Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-11

• 126 092
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Chiana2003, може ли, ако не е тайна, да кажеш на каква цена сте купили лозето? Имаме сигурно около 15 декара лозя там, но нямам представа как вървят цените. Сега са в кооперация...

# 571
  • София
950 лева/декар.
Искахме в Горица или Гълъбец, защото там купихме друга земеделска земя и е доста по-евтино, обаче имаме човек в Поморие, който ще поеме грижите за лозате и накрая делим 50/50
Памид е лозето, макар, че искахме Мускат Отонел. Ама здраве да е, ще си правим и винце  Mr. Green

# 572
Майка ми, която не живее в България в момента, е решила, че й се иска да продаде апартамента й и да купи някакъв имот, към който има градина. Не иска къща, но нейни познати й разказвали за някакви затворени комплекси, в които партерните апартаменти и ателиета имали излаз на градинка. Днес по обяд имам среща с брокерката ми, но като цяло нямам опит със стандартните продажби на жилища, всички покрай мен все купуват от ЧСИ.  Laughing И съм като в небрано лозе.

Някой от вас знае ли за такъв тип затворени комплекси или блокчета?

Сегашният й апартамент има огрооомна тераса, 30 м2, чудя се дали не би било по-лесно тя да се озелени. Макар че гледката от нея е отврат.

# 573
Обикновено в тези комплексчета "градинките" са доста мънички и са на кота 0 или дори по-ниско. Това означава, че всеки, който мине ще ти гледа в двора и апартамента. Аз не бих чувствала достатъчно уединение в такъв апартамент. Иначе веднага се сещам за Flora Park http://florapark.chp.bg/#gallery

# 574
  • До морето
Здравейте има ли някакъв сайт където мога да сравня условията на няколко банки за ипотечен кредит? Или пък ако знаете банка, която в момента има добри оферти? Благодаря.

# 575
  • София
Марипоса, наскоро се интересувах от ипотечни кредити заради един колега. Виж ЦКБ.  Peace

# 576
  • До морето
Марипоса, наскоро се интересувах от ипотечни кредити заради един колега. Виж ЦКБ.  Peace
Hug

# 577
  • срещу двата комина :)))
Здравейте има ли някакъв сайт където мога да сравня условията на няколко банки за ипотечен кредит? Или пък ако знаете банка, която в момента има добри оферти? Благодаря.

ето - http://www.moitepari.bg/Ipotechni_Krediti/Ipotechni_Krediti.aspx

# 578
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

Mariposa_Malva препоръчвам МОИТЕ ПАРИ /  линк даден от Mrs.Turner /

Аз ЦКБ ги отсвирих мнооого отдавна - за мен са некоректни...

# 579
  • София
Майка ми, която не живее в България в момента, е решила, че й се иска да продаде апартамента й и да купи някакъв имот, към който има градина. Не иска къща, но нейни познати й разказвали за някакви затворени комплекси, в които партерните апартаменти и ателиета имали излаз на градинка. Днес по обяд имам среща с брокерката ми, но като цяло нямам опит със стандартните продажби на жилища, всички покрай мен все купуват от ЧСИ.  Laughing И съм като в небрано лозе.

Някой от вас знае ли за такъв тип затворени комплекси или блокчета?

Сегашният й апартамент има огрооомна тераса, 30 м2, чудя се дали не би било по-лесно тя да се озелени. Макар че гледката от нея е отврат.

Ние живеем в такъв, кажи - речи в централен квартал на Сф. И аз не бях навита в началото. Сега не мога без двора. Той двора не е голям, 50-60 квадрата, но това е Двор -градина, която е изцяло наша с ограждения, насаждения, барбекю и СОТ камери. Кой знае какви проблеми не сме имали за 3 год.
Важно е обаче, добър СОТ с камери и най - вече при покупката на жилището, да видите статута на земята на т.нар. двор. Има си врътки, юридически, има начин, земята да е към апартамента.

# 580
.....Някой от вас знае ли за такъв тип ...
В Младост 3,ново блокче,завряно зад Екопак.Гледка нулева,целодневен шум от мотокари,бусове и работници.Въпросните партери ги преработиха от търговски помещения ,след като построиха сградата,и северните прозорци са буквално на тротоара..До преди месец и нещо едното беше празно,сега не знам как е и дали е продадено.Дворчетата са по 15-тина квадрата,сврени са измежду високи блокове,и аз бих се чувствала като на сцена.
В Младост 4 повечето епк са с такива партери,като някои дворчета са повече от прилични,и от към гледка,и от към отстояние от съседни сгради.Но има и кофти ситуирани.До скоро се въртеше в обявите един такъв там,и ако се съди за всички по въпросната обява,дворчето е просто 'превзето',нямат документи,нямат нищо,просто са си оградили околоблоково пространство  Rolling Eyes

# 581
  • срещу двата комина :)))
знаете ли нещо за район Разсадника, около края на Позитано  newsm78 гледах апартаменти там и ми иска някой живеещ да даде мнение  Hug не знам къде другаде да питам  Blush

# 582
# 583
# 584
знаете ли нещо за район Разсадника, около края на Позитано  newsm78 гледах апартаменти там и ми иска някой живеещ да даде мнение  Hug не знам къде другаде да питам  Blush
Разсадника го знам, преди години живеех до този квартал и работех наблизо. Нямам спомен обаче да е до ул. Позитано. Да нямаш някаква грешка? Това е района след Зона Б18 (не съм сигурна номера) по бул . Константин Величков и Красна поляна. В началото започва с едно гето циганско , малко го намалиха, но още си стои скоро минавах оттам. Района е добър, на мен ми харесваше, имаше си всичко, май сега има един голям магазин до Вагон ресторанта, зависи къде ще вземете. Проблемът според мен е близостта на Факултето по-нагоре и циганите. Западният парк ви е близо, има и градинки, болници, общо взето добър транспорт, но района там според мен запада. Преди беше много озеленено, чисто, приятно , сега нямам това впечатление и доста хора си продават там жилищата. Някъде в Красна поляна дори цигани купиха апартаменти. Ако сте решили там да купувате по-добре първо разпитайте в блока какви хора живеят, наоколо или просто постойте и разгледайте. Жалко за кварталчето, на мен ми харесваше преди, но сега не бих купула там (ако имам избор).

Общи условия

Активация на акаунт