Великобритания - Тема 65 Много Лятна Най-Лятна Много Морска

• 92 710
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  Весело лято на всички почиващи! И на другите де Simple Smile
  Ние ще сме си тук лятото, аз в БГ никога не съм си ходила лятото, понякога юни в началото си ходим. Много ми е топло и ме дразнят изкуствено надутите цени на билети.

# 16
  • UK
Благодаря за темата bouquet

Аз само веднъж съм си ходила лятото в Бг, преди две години и едвам дочаках да се прибирам на хладно . Сега гледахме билети за октомври, за цялото семейство по-малко от 200 паунда.
Преди две години зимата бяхме в Девон , много ми се иска пак да посетя района. Майка ми ни е на гости, а колата ни е 5 местна но с двете детски столчета няма място отзад , та тази година ще се ограничим с разходки в Лондон.

Прах за пране ползвам Персил досега не съм имала избеляли дрехи.

На всички които пътуват пожелавам само хубави емоции!

# 17
  • UK
На мен пък не ми се ходи в Бг зимата на -20  Mr. Green А с тези ваканции на учениците освен април за 10-на дни, друг вариант не виждам.
Благодаря за идеята за Warwick castlе! Ще я разуча, на нас ни е близо.

# 18
  • Пазарджик/Лондон
И аз тук  bouquet!

# 19
Весела ваканция с много приятни емоции на всички!

Ние днес прекарахме деня на плажа, децата цял ден във водата с приятелчетата (не вярвах, че Северно море може да е толкова топло), а ние с майките се попекохме и наприказвахме. Големият ми син поизгоря, защото не ме послуша да слага слънцезащитен крем не само веднъж, а през целия ден ( на 13 е и си мисли, че знае всичко по-добре от мен!  Rolling Eyes).

Ние няма да си ходим това лято в България. Бяхме по Великден, ще ходим и по Коледа. Дано топличкото време тук се позадържи по-дълго.

# 20
  • York
Баницата много се хареса. Децата страшно се забавляваха, играха в басейна, хапваха си, прегръщаха се и си обещаваха да се видят в края на Август  Laughing
С майките изпихме по едно вино и дори леко ми се замая главата в ранния жегав следобед та и си скроихме план и отбелязахме в дневниците кога ще излизаме по женски Mr. Green

Аз стегнах куфарите. Нямам търпение да цопна нога в Черното море  Crazy

# 21
  • Варна
Да се запиша и аз да ви следя Wink Още не мога да се настроя на ваканционна вълна въпреки, че децата са ваканция. Не го обичам този август месец, защото и аз не мога да остана с тях в БГ цял месец и не обичам да се делим.

# 22
Благодаря на всички за идеите в старата тема. Момичетата, ясно, са по-лесни. Момчетата ще ги мисля.

# 23
  • Cambridge, UK
здравейте и от българска земя
жегата е голяма, София е разкопана най-вече в нашия квартал (Иван Вазов)
снощи ми стана много мило и жално когато хлапетата в самолета (включително и моето) се развикаха България-България след кацането

# 24
Привет!
Малка помощ за името на селцето, в което са снимани "Гордост и предразсъдъци" и част от "Хари Потър"  - Lacock.
https://www.google.co.uk/maps/place/Lacock,+Chippenham/@51.41479 … 1296911,15z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x48717b5448695b75:0x7e39e2ecdf9dcca2!8m2!3d51.4157861!4d-2.1229284

https://en.wikipedia.org/wiki/Lacock
Съвсем наблизо е и Avebury, за който Мери писа и който наистина е по-добър за разглеждане от Стоунхендж.
https://www.google.co.uk/maps/place/Avebury,+%CE%9C%CE%AC%CF%81% … 8705556,14z/data=!4m5!3m4!1s0x48715c33e9502d15:0x8dbdf8d63ff4e5da!8m2!3d51.4293973!4d-1.8529129

Pampers, това упътване е специално и за теб:)

# 25
  • Leeds, UK
Нямам търпение да цопна нога в Черното море  Crazy
И аз тъй😀

# 26
  • UK
здравейте и от българска земя
жегата е голяма, София е разкопана най-вече в нашия квартал (Иван Вазов)
снощи ми стана много мило и жално когато хлапетата в самолета (включително и моето) се развикаха България-България след кацането

Добре дошли  bouquet Много трогателно,  наистина  Heart Eyes

# 27
Здравейте,
Честита новс тема, искам да попитам сега майка ми кдва за една седмица на гости,но ноември ще
Дойде за повече врмее тъй като ще помага за бебето живи и здави.. Чудех се има ли смисъл и полза или вреда да й се изкара Nin, тя може би ще работи понатам като бебо порасне ще се редуваме имам предвид.. Другото тя не знае бакъл английски, та на nin, може ли аз да й превеждам..!? Общо взето какво ще ме посъветвате Simple Smile) лек и слънчев ден Simple Smile

# 28
Ако ще остава в страната и ще работи , нека се яви за НИН. Може да и превеждаш , да, има опция да се заяви и предварително нужда от преводач за интервюто.

# 29
Здравейте. Ние вече месец сме в Лондон с децата. Аз почнах работа в един офис на пълно работно време, а свеки гледа децата. За сега се чувстват добре, но голямото ми момченче неиска да играе с децата, защото го било срам, че не знае английски ☹. Седи си на пейката до мен и не мърда. На 9 год е. Дребното е малко на 3 е и хич не му пука играе на топка с децата, катери се с тях, люлее се с децата.. Септември тръгва на училище и незнам какво да правя. Та така излях си мъката ☹.
Съпреживях с вас завършването на училище на децата ви. Благодаря за разказчетата, толкова мило ми стана като ги четях.Дано да имат прекрасна ваканция хлапетата.

Общи условия

Активация на акаунт