На море в Турция - тема 45

• 163 581
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала тук, но тъй като и ние сме в отбора за Турция, ми се ще да ви питам. Пътуваме за Кушадасъ, дай Боже всичко да е наред, сега в петък с кола. В една от темите четох инфо от СБА, че трябва международна шофьорска книжка. Миналата година пак ходихме, не стана изобщо дума за това. Знаете ли дали трябва такава книжка в Турция или може да се кара с нашата. Някой пътувал ли е скоро с кола за там? Че то ако трябва, кога да се вади - няма време. Разпитах шофьори на автобуси по редовни линии за Турция, според тях, няма такова нещо - те си карали с бг книжките и нямало проблеми. Моля някой за отговор.

# 616
  • Варна
Пътувате си с вашата шофьорска книжка  Peace

# 617
Здравейте, момичета. Отдавна не съм писала тук, но тъй като и ние сме в отбора за Турция, ми се ще да ви питам. Пътуваме за Кушадасъ, дай Боже всичко да е наред, сега в петък с кола. В една от темите четох инфо от СБА, че трябва международна шофьорска книжка. Миналата година пак ходихме, не стана изобщо дума за това. Знаете ли дали трябва такава книжка в Турция или може да се кара с нашата. Някой пътувал ли е скоро с кола за там? Че то ако трябва, кога да се вади - няма време. Разпитах шофьори на автобуси по редовни линии за Турция, според тях, няма такова нещо - те си карали с бг книжките и нямало проблеми. Моля някой за отговор.
Няма такова нещо

# 618
  • Димитровград
Имаше такива международни книжки преди да влезем в ЕС. СБА взимаха пари за една хартийка с печат. Нищо чудно пак да опитват да вадят лесни парички. Пътувайте спокойно с вашето свидетелство за правоуправление и лек път!

# 619
Здравейте, имам един въпрос към по запознатите. В договора ми с ТО пише доплащане на цялата сума 20 дни преди датата на пътуване. Влизам сега в сайта на TO и виждам, че цената е с 445.00 лв. на долу.  Какво се прави в такъв случай? Това ще промени ли и моята цена или на колкото съм направила резервацията на толкова си остава? Изчетах много внимателно договора и никъде не открих клауза, в която да пише какво се случва когато те намалят цената. newsm12 Моля за помощ

# 620
Влизам сега в сайта на TO и виждам, че цената е с 445.00 лв. надолу. Какво се прави в такъв случай? Това ще промени ли и моята цена или на колкото съм направила резервацията на толкова си остава? Изчетах много внимателно договора и никъде не открих клауза, в която да пише какво се случва когато те намалят цената.
Не чети Договора, а Общите условия. За кой ТО става въпрос?

# 621
И общите условия изчетах, и там нищо не се споменава.Емералд е агенцията. Поискаха да им изпратя писменно запитване, сега чакам отговора им.

# 622
Емералд е агенцията.
Какво е последното изречение в чл.3 т.9 от Общите условия?

# 623
Здравейте, имам един въпрос към по запознатите. В договора ми с ТО пише доплащане на цялата сума 20 дни преди датата на пътуване. Влизам сега в сайта на TO и виждам, че цената е с 445.00 лв. на долу.  Какво се прави в такъв случай? Това ще промени ли и моята цена или на колкото съм направила резервацията на толкова си остава? Изчетах много внимателно договора и никъде не открих клауза, в която да пише какво се случва когато те намалят цената. newsm12 Моля за помощ
Кой е хотелът?

# 624
Имаме имейл от Емералд, с който ни уведомяват.че не са събрали необходимата бройка хора за 16.09 от Варна с автобус. Предлагат алтернатива
-14.09--самолет от Варна Mr. Green
-16.09--автобус от София.
Ако изберем 14-ти,пропускаме  1-ят учебен ден, а детето е първокласник. Иначе обаче ни очаква, адско пътуване Варна-София, София-Анталия и после пак....трябва да решим до утре.

# 625
Имаме имейл от Емералд, с който ни уведомяват.че не са събрали необходимата бройка хора за 16.09 от Варна с автобус. Предлагат алтернатива
-14.09--самолет от Варна
Без доплащане ли?

# 626
  • Русе
Здравейте, дойде и нашия ден за тръгване.На всички които им предстои тръгване им пожелавам приятен път и весело изкарване на почивката .След 10 дена ще напиша коментар за Blue bay platinium 5 * Marmaris,че като гледам няма много.Юни бяхме в Дидим Aquasis delux resort&spa 5* , там си изкарахме страхотно ,но тук в темата бяхте  войнствено настроени един срещу друг и се отказах да пиша.Между другото вчера THY са били рекорд по летищни полети от Русия 11 полета за един ден към Анталия,Мармарис и Бодрум.Руснаците се завърнаха с пълна сила.На 12 .09.16 г. е Байрама в Турция Мармарис е бил на 100% пълен от семейни до 5* хотели.Новините са от турската преса "Туризъм новини".Много усмивки и щастливи почивки на всички от мемн. grinning039 grinning039

# 627
-14.09--самолет от Варна
Без доплащане ли?
да,без доплащане

# 628
Тогава не му мислете, а тръгвайте със самолета.

# 629
Здравейте, дойде и нашия ден за тръгване.На всички които им предстои тръгване им пожелавам приятен път и весело изкарване на почивката .След 10 дена ще напиша коментар за Blue bay platinium 5 * Marmaris,че като гледам няма много.Юни бяхме в Дидим Aquasis delux resort&spa 5* , там си изкарахме страхотно ,но тук в темата бяхте  войнствено настроени един срещу друг и се отказах да пиша.Между другото вчера THY са били рекорд по летищни полети от Русия 11 полета за един ден към Анталия,Мармарис и Бодрум.Руснаците се завърнаха с пълна сила.На 12 .09.16 г. е Байрама в Турция Мармарис е бил на 100% пълен от семейни до 5* хотели.Новините са от турската преса "Туризъм новини".Много усмивки и щастливи почивки на всички от мемн. grinning039 grinning039

Прекрасна да е почивката Ви, Nuri_05! Ще чакаме отзиви по-нататък, но видях, че сте били през юни в Aquasis и реших да попитам дали се бяха пооправили нещата там по Ваше време? Твърде много противоречиви мнения изчетох, а ние ще бъдем там от 16.09.... След еуфорията за новия хотел в Дидим коментарите рязко намаляха и се питах дали има някой с по-пресни впечатления? Ще ми бъде приятно, ако и други от форума са там по същото време и бихме могли да се запознаем! Simple Smile Хубав ден на всички и приятна почивка на заминаващите днес! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт