МОНОДИЕТА - тема 17

• 121 023
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Ехей, тази диетка на Галимира ми се вижда далеч по-лесна и бърза. Понеже я виждам за пръв път, благодаря за споделянето bouquet Не се интересувам много-много от диети, а тази на ВЧ верно е твърде дълга и поради което и трудна.
Аз имам за сваляне много килограми, но съм и едра и висока, та не гоня 50 кг като повечето, но нека всеки да свали колкото си е решил, дали 2, дали 20... Simple Smile

# 526
  • Sofia
На мен сега ми е много по-лесно да правя моно,отколкото лятно време.
От днес съм на втора 12ка,малко сгафих в млечните дни,но дано не са фатални,не съм се теглила,но съм се посъбрала леко и бузите понамаляха Wink

# 527
Ехей, тази диетка на Галимира ми се вижда далеч по-лесна и бърза. Понеже я виждам за пръв път, благодаря за споделянето bouquet Не се интересувам много-много от диети, а тази на ВЧ верно е твърде дълга и поради което и трудна.
Аз имам за сваляне много килограми, но съм и едра и висока, та не гоня 50 кг като повечето, но нека всеки да свали колкото си е решил, дали 2, дали 20... Simple Smile
Не е лесна,но дава хубави резултати и аз имам много килограми за сваляне #Crazy

# 528
  • София
На мен ми е трети ден на Галимира, но и днес и вчера прегреших с шоколад, за сметка на това изядох 4, а не 5 яйца. Трудно си е с по 500 калории на ден, аз гледах, че дори и с шоколада не надвишавам 600 за деня и вече имам минус на кантара, така че продължавам. До шоколада и двата дни прибягнах след тренировките. С толкова калории си е трудно човек и да тренира, поне на мен ми прилоша. Утре продължавам на картофи.

# 529
 Peace

абе мацки  "  на Галимира "много малко количество храна, силно се опасявам че след края на диетата дори и да продължиш на разумно хранене , ще стане йо йо
и малко смях
Скрит текст:

# 530
  • София
Според мен след тази диета не може да се върне човек директно към нормално хранене, а трябва да подходи като при захранване при плодолечение т.е. постепенно вкарване на калории и нови продукти. Хубавото ѝ е, че е 10 дни, така че човек може да си позволи още няколко дни да направи постепенно захранване. Не е лесна, но пък има резултат. Аз за три дни съм свалила 2 кг, а преди това бях на други диети, не съм му давала почивка на организма.

# 531
Здравейте отслабващи,
след написаното от  crossfade стартирам днес съм на диетата написана от   galimira28.
Целта ми е поне 5кг и после хранене по 90ДД за да може да си задържа свалените кг.
и да сваля още.

И моята цел е същата, но бях 15 дни на 90ДД, само кило свалих, много е трудна, тази ми се вижда по лесна и не толкова трудоемка.

Имам въпрос? Вечер до колко часа може да се яде от храната на деня при. картофи. Ясно е, че не трябва непосредствено преди лягане, но при 90ДД, последно хранене до 20ч., и после нищо не може...
Много ми се вижда след плодови дни, мляко и мисля по ден да ги карам, не по два.

# 532
  • София
Здравейте отслабващи,
след написаното от  crossfade стартирам днес съм на диетата написана от   galimira28.
Целта ми е поне 5кг и после хранене по 90ДД за да може да си задържа свалените кг.
и да сваля още.

Гламър, какво стана, започна ли я, имаш ли резултати. аз имах първите три дни само. Бях -2 кг, но в деня на картофи си върнах единия. Очаквах за 5 дни по-сериозен ефект, то този свален 1 кг е само задържаната вода.  Дано до десетия ден има желания резултат, надявам се на -3,5 кг общо.

А дали може денят на картофи да е ден на ориз, разбира се пак в малки количества, защото тези картофи много ме подуха. Другият вариант е да го пропускам този ден, но тогава става много кратка диетата.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 01:05 от Niya88

# 533
  • София
Диетата на Галамира е супер, много ми допада и мисля след това 90 дневната за задържане

# 534
Здравейте отслабващи,
след написаното от  crossfade стартирам днес съм на диетата написана от   galimira28.
и да сваля още.

Гламър, какво стана, започна ли я, имаш ли резултати. аз имах първите три дни само. Бях -2 кг, но в деня на картофи си върнах единия. Очаквах за 5 дни по-сериозен ефект, то този свален 1 кг е само задържаната вода.  Дано до десетия ден има желания резултат, надявам се на -3,5 кг общо.
Да,може.Но е хубаво да не е голямо количеството и да няма подправки по него.
А дали може денят на картофи да е ден на ориз, разбира се пак в малки количества, защото тези картофи много ме подуха. Другият вариант е да го пропускам този ден, но тогава става много кратка диетата.

# 535
Здравейте отслабващи мацки. Днеска ми е 9 ден от диетата на Галимира.Резултата е видим.Кантара показва -6кг. Wink Замених само дните където се ядът яйца с извара . Simple Smile След утре ще направя 2 дена почивка и започвам отново  Simple Smile

# 536
Здравейте! И аз като повечето от вас се спрях на диетата на Галимира. Искам да попитам под течпости само вода ли трябва да се пие или може неподсладен чай/кафе?  newsm03

# 537
Здравейте! И аз като повечето от вас се спрях на диетата на Галимира. Искам да попитам под течпости само вода ли трябва да се пие или може неподсладен чай/кафе?  newsm03

Аз пия кафе и зелен чай,но ги подслаждам с 1 бучка кафява захар. Simple Smile

# 538
Nicolett,чудесен резултат!Поздравления!От колко кг започна и точно ли ги спазваш количествата храна?

# 539
  • София
И на мен ми е интресно от колко кг  и ръст започвате за такива резултати. Днес ми беше 8-ми ден и вярно, че не я спазвам съвсем точно, но калориите ми всичките дни са средно около 600 на ден, а резлтатът за тези 8 дни е -2,5 кг. Надявах се на -3, 5 кг, но явно няма да стане. И все пак бих я направила отново.

Общи условия

Активация на акаунт