На море в Турция - тема 45

• 163 801
  • 779
  •   1
Отговори
# 120
  • Beyond the Frontiers
Shocked и сега какво ще правите. А предполагам сте се настроили за почивка.

Всички документи вкл. ваучери, са в нас. Какво ще правим....или друга дестинация или българското море...но все пак има време до 16 часа Joy Joy Joy Обясниха ни, че хотелът ни се пазел Mr. Green, ако не се пътува, мисля че и хотелът ще си удържи сума, защото всякакви срокове за анулация вече са пропуснати Wink Усещам как има да се "носим" за парите с туристическата агенция Mr. Green

Това не го разбрах. Полета ви е отменен. Чартърен полет. Предлагат ви вариант евентуално от Букурещ. Ако не се съгласите губите парите. ???
Няма такова нещо. Ако е отменен чартъра вариантите са 2. Връщат ви сумата на 100% и то максимално бързо. Предлагат ви алтернатива, която можете да приемете или отхвърлите.

# 121
Кой е баровския хотел в Анталия/ за 1000Е на нощ/ в който е почивала Надето?

# 122
Моля те, като се приберат в БГ напиши повече за пътуването им и обстановката в Турция!

# 123
Не знам защо тези които вече са се отказали да почиват в Турция продължават да нагнетяват обстановката тук.Всеки има глава на раменете си и сам преценява как да постъпи.Всеки ден чета в Tripadvisor мнения за хотела който сме избрали и нито веднъж от 15 юли насам не съм прочела и една дума за какъвто и да е проблем по курортите.Моля,като сте се отказали от пътуването не е необходимо да увещавате и другите и да ги плашите!

+1 Peace

Чета тази тема от 2 дни, има конструктивни постове, но предимно вайкане, да ходя или да не ходя Wink Момичета Hug, ясно е, че тук няма да ви се решат проблемите, вие сами, по вътрешна убеденост, решавате да рискувате ли или не Laughing Нашето пътуване е утре, ще се състои, а вие обсъждате да ходите ли септември или не ooooh! Ами отпишете се сега и ако нещата в Турция се успокоят, се записвате наново в "последната минута" Laughing
И за протокола да отбележа, че в Турция няма "военно положение", а "извънредно положение". Даже вече има и първи жертви на извънредното положение Sad

http://dnes.dir.bg/news/parlament-izvanredno-polozhenie-metezhat-turtzia-23403503

Желая ви ползотворна почивка и много позитивни емоции! PeaceИ като върнете моля те пиши как беше!

# 124
  • София, България
lia-martin, коя е агенцията, че ми стана много интересно?

Esstela, позволявам си да те попитам ти за кой хотел си резервирала, защото знам, че проучваш качествено нещата и ми се иска да имам положителен отзив за някой хубав хотел.

# 125
За огромно съжаление, ние също се отказваме!С такова нетърпение очаквах тази почивка,много жалко!Хубавото е,че поне се споразумях с Емералд да ми при спаднал капарото за друга тяхна почивка. Но пък те нямат и почти никакъв избор.Трябва да избера нещо в Гърция,а като разгледах офертите се отчаях. Много скъпи цени за хотели,които изобщо не могат да се сравняват с Турските!Просто ужасно!Жалко,че този Ердоган съсипа хубавата им държава #Cussing out

СПОДЕЛЯМ!

# 126
.
 Hug

Ще се опитам да обобщя в един отговор всичко....

Благодаря за пожеланията за приятно пътуване bouquet
Още не е сигурно, че ще има такова Stop
Агенцията е Алфатур.
Относно резервация/анулация на хотела имах предвид, че вероятно и на ТА ще и удържат пари, щом казват, че хотелската резервация още е актуална ден преди пътуването, а не знаят с какво ще превозват туристите до Анталия. И тогава вероятно ТА ще се опита да удържи и на нас някакви пари, просто така си мисля newsm78

Последни новини: предложението е да се пътува с техен автобус до Букурещ - полет до Анталия, обратно същото, срещу доплащане  75 лв. на човек. Гледах на картата, над 350 км с автобус на север ooooh!, за да летиш на юг. Но в последния момент трудно се търсят алтернативи, и на Алфатур не им е лесно Wink
А до обяд днес всичко си беше тамам Joy Joy Joy

# 127
  • София, България
Абе какво не им е лесно, тъпанари!!! Искай си парите веднага, те са в неизпълнение на договор, можеш да ги съдиш и ще ги осъдиш. Не се оставяй да те баламосват.

# 128
Оф Лиа, ужасно неприятно в последния момент. Бих се съгласила на вариант Букурещ, но за тяхна сметка  Naughty

Едно обаче не ми е ясно: Този самолет, с който щяхте да летите до Анталия, нали на връщане щеше да прибере туристите, пристигнали предната седмица. Какво става с тях?  Thinking

# 129
.
 Hug

Ще се опитам да обобщя в един отговор всичко....

Благодаря за пожеланията за приятно пътуване bouquet
Още не е сигурно, че ще има такова Stop
Агенцията е Алфатур.
Относно резервация/анулация на хотела имах предвид, че вероятно и на ТА ще и удържат пари, щом казват, че хотелската резервация още е актуална ден преди пътуването, а не знаят с какво ще превозват туристите до Анталия. И тогава вероятно ТА ще се опита да удържи и на нас някакви пари, просто така си мисля newsm78

Последни новини: предложението е да се пътува с техен автобус до Букурещ - полет до Анталия, обратно същото, срещу доплащане  75 лв. на човек. Гледах на картата, над 350 км с автобус на север ooooh!, за да летиш на юг. Но в последния момент трудно се търсят алтернативи, и на Алфатур не им е лесно Wink
А до обяд днес всичко си беше тамам Joy Joy Joy

Пожелавам ви успех! Да не те отчайвам, но понеже живея в Русе и работя на 200 метра от границата вмомента се чака доста на входа и изхода на Румъния, поне онзи ден чакането с кола беше около час и половина. От друга страна варианта с летене от Букурещ е хубав, аз дори търся същия вариант, защото не ми се ходи до София да губя време, като Отопени ми е на час и нещо с кола. Дано всичко мине добре!

# 130
Оф Лиа, ужасно неприятно в последния момент. Бих се съгласила на вариант Букурещ, но за тяхна сметка  Naughty

Едно обаче не ми е ясно: Този самолет, с който щяхте да летите до Анталия, нали на връщане щеше да прибере туристите, пристигнали предната седмица. Какво става с тях?  Thinking

Предната събота нямаше такъв полет, беше ден след опита за преврат, така че няма кого да връщат утре.
Супер новина, опашки в Русе  Wink, остава да се доплати от нас и автобусът да закъснее за полета hahaha
Нали има една поговорка: всичко е добре, когато свърши добре newsm68 newsm53
Решението ни се отложи за 17 часа Laughing

# 131
  • София, България
Оф Лиа, ужасно неприятно в последния момент. Бих се съгласила на вариант Букурещ, но за тяхна сметка  Naughty

Едно обаче не ми е ясно: Този самолет, с който щяхте да летите до Анталия, нали на връщане щеше да прибере туристите, пристигнали предната седмица. Какво става с тях?  Thinking

Предната събота нямаше такъв полет, беше ден след опита за преврат, така че няма кого да връщат утре.
Супер новина, опашки в Русе  Wink, остава да се доплати от нас и автобусът да закъснее за полета hahaha
Нали има една поговорка: всичко е добре, когато свърши добре newsm68 newsm53
Решението ни се отложи за 17 часа Laughing

Пиши на КЗП. Ех, защо на мен не се случват такива работи да изкарам някой лев.  Laughing
Ако се съгласиш да летиш от Букурещ, пътят ще ти излезе толкова часове, все едно си отишла с автобус.

# 132
Много негативизъм се е събрал в темата...
И Ноември беше така.  Rolling Eyes
Всеки си има глава на раменете.  Peace
За опашките в Русе - то всеки ден има, но касае тировете, останалите си вървят нормално като за граница и проверка.  Peace

# 133
..................

Пиши на КЗП. Ех, защо на мен не се случват такива работи да изкарам някой лев.  Laughing
Ако се съгласиш да летиш от Букурещ, пътят ще ти излезе толкова часове, все едно си отишла с автобус.

КЗП - Комисията за защита на потребителите ли имаш предвид?

За пътя си е точно така, но зависи от гледната точка....нали знаете за оптимиста и песимиста -ехее, бутилката е наполовина пълна и бутилката вече е полупразна......искам да кажа, че е важно как приемаш инфото Joy Joy Joy Може да се окаже едно незабравимо пътуване Grinning, а може и да се побърка човек Cry hahaha
Деси Hug, мерси за поста ти bouquet

# 134
  • Русе
Здравейте,щях да пиша още сутринта за най-новата новина,но и сега не е късно щом никой не се е обадил.Турските медии са написали,че от 20.08 руснаците почват да идват с чартъри ..От 19.07 резервациите са в ход .Пише го и в руските сайтове за туризъм.Анталия се  стяга да ги посреща Cryа аз чаках още малко да паднат цените,но не е болка за умиране .Пак ще отидем на 15.08 най-късно ще направя резервация като платя в кеш за 02.09 7 нощувки в Анталия с автобус.

Общи условия

Активация на акаунт