На море в Турция - тема 45

• 163 605
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
  • Сoфия
Моля за отзиви за МС ARANCIA RESORT в Аланя, проверих на първа страница, но са от 2014 г.
Някой по-скоро да  е ходил?
Миналата година, когато пътувахме за Турция, много голяма част от автобуса почиваха в този хотел и бяха много разочаровани  Naughty Лоша хигиена, мръсно навсякъде, стаите не се почиствали, сипвали питиета само в пластмасови чаши, в морето имало много големи камъни/скали, повечето бяха леко пострадали...Това е от миналата година, сега може и да се е оправило положението, но да си знаете все пак  Hug

# 526
  • София
Моля за отзиви за МС ARANCIA RESORT в Аланя, проверих на първа страница, но са от 2014 г.
Някой по-скоро да  е ходил?
Миналата година, когато пътувахме за Турция, много голяма част от автобуса почиваха в този хотел и бяха много разочаровани  Naughty Лоша хигиена, мръсно навсякъде, стаите не се почиствали, сипвали питиета само в пластмасови чаши, в морето имало много големи камъни/скали, повечето бяха леко пострадали...Това е от миналата година, сега може и да се е оправило положението, но да си знаете все пак  Hug

мерси, отказахме се вече от тази верига МС

# 527
  • Варна
Може би най- важната новина за всички пътуващи с автобус или собствен транспорт до Анталия.

https://www.24chasa.bg/novini/article/5723395

# 528
Часовете път се стопяват и Турската Ривиера ще мами още повече....размечтах се де Heart Eyes

# 529
Може би най- важната новина за всички пътуващи с автобус или собствен транспорт до Анталия.

Ердоган реже лента на мост с 8 платна за коли и 2 жп линии
Благодаря за информацията!  bouquet
Чакаме Иво с първи впечатления.

# 530
Hotel Venosa Beach Resort & Spa Didim някой ходил в този хотел мнения

# 531
Здравейте! Накой има ли впечатления от Lighthouse Resort Bodrum и Ideal Prime Beach Marmaris? Благодаря предварително!

# 532
Здравейте. Плануваме почивка в Дидим началото на октомври, като сме се спрели на Клуб Тархан. Има ли някой със скорощни отзиви от там? Тези, които прочетох в темата са доста противоречиви.  newsm78 Как е обслужването, храната? 
Благодаря!

# 533
  • София
Хотел Веноса-най-добрият хотел в който съм била . Поздравления .
Може да прочетете мненията на първа страница,има за хотела няколко.

# 534
Здравейте. Плануваме почивка в Дидим началото на октомври, като сме се спрели на Клуб Тархан. Има ли някой със скорощни отзиви от там? Тези, които прочетох в темата са доста противоречиви.  newsm78 Как е обслужването, храната? 
Благодаря!
Аз също бях направила резервация за този х-л ,на база много добри отзиви ,но от предни години,докато го стопанисваше веригата Мажестик. Но от тази година го стопанисва друг и отзивите са повече от негативни. Четете в Трипътвайзер. Аз си промених резервацията за друг х-л пак в Дидим. Не правете резервация за там.Това е моето мнение, а решението е ваше. newsm78

# 535
  • Димитровград
Здравейте група.Има ли някой който да пътува за хотел Камелия на 26.08 със собствен транспорт.Може да ми пише на лични за да пътуваме заедно.

# 536
  • Варна
Hotel Venosa Beach Resort & Spa Didim някой ходил в този хотел мнения

Hotel Venosa Beach Resort & Spa и Палм Уингс Didim  са отдавна споменавани като най - свестните там.

# 537
Хотел Веноса-най-добрият хотел в който съм била . Поздравления .
Може да прочетете мненията на първа страница,има за хотела няколко.
Благодаря на 26.08 пътувам на там.

# 538
Аз ще съм в Бодрум от 22.09 в Кефалука,ако сте наблизо може да пием по кафе  Peace

Привет Дами,
Винаги ви чета , но рядко пиша.
Почивам в Турция от 6 год. по два пъти годишно. Тази година за първи път пропуснах ходене , но септември потеглям и аз съм си избрала Кефалука (проверих тук, в трип адвайзъра и т.н) надявам се да не остана разочарована. esstela ако те изпреваря тъй като искам на 16.09 да пътувам ще споделя как е , двоумя се и за ROYAL TAJ MAHAL  в Сиде и ROYAL ALHAMBRA PALACE. Ще се радвам ако някой сподели мнения.

# 539
  • Варна
Дарк,няма да съжаляваш,аз отивам на сигурно,ама и другите два не лъжат Hug

Ако случайно си смениш датата и се засечем,пиши Hug

Общи условия

Активация на акаунт