На море в Турция - тема 45

• 163 783
  • 779
  •   1
Отговори
# 135
И къде ги виждате тези паднали цени newsm78 Хотела, който аз следя не е мръднал...

# 136
Има страхотни промоции, но те са за 30.09, говоря за Спайса в Белек и Алан Ксафира в Алания  Simple Smile
Тогава ние няма как да пътуваме, със седмокласник и свършила отпуска.....

# 137
  • София, България
..................

Пиши на КЗП. Ех, защо на мен не се случват такива работи да изкарам някой лев.  Laughing
Ако се съгласиш да летиш от Букурещ, пътят ще ти излезе толкова часове, все едно си отишла с автобус.

КЗП - Комисията за защита на потребителите ли имаш предвид?

За пътя си е точно така, но зависи от гледната точка....нали знаете за оптимиста и песимиста -ехее, бутилката е наполовина пълна и бутилката вече е полупразна......искам да кажа, че е важно как приемаш инфото Joy Joy Joy Може да се окаже едно незабравимо пътуване Grinning, а може и да се побърка човек Cry hahaha
Деси Hug, мерси за поста ти bouquet

Да, Комисия за защита на потребителите. Не е въпросът дали се подхожда оптимистично или не, дори да се съгласиш с варианта летене от Букурещ, трябва да настояваш за отстъпка, тоест да ти върнат поне 20-30% от цената на целия пакет. Не е нормално да поемаш негативите от тяхна грешка без съответната компенсация.

Ти пита ли ги защо не са ти съобщили за липсата на полет 7 дни преди полета?

# 138
               Имате ли информация как стои въпросът с летуването сега ,когато е обявено извънредно положение за 3 месеца?

# 139
Страхотен въпрос  Mr. Green Като за начало се върни да прочетеш темата от началото. После прочети предишната.

# 140
  • в кукувиче гнездо
               Имате ли информация как стои въпросът с летуването сега ,когато е обявено извънредно положение за 3 месеца?

да си дойдеме на думата  Joy Joy Joy

# 141
  • Някъде в Европа...
Записвам се да чета за отзиви за хотели най-вече.Почивката ми в Турция мина, отзивите ми ги има в предната тема. Надявам се нещата в Турция да се уталожат и другото лято пак там на почивка Simple Smile, не че не искам и това пак, де Simple Smile Не ме е страх...

# 142
Дано lia-martin стяга куфарите за утрешното пътуване. Лиа, дразни един ред когато можеш!  Peace

# 143
  • Пловдив
Хора днес тръгват на път .
Нека ако може някой да се вкючи .
Тези хора ,който днес  са тръгнали от тях трябва да чакаме инфо .

# 144
  • Варна
Предполагам,че при Лиа проблема е,че не са могли да напълнят самолета,но това не ги оправдава.
Би трябвало да ѝ върнат парите,но и така ситуацията е тъпа,защото тя си е планирала почивката.

Тази вечер новините са доста постни,чак имаше репортаж за религиозните у-ща в България.Досмешава ме вече,както казах,всяко чудо за три дни.

Планирайте си почивката със собствен транспорт.В тази ситуация сигурен ви е хотела и транспорта,да не говорим за по-добрата цена.

# 145
.........
Да, Комисия за защита на потребителите. Не е въпросът дали се подхожда оптимистично или не, дори да се съгласиш с варианта летене от Букурещ, трябва да настояваш за отстъпка, тоест да ти върнат поне 20-30% от цената на целия пакет. Не е нормално да поемаш негативите от тяхна грешка без съответната компенсация.

Ти пита ли ги защо не са ти съобщили за липсата на полет 7 дни преди полета?

Мисля като теб, добър съвет ! bouquet И нещата няма да останат така Laughing Но това после....първо беше интересно, дали изобщо ще се пътува Wink
И така, последно - уж окончателно Sunglasses - тръгване утре в 6.00 ч. с микробус - 10-тина човека ще пътуват, до Букурещ, полет до Анталия, 70 лв. на човек доплащане за микробуса, който и ще прибере от Отопени туристите.
Вчера са се отказали много хора, които в сряда са потвърдили, че ще пътуват, това било причината за цялата какафония Simple Smile
При ново инфо, веднага докладвам Heart Eyes
Благодаря ви, момичета! Hug Hug Hug

# 146
Преди малко говорих с момичето, което отговаряше за нас миналата година в Турция в хотел palm wings Дидим, това което каза е да не си развалям почивката тази година във Фетие хотел Letoonia, защото всичко си е много спокойно и дори и детето и е с нея, тя пак си отговаря за българите в хотела в Дидим. Май прекалено много се вживяваме в събитията и медиите ни помагат за това.

# 147
по BTV новините казаха, че по данни на ТА отказалите се от почивки в Турция били единици и записванията продължавали.
микробус - 10-тина човека ще пътуват, до Букурещ, полет до Анталия
Има ли смисъл да анализираме достоверността на информацията в Босфор TV? От цял самолет, останали 10-ина. На това ли му казват "единици"?
Преди малко говорих с момичето, което отговаряше за нас миналата година в Турция в хотел palm wings Дидим, това което каза е да не си развалям почивката тази година във Фетие хотел Letoonia, защото всичко си е много спокойно и дори и детето й е с нея, тя пак си отговаря за българите в хотела в Дидим. Май прекалено много се вживяваме в събитията и медиите ни помагат за това.
Какво очакваш да ти каже "момичето", на което хляба зависи от това, дали ти ще платиш почивка? "Ела и си вземи парите, а пък аз ще стоя гладна?" Айде, да подлагаме на критичен преглед информацията, постъпваща от жизнено заинтересованите да си дадеш парите.

# 148
по BTV новините казаха, че по данни на ТА отказалите се от почивки в Турция били единици и записванията продължавали.
микробус - 10-тина човека ще пътуват, до Букурещ, полет до Анталия
Има ли смисъл да анализираме достоверността на информацията в Босфор TV? От цял самолет, останали 10-ина. На това ли му казват "единици"?
Преди малко говорих с момичето, което отговаряше за нас миналата година в Турция в хотел palm wings Дидим, това което каза е да не си развалям почивката тази година във Фетие хотел Letoonia, защото всичко си е много спокойно и дори и детето й е с нея, тя пак си отговаря за българите в хотела в Дидим. Май прекалено много се вживяваме в събитията и медиите ни помагат за това.
Какво очакваш да ти каже "момичето", на което хляба зависи от това, дали ти ще платиш почивка? "Ела и си вземи парите, а пък аз ще стоя гладна?" Айде, да подлагаме на критичен преглед информацията, постъпваща от жизнено заинтересованите да си дадеш парите.

Извинявай! Случайно прочете ли какво съм написал или просто си спамкаш? Момичето е в Дидим и е служител на Ориент експрес, аз отивам във Фетие с Емералд, конкуренти са все пак и въпреки това така ми каза.... Хайде хубав и усмихнат ден!

# 149
Извинявай! Случайно прочете ли какво съм написал или просто си спамкаш? Момичето е в Дидим и е служител на Ориент експрес, аз отивам във Фетие с Емералд, конкуренти са все пак и въпреки това така ми каза.... Хайде хубав и усмихнат ден!
Неизвинявай, преди да се правиш на интересен, не се ли сети, че гарван гарвану око не вади. Каква е възможността да се откажеш от почивка с Емералд, заради ситуацията в Турция, но да отидеш с Ориент в ... Турция? Нулева! Квалификациите за спамене остави за себе си. Напрегни се малко да мислиш, колко и да ти е трудно.

Общи условия

Активация на акаунт