И аз това питах наскоро, и гласа не е много женски на моменти  Rolling Eyes

И мен ме интересува живо този въпрос. Че с ММ сме на бас - той е убеден, че е мъж Simple Smile

Накратко - Излезнаха компанията на бар, Сабина се натискаше на Дани, като по-рано се опита пак нещо да го сваля в студиото, боядисваха заедно, Рая му звънна и тя затвори и изтри разговора  Mr. Green Марио почна да се натиска с Невена, но Сашо ги хвана, и тя изигра театро, че той я насилил  Laughing Изгони Марио, изведоха го от бара с охрана даже, Стела отиде да го защити, докато жената-мъж ронеше крокодилски сълзи на гаджето  Stop Асен разбра, че Симонка му е изневерила с Траян, отиде да търси сметка на този Дан, той пък му каза, че не той е спал с нея, а колегата  Grinning И това е най-същественото, дано не пропускам нещо  Thinking

Вярно ли е, че от понеделник ще дават по половин час от сериала, от 22:30 до 23:00 ?

Да.   ooooh!

# 444
Малеее то смао к*рвенски номера в тоя сериал.
Тая танцьорка е простооо...егати чакала.Дано Стела я постави на мястото й .Гледах в промото ,че и Теда нещо й се репчи.Може да й спретнат някой номер.Ама каква преструвка.
Обачеее най-анти ми е Сабина.От самото начало не я харесвам ,ама сега направо обира всички точки.То хората го казали - ''На сърбела чесането му е майката'' .Такъв навлек и к*рвентия не съм срещала през живота си.А най-смешно ми стана като тръгна да се зъби на Ана  Мария да обеснява ,че Дани бил сгоден  hahaha ooooh! То чупки ,то стойки ,то лъжи към София.Направооо...да си я връщат в Златоград,че не мога да й слушам пискливия глас ,направо ми иде да я фрасна. #2gunfire

# 445
  • somewhere near the sea
Хич,само през Бранко въртеше задник по потник и гащи,дупеше се пред хладилника,и абсолютно не разбираше защо той и скача.

Тя не е длъжна да съобразява облеклото си, само защото би подразнила нагона на някого. Peace Не сме в Ориента, все пак. Потниче и къси панталонки са съвсем нормално облекло за младо момиче, особено в домашна обстановка, но и не само. 'Баси, не мога да си представя да си подбирам облеклото, само за да не ми налети някой мъж. Crazy Трябва да нямам капчица самоуважение и самочувствие.

Тя си танцуваше с гръб към него. Така беше поне във филма, който аз гледам. Намира се у дома. Това, че той влиза тихичко и я наблюдава, значи е нейна вина.
Значи тя е виновна, че е спала с Бранко много след като той скъса с Галя, но няма право да се доближава до Дани, защото Галя си го взе два часа след като скъса с предното си гадже.
А стела пък е най-моралната Joy Joy Joy
Не съм адвокат на никого, но нека се уважаваме.

# 446
Хич,само през Бранко въртеше задник по потник и гащи,дупеше се пред хладилника,и абсолютно не разбираше защо той и скача.

Тя не е длъжна да съобразява облеклото си, само защото би подразнила нагона на някого. Peace Не сме в Ориента, все пак. Потниче и къси панталонки са съвсем нормално облекло за младо момиче, особено в домашна обстановка, но и не само. 'Баси, не мога да си представя да си подбирам облеклото, само за да не ми налети някой мъж. Crazy Трябва да нямам капчица самоуважение и самочувствие.

Тя си танцуваше с гръб към него. Така беше поне във филма, който аз гледам. Намира се у дома. Това, че той влиза тихичко и я наблюдава, значи е нейна вина.
Значи тя е виновна, че е спала с Бранко много след като той скъса с Галя, но няма право да се доближава до Дани, защото Галя си го взе два часа след като скъса с предното си гадже.
А стела пък е най-моралната Joy Joy Joy
Не съм адвокат на никого, но нека се уважаваме.
точно казано Marsia .Тя Рая виновна ,че Бранко женчо и хвърляше по око на всички.ПОсле преследваше Рая.А Галя горката тя най-честната от всички.Как си ги овърта нещата винаги ,че излиза най-добрата.Плю Бранко ,последно сама му се обади пак.После този сириец.После и колегата й в един епизод като й се натискаше каза нещо от сорта на ''Какво ми се дърпа Галя,знам я каква е ,от години работим заедно''..то от ей такива тихи води най-да те е страх.

# 447
Не съм фен на Рая, много ме дразни, но определено я предпочитам пред Галя и пред тая Сабина сега.
В Рая ме дразни гласа й, не смятам, че поведението й е кой знае колко пък долно. В крайна сметка тя е свободна. Д аму мисли ангажирания (в случая с Бранко). Както и сега Сабина, да натиска се, сваля се, обаче тя е свободна и ако се случи нещо между тях виновен ще е Дани

# 448
Да,виновен ще е Дани ...Ама като тръгна Ана Мария да танцува с Дани и Сабина веднага я дръпна и й каза ''Какво правиш не знаеш ли ,че Дани е сгоден'' ...Вчерашните натискания ,танцувания и подмятания на Сабина ги оприличавам на точно к*рвенски.

# 449
Без спор са курвенски, нагла е, още повече, че Дани я отряза няколко пъти, ако с мен някой общуваше по начна по който Дани го прави със Сабина по-скоро бих решила, че не ме понася, а не че има чувства към мен...

Общи условия

Активация на акаунт