Великобритания - Тема 65 Много Лятна Най-Лятна Много Морска

• 92 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Истински се вижда само със сърцето.
Веджи ТМ да не е полицай Simple Smile

Кажи после ако е казала нещо интересно Simple Smile

# 661
Илейн, по кулинарната част е, вчера като си тръгвал с комплекта ножове , настанал лек смут Laughing
Иначе нищо ново не каза Мей, няма да се съгласят на свободно придвижване
 и ще задействат процедурата по излизане до края на март 2017....и май със закон ще регламентират правото на престой на вече работещите.

# 662
Да четох сега и аз статия по въпроса. Май ще трябва да вземем да си подновим паспортите с ММ, че изтекоха, а си лежим на ушите Simple Smile

Значи имаш кой да ви готви засукани ястия Simple Smile

# 663
 Simple Smile Все някой от двама ни трябва. Шегувам се, там готвят в промишлени количества, за конференции и други събития.
За паспортите да, че ако е и през посолството, доста време отнема докато пристигне новия.

# 664
Сигурно през посолството ще е, ако не решим да се приберем за малко, че и на детето не сме оправили никакви документи.

# 665
  Друга майка писа,че българското училище в Нотингам може би ще се съгласи да направи група при нас,ако се съберат повече от 10 деца. Дано тук вече откликнат повече хора и да се направи групата,че моята дъщеря тъкмо се беше научила да чете и пише на български и забрави буквите,бърка ги с английските.

Само да знаеш, че Нотингамското училище се води от учителите на Бирмингамското, т.е. в събота го правят в Бирмингам, в неделя в Нотингам. Може и да няма в кой ден да го направят другаде  newsm78

Ръководителят на Нотингамското училище писа в местната ни ФБ група,че ако се съберат повече от 10 деца,ще направи група при нас. На мен лично събота и неделя не ми е много удобно,защото често се случва да пътуваме някъде през уикенд-а.
  Аз се чудя дали да си сменям българската книжка с английска.Или да взема да я сменя,че не се знае Тереза Мей какъв закон ще измисли като излязат от съюза,да не вземат да ме карат и тук да карам курс  Thinking

# 666
  • Bristol
Със заниманията събота и неделя, наистина никъде не може да се отиде. Щерката има тренировки и събота и неделя  Rolling Eyes Сега започна и ръгби сезона и почти всяка неделя имат игра. То хубаво ще пропусне играта, но лошото е, че са малко момичета и има опасност да не могат отбор да сформират. Миналата година играеха и в смесен отбор с момчетата, някак не беше толкова забележимо, ако някой го няма.

# 667
  • UK
Добро утро!
di_p, аз я смених. Сега ще подновяваме застраховката на колата и ще се цаня втори шофьор, казаха ми, че било по-евтино така, отколкото с бг книжка. Освен това си я ползвам като id документ тук, не си разнасям навсякъде личната карта. В бг три години подред губих и ми крадоха портфейли, тук не мога да си позволя да ходя да вадя нови лични карти, а тукашна книжка лесно се вади, ако се случи нещо.

# 668
Дежи, е аз така си мисля.Нали веднъж ни окрадоха тук,после трябваше да ходим до България да вадим всички документи,че и актове.Аз съм втори шофьор на нашата кола,но честно,не знам какъв ми е иншурънса.
 Уикенда си направихме разходка до Манчестер и Ланкастър.Племенницата започва като студентка в Ланкастър и ходихме да я вземем от летището и да я настаним в общежитието. Много ми хареса този град,стари сгради,история лъха отвсякъде.И като цяло северната част на страната ми харесва повече.Едно зелено,хълмисто,повече ми напомня за България. При нас са едни полета,само зелета и броколи виждаш,докато пътуваш,пълна скука.

# 669
И аз повече харесвам Севера, но Югът е по-богат на обекти за посещение. И почваме да плануваме другата отпуска къде ще е. Взехме една голяма карта и отбелязваме нещата, които наситина си заслужава да се видят, за да се ориентираме от къде да минем и къде да отседнем.

# 670
  • UK
Аз още не съм пристигнала Sunglasses но и аз с една карта отбелязвам къде ще искам да отидем. Нашето градче е на изток обаче като го проверих в Google ми то няма нищо, сякаш наоколо, около др ми познати, замъци, ферми за сладолед,  незнам какви обекти,  а при нас нищо  Laughing
Ние не сме го избирали нарочно,  просто на мм там му предложиха работа и така. Аз обичам големите градове, хем със старинни сгради, хем и със съвременна архитектура. Но какво да се прави  Crossing Arms В последствие,  живот и здраве може и да се местим .

# 671
  • York
Pampers, в коя посока планувате този път? Simple Smile

# 672
Pampers, в коя посока планувате този път? Simple Smile

Колата още е с проблем  Sad Гравитираме наоколо в малък радиус, ако се наложи да се приберем с градския транспорт. Но пък приемаме гости 😉
Плановете са за другото лято и май този път ще стигнем южния бряг. До юли има време да решим. Сега само шарим картата.

# 673
Здравейте момичета Simple Smile

На нас ни се налага да се местим, че собствениците се развеждат и единия ще идва да живее в тази къща. Къщата която намерихме е малко по малка и затова на символични цени ще продам някои от нашите мебели - чисто нов гардероб (ползван е наколко месеца само) бебешко легло и повивалник и вана със стойка и те са новички.

Ако някой се интересува да ми пише. Аз ще си пусна и обяви разбира се Simple Smile

# 674
  • UK
Илейн вие в коя част сте на Англия? Имам интерес  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт