Великобритания - Тема 65 Много Лятна Най-Лятна Много Морска

• 92 677
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Момичета търся куриер до Бг за обемиста пратка. her_76 ми беше препоръчала едно момче - изключително точно и коректно, но за съжаление вече не се занимава....Ако някой има идея - без значение локацията ще съм благодарна  bouquet

# 676
  • UK
Момичета търся куриер до Бг за обемиста пратка. her_76 ми беше препоръчала едно момче - изключително точно и коректно, но за съжаление вече не се занимава....Ако някой има идея - без значение локацията ще съм благодарна  bouquet

Из ФБ групите, много хвалят Георги. Иначе, ние и наши познати и в 2 посоки ползваме 'Доставки UK'  Peace

# 677
Нямам ФБ..., а и търся един вид някой, от който вие сте доволни - за коректност и точност. Сега ще видя "доставки ОК".

# 678
  • Оптимист по принуда
Ladybird, ние ползваме само тези.

# 679
 kokona20, demmy благодаря  bouquet

# 680
За големи пратки(обемни или над 30кг) използвам Интерлогистика. За по-малки не мога да помогна.До момента имам само лош опит.

# 681
Аз ползвам Спиди/DPD до сега не съм имала издънки.

# 682
  • Варна
Аз ползвам Спиди/DPD до сега не съм имала издънки.

С тях ми пристигна 1/3 от колета само и даже консервите бяха смачкани, голямо подхвърляне ще да е било #2gunfire

# 683
Обясниха ли ти какво се е случило? Някакво обещетение дадоха ли ти?

# 684
  • оттам, откъдето започва България
Моя колежка изпраща по Спиди от БГ за Англия. Не знам кой доставя пратките там, но имало 3 отворени буркана и също смачкани кутии. Ама, като няма друг начин.

# 685
Здравейте  Simple Smile Четях ви редовно от България, но вече сме в Лондон от понеделник. Нямаме още книжки,нито иншурънс номера,но пък Мм работи и е страшно доволен. Много ми харесва обстановката, само децата ми липсват, надявам се до празниците да успеем да си ги вземем. Тръгнали сме с идеята да останем за постоянно, но всичко се случва толкова бързо,че свят ми се вие. Въпросът ми е шофьорските книжки ли трябва да сменим първо или номерата да извадим. От вчера звъня за иншурънса,но всички са заети и не се свързвам.

# 686
  • Варна
Обясниха ли ти какво се е случило? Някакво обещетение дадоха ли ти?

Обезщетение не дадоха, даже бланката за жалба не пожелаха да ми дадат от DPD, защото те храна не пренасяли, а имало храна в колета. Със СПИДИ не съм се разправяла просто спрях да ги ползвам  Twisted Evil

# 687
Може ли да ви попитам досадния въпрос относно permanent resident.  Ме ми става ясно кога мога да кандидатствам.
През Януари правя 5 години в страната,п ристигнах през 2012, в началото работих като employee  5 месеца, след това self employed за 3 месеца и отново employee до ден днешен. Като цяло нямам прекъсване.
Въпросът ми е, мога ли  през Януари 2017 да кандидатствам или трябва да е през 2018 (нали финансовата година е до април)?

# 688
Въпросът ми е шофьорските книжки ли трябва да сменим първо или номерата да извадим. От вчера звъня за иншурънса,но всички са заети и не се свързвам.
Шофьорската книжка можеш да смениш чак след 6 месеца. Обаче НИН-а ти е важен,ако искаш да започнеш работа.

# 689
Въпросът ми е шофьорските книжки ли трябва да сменим първо или номерата да извадим. От вчера звъня за иншурънса,но всички са заети и не се свързвам.
Шофьорската книжка можеш да смениш чак след 6 месеца. Обаче НИН-а ти е важен,ако искаш да започнеш работа.
Но ако искаш можеш и веднага. За Нин бъди упорита и ще се свържеш.

Общи условия

Активация на акаунт